Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני צריך לקנות רכב עכשיו ולמכור אותו בעוד שנה, לכן חשוב לי שהרכב ידרוש ממני מינימום השקעות בשנה הזאת, שהערך שלו לא ירד יותר מדי ושאני אצליח למכור אותו בעוד שנה. כמובן שאני גם צריך להגיע ממקום למקום והרכב צריך להתמודד עם העליות של חיפה ועם נסיעה ארוכה בערך פעם בשבוע.

לאחר שבדקתי כמה רכבים שלא מצאו חן בעיני, מצאתי מיצובישי לנסר GLX מנוע 1.6 שנת 2001 עם 200 אלף קילומטר, יד 2 מפרטי. המוכר (סוכנות טרייד 30) מבקש 19,000 ש"ח עליה.

לקחתי אותה לנסיעת מבחן והיא עשתה עלי רושם טוב ומחר (יום ה') אני לוקח אותה לבדיקה בקומפיוטסט.

במידה והבדיקה תראה תוצאות סבירות - מה דעתכם?

לקנות או לא לקנות? זאת השאלה...

לירון

פורסם

1. הבדיקה לא תראה תוצאות טובות כי זה רכב שעבר 200 אלף והוא כבר בן יותר מ-10 שנים. רק בדיקה במוסך מתמחה תוכל באמת לדעת מה המצב של הרכב.

2. אתה הולך לשלם מחירון על רכב עם 200 אלף קילומטר. תזכור שהישראלים פוסלים על סף רכבים מעל 200 אלף קילומטר, ככה שחוץ מהירידת ערך של הרכב, תצטרך להוריד לא מעט בשביל למכור אותו.

בעיקרון, אני חושב שאתה יכול למצוא לנסרים במצב טוב גם עם פחות קילומטראג וגם זול יותר.

ואם כבר חושבים על זה, ב16 אלף אתה יכול להביא היום יונדאי גטס 04 עם 150 אלף קילומטר, ניראת אופציה טובה יותר.

• תוכן חדש...