Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל אודיופילי הפורום!

לאחרונה כמעט ונתפסתי ע"י שוטר על כך ששוחחתי ב-iPhone בזמן הנהיגה (רק לשנייה, נשבע 8)) והחלטתי כי אני משקיע את ה-1000 ש"ח שנחסכו לי בקנס על דיבורית ראויה.

לפני שאתחיל לתאר את צרכיי אציין כי עשיתי שימוש כבר בכל הפתרונות הניידים למינהם - חיבור כבל AUX, חיבור BT שמתחבר לכניסת ה-AUX, דיבוריות ניידות למינהן וכו'. על כולם הוצאתי סכומי כסף לא מעטים, ואף אחד לא היה שווה את זה.

אני מחפש דיבורית טובה, במחיר של עד 1000 שקל אשר תתחבר לרמקולים של הרכב (יש לי פיג'ו 107) ותדע להזרים מוזיקה מהאייפון באופן אלחוטי ושאוכל לשלוט ממנה על האייפון.

מהתייעצויות אחד מבעלי המקצוע המוערכים בפורום עולה כי הדיבוריות הטובות ביותר אשר עונות על הצרכים האלה הן של Parrot, כשהבעיה היחידה היא שהדיבורית היחידה שנמכרת באופן סדור היא ה-mki 9200 אשר עולה קרוב ל-2000 שקלים.

כל יתר הדגמים אינם נמכרים כחדשים אלא כ'מחודשים', ואני לא יודע כמה אני מוכן לשים 800-1000 שקלים על מוצר לא חדש.

אגב - ראיתי דיבורית של מוטורולה מדגם tk-30 אשר אמורה לענות על צרכיי ב-800 שקלים, אבל אני מצליח למצוא עליה יותר מדי ביקורות -

לאחרונה גם התחלתי לחשוב על לרכוש את ה-mki 9100 באיביי במחיר של כ-200$ כולל משלוח ולשלם על זה מס (יוצא משהו כמו 950 שקלים), ולתת את זה למישהו מקצועי שיתקין את זה.

אם מישהו יוכל לסייע לי בהמלצות, או בדרכים נוספות בהן אוכל להנות מדיבורית איכותית במחיר שפוי - אשמח מאוד!

פורסם

ראשית יש כמה סוגים של מחודשות. שנית תלוי ממי אתה קונה ואיזה אחריות אתה מקבל.

אני משווק את הפארוט ב RB כבר מספר שנים ואחוז התקלות נמוך מאוד . ורוב הדיבוריות מגיעות עם קיט שלם חדש חדש למעט ה מח שלא רואים בכל מקרה.

והמחירים כמו שאמרת חצי מהרגיל.

פורסם

זהות המוכר ונותן האחריות חשובה פה כמו בכל קנייה.

הבעיה היא שאני לא מכיר את אמינותם של הגורמים שמוכרים את הדיבוריות ואין לי מושג מה יקרה ברגע שהדיבורית תתקלקל חס וחלילה.

אין לי בעיה עקרונית עם רכישת מוצר מחודש אם זה אומר שאני חוסך 50%. הבעיה שלי היא מה קורה אם יש בעיה בדיבורית ואז צריך להתחיל סיפור שלם של מי אשם במה ו'כן מחליף' 'לא מחליף'.

מתקין יש לי - למישהו יש נסיון עם מקום אמין שניתן יכול לקנות ממנו דיבורית Parrot מחודשת?

פורסם

דבר עם חבר הפורום גיורא, הכינוי שלו הוא George , הוא יעזור לך!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לפי דעתי האופציה הכי טובה שקיימת מנסיון שלי אישי.

זה לחפש רדיו דיסק של חברת אקליפס מדגם 5030.

רדיו דיסק איכותי! מגיע עם דיבורית BT (שומעים טוב), קורא דיסקים MP3,

חיבור USB שמסוגל לקרוא כמעט מכל נגן MP3 כולל איפונים למינהם וכמובן מדיסק און קי,

וגולת הכותרת שמיעת מוזיקה באמצעות חיבור BT אלחוטי באיכות גבוהה (A2DP).

וכמובן שיש רדיו.

בנוסף לכל זה אתה מקבל אפשריות כיוונים שבדרך כלל לא רואים במכשירים ברמה הזאת.

ולא רק שאתה תשפר את הסאונד הכללי של המערכת.

במידה ותרצה לשדרג בעתיד הרדיו דיסק הזה מהווה בסיס מעולה.

מניסיון שלי זה מכשיר מעולה אמין קל ונוח לתפעול

הבעיה זה למצוא מכשיר כזה. :-P

לפי מה שהבנתי המחירים בשוק נעים בין 2200 ל 1200, תלוי אם המכשיר חדש או משומש.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...