Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרוטאה עם נשמה ב 2500-3000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, ההחלטה רק שלך, אמנם עוד 1000₪ מהתקציב שלך זה אומר תוספת של 30-40%, אבל השאלה אם לא שווה לך להוסיף 1000₪ לרכב שישרת אותך לפרק זמן לא קצר במיוחד?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם תמצא בתקציב הזה גולף MK2 מתוחזקת במצב מכאני טוב, אז לדעתי כדאי.

כיף של אוטו.

אין חיישנים, אין ESP, אין ABS, אין כריות אויר, רק בלמים, גז, הגה וקלא'ץ...:lol:

פשוט ביותר מכאנית ואפשר לעשות הרבה דברים בעצמך בלי להזדקק לבעל מקצוע.

המנוע 1.3 שורד הרבה ק"מ אם מטפלים בו נכון ומשתמשים בשמן איכותי ונוזל קרור G12++. צריכת דלק למנוע הזה בערך 1-12/13 משולב.

על 1.6 ו 1.8 אין לי מושג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתם צוחקים עליי? אין זמינות חלקים לסיירה בארץ? חלקים מאוד מאוד זולים, חופפים לכל המנועים 1.3 - 2.0.

הסיירה שלי לא למכירה יותר, רכב אמין שמשרת אותי לכל המטרות האפשרויות.

JEP.

פורסם

החלקים כ"כ זמינים, שיש לך עוד אחת בחנייה 8) עם (ואני מצטט אותך) "המון חלקים שכבר קשה להשיג".

בתקציב של פותח השרשור צריך לחפש דייהו רייסר ודברים בסגנון, שיש חלקים כמו זבל, שהגריטה עוד לא הגיעה אליהם ויש עוד שפע של אקזמפלרים על הכביש שמצדיקים ייבוא של חלקי חילוף.

פורסם
אם תמצא בתקציב הזה גולף MK2 מתוחזקת במצב מכאני טוב, אז לדעתי כדאי.

כיף של אוטו.

אין חיישנים, אין ESP, אין ABS, אין כריות אויר, רק בלמים, גז, הגה וקלא'ץ...:lol:

פשוט ביותר מכאנית ואפשר לעשות הרבה דברים בעצמך בלי להזדקק לבעל מקצוע.

המנוע 1.3 שורד הרבה ק"מ אם מטפלים בו נכון ומשתמשים בשמן איכותי ונוזל קרור G12++. צריכת דלק למנוע הזה בערך 1-12/13 משולב.

על 1.6 ו 1.8 אין לי מושג.

מצטרף. מנסיון של 6 שנים על גולף 1.3 MK2. כיפי, אמין וחסכוני. אחת הקניות היותר מוצלחות שלי.

אבל אני לא יודע האם אחד מכלי הרכב שצוינו בשרשור הזה יכול להתחרות בלאונה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
אל תתקרב לסקודה פורמן/פייבוריט, אלא אם התחביב שלך הוא החלפת ראשים

בתור אחד שבסך הכל הכולל החזיק סקודה פייבוריט 7 שנים ועוד אחת שנתיים לא הייתה שום בעיה של ראש מנוע צאו מהמיתוסים של אלה שנוסעים עם מי ברז ברדיאטור בקיץ שלנו ומצפים שהרכב יהיה אמין ולא יתקלקל בכל מקרה זאת בחירה מעולה מכרתי את שלי לפני שבוע ב 1500 ש"ח שנת 94 מצב מכני מעולה ללא ראש מנוע .

בכל מקרה רכבי כאלה נמכרים בין 1500-2500 עם רוח גבית האחזקה שלהם גורנשיט, תדלק וסע .

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

שכחתם את הסיטרואן AX?

רכב פשוט וזול מאוד לרכישה ולאחזקה.

נסה למצוא אחת מהמודלים החדשים (95/96).

רצוי מנוע 1400 אבל גם ה 1100 לא רע.

בהצלחה!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מנוע 2000 שחולק את אותו הבלוק של Сosworth, באמת שקשה להשיג, לא כמו מנוע 1600 רגיל.

אז אל תנסה לשחק את עצמך מבין גדול בסיירות, כי כמו שזה נראה, אתה לא.

סוף שבוע טוב, JEP.

:wink:

פורסם

מה אתם אומרים על וולוו 240?

אם תמצא אחת שמורה, ולא חסר כאלה, קנה ולא תתחרט.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

שלום לכולם ותודה על התגובות !

כפי שהבנתם אני מחפש לא רק רכב שיקח אותי מפה לשם אלא אני מחפש גם סוג של אימרה או משהו נוסטלגי ,יש משהו שמחמם את הלב כשאני רואה רכבים כמו לאונה, גולף, אודי 80 70,אסקורט, BX,ועוד רבים וטובים שכיכבו בנוף הילדות שלי בחנייה של הביניין וזה איפשהו עושה נעים בלב לקחת את התינוקת למעון ברכב כזה שמזכיר את הילדות שלך:-D.

לעומת זאת באותו הסרט (מסוף שנות ה80 ותחילת ה90) השתתפו גם הרבה ניצבים חסרי משמעות (עבורי לפחות) שאלו הם כל הרכבים שציינתי ופסלתי (אונו,שרייד,ג'סטי,הסקודות והלאדות שבכלל נראות כאילו באו מסרט זר ללא תרגום .

דמיינו שבעוד 20 שנה מישהו בקארספורום יחפש "גרוטאה עם נשמה ב3000 ש"ח" ומישהו ימליץ לו על מאזדה 3...

