Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וצהריים טובים,

ליפני כחודש לאחר התלבטויות רבות הוריי החליטו להזמין ניסאן קשקאי,

סרו אל סוכנות אומגה, שילמו את כל הסכום (188,000) חצי בצ'ק, חצי במזומן.

הזמנים עוברים הימים חולפים, ולאחר 14 ימי עבודה הרכב לא מגיע.

מתקשרים לסוכנות, תשובתם היא שהרכב הוא אחד מ100 שהתעכבו במכס ואנחנו לא היחידים, אנחנו מצידנו ממתינים בסבלנות.

בד בבד מתקשרים למרכז שירות ניסאן ארצי, שואלים לפשר העיכוב של הרכב (לאחר כ20 ימים שהרכב לא מגיע וכל יום התירוצים אחרים).

תשובתם היא שהצ'ק כניראה הופקד לחשבון אחר, אחר, לא הגיע ליעדו. אבל בפועל, הכסף נלקח מהחשבון, ונתנה לנו קבלה!

מתקשרים שוב לסניף חדרה, מעדכנים אותם במה ששמענו זה הרגע, הסוכן מצידו עונה: "מי אמר לכם את זה? זה לא מדוייק, גם המכס וגם הכסף" .

כרגע אנחנו עומדים חודש לאחר תשלום על הרכב, הרכב עדיין לא כאן, הסוכנת בתשובה מאוד עניינית: "תעשו מה שאתם רוצים" .

וכאן המקום להסביר את המצב, נוכח העובדה שהוריי נכים 100 אחוז, הרכב הוא הרגליים שלהם. הם כמעט ולא יוצאים מהבית,

ובשבילם זה ממש כלא. גם רכב חלופי לא יפתור את המצב שכן יש להם מנגנון נהיגה מיוחד.

מאוד מאוכזב מהשירות והיחס, הם ידעו על מצבם של הוריי, התחייבו ל14 ימי עבודה, וכרגע גם לאחר 30 ימי עבודה

האור לא ניראה בקצה המנהרה.

פורסם

היי

גם אצל אמא שלי לפני שנה היה עיקוב בקשקאי שקנתה לא יודע בדיוק כמה ימים:evil: אבל פיצו אותנו בכול מני אבזרים . מעצבן שבשנת 2011 יש שרות כזה.

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם
שלום לכולם וצהריים טובים,

ליפני כחודש לאחר התלבטויות רבות הוריי החליטו להזמין ניסאן קשקאי,

סרו אל סוכנות אומגה, שילמו את כל הסכום (188,000) חצי בצ'ק, חצי במזומן.

הזמנים עוברים הימים חולפים, ולאחר 14 ימי עבודה הרכב לא מגיע.

מתקשרים לסוכנות, תשובתם היא שהרכב הוא אחד מ100 שהתעכבו במכס ואנחנו לא היחידים, אנחנו מצידנו ממתינים בסבלנות.

בד בבד מתקשרים למרכז שירות ניסאן ארצי, שואלים לפשר העיכוב של הרכב (לאחר כ20 ימים שהרכב לא מגיע וכל יום התירוצים אחרים).

תשובתם היא שהצ'ק כניראה הופקד לחשבון אחר, אחר, לא הגיע ליעדו. אבל בפועל, הכסף נלקח מהחשבון, ונתנה לנו קבלה!

מתקשרים שוב לסניף חדרה, מעדכנים אותם במה ששמענו זה הרגע, הסוכן מצידו עונה: "מי אמר לכם את זה? זה לא מדוייק, גם המכס וגם הכסף" .

כרגע אנחנו עומדים חודש לאחר תשלום על הרכב, הרכב עדיין לא כאן, הסוכנת בתשובה מאוד עניינית: "תעשו מה שאתם רוצים" .

וכאן המקום להסביר את המצב, נוכח העובדה שהוריי נכים 100 אחוז, הרכב הוא הרגליים שלהם. הם כמעט ולא יוצאים מהבית,

ובשבילם זה ממש כלא. גם רכב חלופי לא יפתור את המצב שכן יש להם מנגנון נהיגה מיוחד.

מאוד מאוכזב מהשירות והיחס, הם ידעו על מצבם של הוריי, התחייבו ל14 ימי עבודה, וכרגע גם לאחר 30 ימי עבודה

האור לא ניראה בקצה המנהרה.

זה לא עניינך לאן הכסף הופקד. זו כבר בעיה שלהם. שמור היטב על הקבלה ושקול תביעה משפטית, בייחוד בנסיבות המיוחדות שלך.

פורסם

ללא ספק מבאס ואף גובל בחוצפה שלא תאמן, אך עדיין מאוד מוזר לי, כי לפחות המוסך (אומגה בחדרה) אמין מאוד ובעל שירות מדהים (אמנם יקר, אבל על איכות משלמים)

כבר חתמתי...

פורסם

מדובר על הדגם המפואר של הקשקאי (הרגיל,לא ה+2) .

למישהו יש עצה? מה עלינו לעשות ? אנו לא מעוניינים להיכנס לתהליכים משפטים מסובכים אלא בסך הכל לקבל את הרכב שהוזמן.

המצב בבית קשה ללא רכב שכן הוריי לא ניידים, הכסף שולם והקבלה ישנה.

פורסם
ממתי נכים 100 אחוז משלמים מחיר מלא על רכב? :roll:

גם אני לא מבין את זה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

כשאין להם בכלל אחוזי ניידות. מה שלא מסתדר לי עם ההודעה הראשונה - "הרכב הוא הרגליים"

מה שיותר לא ברור, ממתי משלמים את כל הסכום במעמד ההזמנה :shock: :shock:

פורסם

מה שבאמת מעניין זה ממתי נותנים כזה שירות למי שקונה רכב בכמעט 200K. ועוד משלם במזומן בלי קשקושי מימון.

מרגיז אותי רק לקרוא את זה, בלי לדבר על איך הייתי מגיב במעמד הרוכש.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קצת מוזר לי האדישות שלך, צא מההלם - ותן להם בראש. תצעק על מי שצריך וגם אם לא בא לך - מגיע לך פיצוי, ובגדול.

אם הייתי אתה הייתי לוקח את לחלונות הגבוהים, שהבן הקטן בסוכנות שדופק אותך ידפק מלמעלה.

פורסם
גם אני לא מבין את זה.

לא יודע עד כמה הידיעה על כמה בדיוק שולם הכרחית במקרה הזה,

אבל להוריי יש 100 אחוזי נכות וכמובן כושר ניידות, מחיר הרכב במקרה זה לאחר השתתפות הביטוח הלאומי

בסביבות ה100,000.

בכל אופן, לאחר פרסום ההודעה ולאחר דין ודברים עם בעלי הסוכנות, הבנקים המעורבים במחדל,

ישנה התקדמות מסויימת, מקווים לטוב ולראות את הרכב בבית. תודה לכולם על העזרה והייעוץ.

• תוכן חדש...