Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נתניה אני לא יודע,

אבל אני יכול לומר לך שב"רישוי חפר" הם עושים עבודה טובה

http://www.d.co.il/17862010/28290/

בהצלחה,

עשיתי שם בדיקה לרכב שמכרתי לפני שבוע,לא עשו עבודה משהו בכלל,לא בדקו הרבה דברים,חלק מהדברים שרשמו בכלל לא היו נכונים ולא שמו לב לכמה תקלות שהיו ברכב שידעתי עליהם וגם אמרתי למוכר.

עשיתי אתמול בדיקה לרכב חדש שקניתי במכון המעבדה בחולון,ביצעו שם בדיקה הרבה יותר רצינית עם מיכשור הרבה יותר מתקדם.

פורסם

בדיוק היום קניתי אוטו מאחת סוכנויות בנתניה (לא מגרש סוחרים, סוכנות יבואן) ולפי המלצת אנשי הפורום לקחתי את הרכב להרצליה למכון "מבדק".

לטעמי עשו עבודה מאוד יסודית, למרות יום שישי העמוס. הבדיקה ארכה כשעה ולא דילגו על אף שלב בבדיקה.

אני הייתי ממליץ עליהם.

• תוכן חדש...