אין מה לעשות בכל עשור יש רק כמה פייבוריטים שנכנסים לזכרון הקולקטיבי.

dorsht

התקציב עומד על 4K

SlowRide

ההמלצה שלך הזניקה את הגולף כך שהיא עקפה מעט את הלאונה.

re_ilan

אם אתה בעלים של אחת כזו(וולוו 240) אשמח אם תחלוק יותר מידע.

Gn'f'R

פורסם

אם התקציב הוא 4K אולי יהיה יותר קל למצוא אונו חדשה יותר, פונטו מהראשונות, 106, 205, קליאו, סקסו, אולי אפילו סקודה פליסיה... (שהיא דווקא יחסית בסדר)

כמובן רק ידני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עצה שלי, תיכנס לאתרים של יד שניה, תגביל את התקציב, תסנן רק לידניות, ותמצא הרבה מכוניות שלא חשבת עליהם.

נראלי שתוותר על מכונית נוסטלגית, אתה צריך משהו זול שישרת אותך לסיבובים קטנים, לא צריך להתפנק.

(אם זה היה 10K, הייתי מבין אותך.)

יש לך יונדאי ישנות למיניהם, רכבים באמת מצויינים.

ניסאן כלשהו (יהיה קשה למצוא, אבל שווה!)

צרפתיות ידניות כמו זבל, תראה שאין להם הרבה אלקטרוניקה, ותלך על משהו.

סובארו DL וסובארו לגאסי, ידניות, לא חסכוניות, אבל אמינות מאוד!

כמובן שאם תמצא איזה קורולה או סיויק, תקפוץ עליהם ישר.

בזמנך הפנוי לך למקומות שגורטים בהם רכבים, חפש משהו במצב טוב, תן לו כמה שקלים יותר, ותהנה מרכב שעומד בתקציב.

(קרוב משפחה שלי גרט סובארו לגאסי 1.8 ידנית, אני התעצבנתי בלב, המצב שלה היה שמור וטוב מאוד!, הוא קנה אותה פעם מאישה זקנה שהחזיקה בו הרבה מאוד זמן ובקושי נסעה.)

פורסם

סקודה פורמן תוכל להשיג במחיר הזה, מנוע 1.3 מונו אינג'קטור

ואיכות הרכבה צ'כית/רוסית, שעד היום לא מתפרקת לשכן,

לגבי הסובארו, זו אלי מהיפאניות היחידות עם נשמה אמיתית חיה ונושמת בתוכה,!

היה אשכל לא מזמן על סובארו, יש מצב שזה היצרן הכי חביב בכל קארספורום :-)

בזמנך הפנוי לך למקומות שגורטים בהם רכבים, חפש משהו במצב טוב, תן לו כמה שקלים יותר, ותהנה מרכב שעומד בתקציב.

(קרוב משפחה שלי גרט סובארו לגאסי 1.8 ידנית, אני התעצבנתי בלב, המצב שלה היה שמור וטוב מאוד!, הוא קנה אותה פעם מאישה זקנה שהחזיקה בו הרבה מאוד זמן ובקושי נסעה.)

אם קרוב משפחה שלי היה עושה דבר כזה סביר להניח שהייתי גורט לו את הידים!

בא לי ללכת לראות מציאות שם במגרשי הגריטה של כל מיני אפסים ללא ערך להיסטוריה

(הרכב הכי נגרט זה סובארו!!)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
שלום לכולם ותודה על התגובות !

כפי שהבנתם אני מחפש לא רק רכב שיקח אותי מפה לשם אלא אני מחפש גם סוג של אימרה או משהו נוסטלגי ,יש משהו שמחמם את הלב כשאני רואה רכבים כמו לאונה, גולף, אודי 80 70,אסקורט, BX,ועוד רבים וטובים שכיכבו בנוף הילדות שלי בחנייה של הביניין וזה איפשהו עושה נעים בלב לקחת את התינוקת למעון ברכב כזה שמזכיר את הילדות שלך:-D.

לעומת זאת באותו הסרט (מסוף שנות ה80 ותחילת ה90) השתתפו גם הרבה ניצבים חסרי משמעות (עבורי לפחות) שאלו הם כל הרכבים שציינתי ופסלתי (אונו,שרייד,ג'סטי,הסקודות והלאדות שבכלל נראות כאילו באו מסרט זר ללא תרגום .

דמיינו שבעוד 20 שנה מישהו בקארספורום יחפש "גרוטאה עם נשמה ב3000 ש"ח" ומישהו ימליץ לו על מאזדה 3...

אין מה לעשות בכל עשור יש רק כמה פייבוריטים שנכנסים לזכרון הקולקטיבי.

dorsht

התקציב עומד על 4K

SlowRide

ההמלצה שלך הזניקה את הגולף כך שהיא עקפה מעט את הלאונה.

re_ilan

אם אתה בעלים של אחת כזו(וולוו 240) אשמח אם תחלוק יותר מידע.

אם אתה מחפש רכב נוסטלגי משנות ה80 אני מציע לך לבדוק את זה!!! אולי זה יעלה קצת יותר מ4000 שקל אבל החלט רכב נוסטלגי שנעלם מהנוף ובמצב כזה לא תמצא!!

תנסה לבדוק אם זה עדיין אטקולי! (הכוונה סיאט מלגה) ורכב כזה שמור ומטופל מגלה אמינות מפתיע! וכו כן תנסה גם לחפש אופל קדט או אסקונה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=245843&page=48

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...