Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חייל לקראת שחרור וקניתי מקרובת משפחה סובארו לאונה שנת 91 יד 1 130 אלף ק"מ. ידעתי שארצה רכב זול ואמין כשאשתחרר ולא רציתי לתת לרכב כ"כ שמור לעבור לידי.

הרכב במצב טוב למעט מעט נקודות חלודה מסביב לפנים האחוריים ודלת שעושה בעיות בנעילה ליד הנהג.

הבנתי שפוליש יכול לפגוע לי בצבע, האם ווקס יעכב את התפשטות החלודה?

אני מחפש מקום להתקין בו נעילה מרכזית+2 חלונות חשמל קדמיים, יש המלצות על מתקינים במרכז?

כמו כן הייתי רוצה להחליף את הנורה בתוך הרכב, היא חלשה וצהובה. היכן אני יכול לקנות נורה כזאת והאם צריך לשים לב למשהו מיוחד כשקונים אחרת?

דבר נוסף הוא שהייתי רוצה להתקין תאורה בתא המטען ובתא הכפפות. האם כל חשמלאי יכול להתקין לי? מה אמורה להיות העלות של התקנה כזאת?

מצטער על עומס השאלות אבל רציתי להכניס את כולן בנושא אחד.

תודה,

דור

פורסם

פוליש בשימוש נכון - לא פוגע בצבע! (אחרת היו מפסיקים לייצר אותו , נכון?)

ווקס - לא יכול בשום דרך לעצור חלודה!

הייתי ממליץ לך לקחת את הרכב לדיטיילר / לפחח שיסביר לך איפה ניתן לתקן ע"י פוליש + ווקס ואיפה חובה לצבוע.

בנוגע לשאר שאלותיך אלו תחומים בהם אינני יכול לעזור :wink:

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שכבר הוסבר לך כאן, פוליש ווקס לא פותרים בעיות של חלודה למעט מקרים מאוד ספציפיים בהם מדובר בחלודה מאוד מאוד שיטחית (ג'ינג'ים, בשפת העם). אם במקרה שלך מדובר בחלודה של ממש, אין מנוס מביצוע של תיקון פחחות יקר באותה הנקודה וצביעה מחדש של האזור.

תמונה של האזור תעזור לנו לקבוע טוב יותר את מצבו של האזור.

בנוגע להתקנת חלונות חשמל ונעילה מרכזית - צור קשר עם יצחק וויס מפתח-תקווה, חשמלאי רכב ותיק ואמין ביותר. הוא יוכל להתקין לך את שני אלו ברכב וגם להחליף את הנורה החלשה שברכב. שים לב שבדרך כלל הבעיה בנורה נובעת לא מהחלשות של הנורה אלא מעכירות של הפלסטיק ולכן לא בטוח שהחלפת הנורה תעזור.

פורסם

בליאונה עדשות הפנסים עשויות זכוכית ולא פלסטיק. סביר להניח שהנורה הראשית שרופה והאור החלש הוא האור של נורית החניה.

תתחדש ותהנה. תטפל ברכב והוא ישיב לך באמינות מופלאה.

פורסם

תתחדש על הסובארו,

שים לב שברכב מהשנים האלה, יכול להיות שהצבע בו שונה מהצבעים החדשים ותצטרך להתיחס אליו בצורה אחרת.

על צבעים חדשים יש שכבת Clear Coat על הצבע. שכבת הגנה זאת שומרת על הצבע והיא זאת שעושים עליה את הפוליש.

ברכבים ישנים יש צבע שנראה Single Stage הוא קל יותר בעבודה עם פוליש ולכן תצטרך לעבוד בזהירות כי אין שכבת הגנה והפוליש נעשה ישר על הצבע.

הרכב שלך נוצר בתקופה בה רוב היצרנים החלו את המעבר לצבעים החדשים.

איך בודקים: עם מטלית MF , מורחים קצת פוליש על קטע קטן, אחרי המעבר על הקטע, בחן את המטלית. אם ירד עליה צבע , יש לך צבע חד שלבי - Single Stage. (מטלית לבנה ופוליש לבן יכולים לעזור, ככה תראה אם יורד עליהם צבע).

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

את מנורה בסלון הרכב אתה יכול להחליף למנורת לד שתעשה את העבודה ממש טוב אתה יכול להזמין מאיבי או כל חנות של שיפצורים לרכב.

בקשר לצבע של הרכב ענו לך כבר.

מה שאני יכול להגיד לך בקשר להתקין מנורה בבגאז ובתא כפפות שזה עולה בדיוק 10 שקל המנתק הבית מנורה והכבל.

אתה יכול ליקנות ולעשות את זה לבד בבית וזה כיף למי שאוהב את זה או לשלם 300 שקל לחשמלאי רכב שיעשה לך עבודה של חצי שעה.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

בקשר לתאורת תא מטען מאחור :

יש מצב שקיימת הכנה מקורית הכוללת חיווט ותקע + לחצן שמפעיל את הנורה (בדוק באזור המנעול אם קיים).

תאורה הותקנה בזמנו בדגמי ה-GL (הדגמים המפוארים שכללו חלונות חשמל וכו') אם איני טועה.

בברכה

מוטי

• תוכן חדש...