Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסכון בדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול "ארב" לי בתחנת הדלק בחור שמסר לי פתק עם קישור למוצר שהוא משווק, המביא לחסכון בדלק. כבר התלוננתי פה לא פעם על צריכת הדלק המוגזמת בפיקאסו הגדולה שלי וזה נראה לי סוג של פתרון.

אני לא מכיר את הבחור ולא משווק את המוצר, אני רק מתעניין לדעת האם המערכת הזו מוכרת למומחי הפורום או שזה עוד בלוף.

הרצתי חיפוש בפורום ולהפתעתי לא מצאתי שום אזכור על המערכת הזו.

בעידן האינטרנט והפייסבוק, היה נראה לי דיי תמוה שהוא מפיץ "בשורה" כזו על חסכון בדלק באמצעי פרימיטיבי כמו חלוקת פתק בתחנת דלק, אבל איש איש ושיטותיו.

בכל אופן, איני מעוניין ליחצן משהו בפורום (ואולי זה גם חלק מכללי הפורום) ולכן אני מעוניין להעביר המידע על המוצר הזה בהודעה פרטית למומחי הפורום ולקבל חוו"ד. מה שהכי מעניין אותי הוא האם הדבר הזה לא עלול לגרום נזק לרכב?!

פורסם

רכב ללא תקלות חוסך דלק, רכב שעובר טיפולים בזמן חוסך דלק. רוב הסיכויים שמה שהבחור מנסה למכור יעשה נזק רק לכיס שלך ובטח לא יחסוך לך כלום.

פורסם

עם כל הכבוד, כשהרכב שלך יעשה בעיר 1:6.5, גם אתה תהיה מוכן לקבל פתקים מאנשים בתחנות דלק.

אני לא פוסל שום דבר עד שאני לא בוחן אותו כהלכה. למשל, הוא הצהיר שיש אישורים של מכון התקנים ואיגוד המוסכים, אבל לא מציג אותם באתר שלו. זה כבר נקודה לרעתו. בלי זה אני לא נוגע במערכת הזו עם מקל. שלחתי לו שאלה, נראה מה תהיה התשובה.

פורסם

זה ניסיון לרמות רק ע"פ ההגיון הישר, ממשלת ארה"ב עורכת תחרות כל שנה עבור פטנטים שיכולים לחסוך בדלק, במקום לחלק פתקים בתחנות דלק, הוא יכול לתאר את הפטנט שלו ב-PDF קצר, לשלוח אותו לאתר התחרות ולזכות במליוני דולרים ממשלת ארה"ב.

חפש בגוגל EPA CAFE standards.

אני אוהב היגיון, מוציא אותך מעוקצים שונים ומשונים לפני שאתה מספיק להעקץ.

פורסם

אצלי הכל בסדר. זה האוטו שלא בסדר. מדובר על נסיעה בקיץ עם מזגן, כאשר בד"כ הרגל על הדוושה זו אשתי (בחורה קלילה עם רגל "כבדה"..).

פורסם

ההבדל ברכב שלי בין נהיגה באופן חסכוני ובין נהיגה באופן "פרוע" הוא לפעמים עד2 ק"מ לליטר.

מה שדופק לך את החיסכון הוא אישתך. או שתלמד לחיות עם זה (עדיף) או שתשנה לה את סגנון הנהיגה או שתעבור לאלטו:evil:

פורסם

בוא נגיד שאם היא תקרא את זה (הסיכויים מזעריים), הנעל שעל הרגל שלה, תפגוש במהירות את הישבן שלי...

אבל למען הסר ספק, מותק, אני אוהב אוֹתַך!!

פורסם

יש אתר למוצר הזה? כי עם כול הכבוד מוצרים מוכרים כמו גולד לייבל לא מצליחים לעשות שינוי גדול אם בכלל,אז מוצר עלום שם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש אתר למוצר הזה? כי עם כול הכבוד מוצרים מוכרים כמו גולד לייבל לא מצליחים לעשות שינוי גדול אם בכלל,אז מוצר עלום שם?

שלחתי לך בפרטי. תחליט את אם ראוי לפרסם בפורום. ומה דעתך על המוצר הזה?

פורסם

מאיך שאתר בנוי זה ניראה :oops: ,חברה רצינית, בעלת כתובת אינטרנט נורמלית ולא של גוגל,זה כבר מראה משהו על הרצינות.

אחד המשובים שם מדווח על כך שהיא ממלאת מיכל אחד פחות,איך זה הגיוני רכב צורך למשל 1/12 פתאום הוא צורך 1/16??

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...