Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות יונדאי אקסנט שנת 2002 נפח מנוע 1500 אוטומט , רציתי לקבל המלצות על הרכב פרטים עליו כמו הוא נוסע לליטר האם בכלל כדי לקנות אותו ?! המחיר שמבקשים עליו ואני מוכן לשלם הוא עד 15-16000 ש״ח .

בנוסף רציתי לקבל המלצות על רכבים שמתאימים לצעירים נהגים חדשים בגיל 18 ולדרישות שלהם כמו יופי נוחות וכו׳ במחיר זהה 15-16000

תודה מראש

פורסם

רכב בסיסי שעושה את העבודה,נחשב לאמינות טובה,מנוע בסדר,לגבי הצריכת דלק לא הכי חסכוני,אתה יכול לקבל משוב שאתר KML,נסעתי עליו כמה פעמים היה נוח.

יש לך גם אופציות כמו ספייס,שרייד,אופציה פחות חסכונית היא הגטס היא בגבול המחיר שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האקסנט בשנתון שאתה מדבר עליו החזיקה לנו 240 אלף קילומטר ,והמשיכה לנסוע במצב מצוין!!! עד שנכנסו בה ,ופירקו אותה לטוטאל לוס חח.

האוטו מבחינת נוחות הוא לא כל כך נוח ,כל מכה קטנה בכביש מרגישים, מבחינת מנוע ,האוטו עם גיר אוטומט לא להיט ,לנסיעה רגילה זה בסדר גמור ,בכל מקרה תנסה למצוא אחתץ ידנית ,גם חסכון וגם הנאה(לדעתי).

מבחינת חסכון בדלק ,האוטו עשה לנו בערך 1-12,13 בנסיעה שרובה בין עירונית.

פורסם

רכב לא נוח בכלל, שתיין לא קטן של דלק ואולי הכי חשוב: ממש לא בטיחותי. מה שנכון שהוא יחסית אמין מאוד.

חוץ מיופי ונוחות (אז בכלל אני לא מבין- איך הגעת לאקסנט 02?) האם אתה יכול לנהוג על ידני? כי אז ההיצע דווקא יגדל ואפילו תוכל להתקדם בשנתון. האם לא מספיק לך רכב "קטן", דוגמת הפונטו, פולו וכדומה?

התחל לחפש בלוחות הרכב כאשר תתחיל בסינון של מחיר, ק"מ מקסימאלי, יד וכדומה ותראה מה ההיצע. כמו כן תשחק קצת עם הסינונים ותגיע לקבוצה של רכבים שמתאימים לדרישות שלך.

תתחיל לבדוק לגופו של כל רכב, ואז אתה יכול לחזור אלינו להתייעץ שוב, נקודתית על רכב כזה או אחר.

אני בכל אופן הייתי מחפש פונטו ידנית שתתן לך את השנתון המתקדם ביותר, נוחות טובה, בטיחות, חסכון בדלק ועלויות אחזקה זולות. או משנתונים נמוכים יותר: פולו, 206 וכן הלאה. הכל כבר תלוי במצבו של כל רכב ורכב.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
רכב לא נוח בכלל, שתיין לא קטן של דלק ואולי הכי חשוב: ממש לא בטיחותי. מה שנכון שהוא יחסית אמין מאוד.

חוץ מיופי ונוחות (אז בכלל אני לא מבין- איך הגעת לאקסנט 02?) האם אתה יכול לנהוג על ידני? כי אז ההיצע דווקא יגדל ואפילו תוכל להתקדם בשנתון. האם לא מספיק לך רכב "קטן", דוגמת הפונטו, פולו וכדומה?

התחל לחפש בלוחות הרכב כאשר תתחיל בסינון של מחיר, ק"מ מקסימאלי, יד וכדומה ותראה מה ההיצע. כמו כן תשחק קצת עם הסינונים ותגיע לקבוצה של רכבים שמתאימים לדרישות שלך.

תתחיל לבדוק לגופו של כל רכב, ואז אתה יכול לחזור אלינו להתייעץ שוב, נקודתית על רכב כזה או אחר.

אני בכל אופן הייתי מחפש פונטו ידנית שתתן לך את השנתון המתקדם ביותר, נוחות טובה, בטיחות, חסכון בדלק ועלויות אחזקה זולות. או משנתונים נמוכים יותר: פולו, 206 וכן הלאה. הכל כבר תלוי במצבו של כל רכב ורכב.

בהצלחה.

מצטער על הכלליות אבל אני לבד בעסק הזה .. כמובן שאני יכול ואין לי בעיה עם רכב ידני אבל אני מחפש רכב שיראה טוב שיסע טוב במחירים שלי .. וחשוב מאוד שאני אוכל למכור אותו מהר זאת אמרת אני צריך רכב שכבר אחרי 5 חודשים אני אוכל למכור אותו מהר .. כי אני מתגייס בקרוב אשמח אם תוכלו לעזור לי .. נ.ב אני מחפש רכב שיהיה גם שנתון כמה שיותר גבוה במחיר שלי . בהתחלה חשבתי על מאסדה לאנטיס אבל וויתרתי בגלל השנתון

פורסם

לדעתי חפש רכב קטן יותר,כך תוכל להתקדם בשנתון כמו ספייס למשל,סריון,גטס,לקנות רכב ל5 חודש זה לא כול כך מוצלח לדעתי,אתה צריך לעשות יישור קו,על זה כמובן לא תקבל תוספת בעת המכירה,תוספת יד,ואם תהיה תקלה תיהיה עלות נוספת,אולי שווה לשקול אופציה של השכרה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי חפש רכב קטן יותר,כך תוכל להתקדם בשנתון כמו ספייס למשל,סריון,גטס,לקנות רכב ל5 חודש זה לא כול כך מוצלח לדעתי,אתה צריך לעשות יישור קו,על זה כמובן לא תקבל תוספת בעת המכירה,תוספת יד,ואם תהיה תקלה תיהיה עלות נוספת,אולי שווה לשקול אופציה של השכרה.

בלתי אפשרי להשכיר אני עדין נחשב נהג חדש ונהג צעיר לדעתי לא נותנים בשום מקום להשכיר רכב בתנאים האלה .. מה גם שאני רק בן 18

פורסם

אם כך רשמתי את הרכבים שלדעתי מתאימים,בהצלחה בחיפושים :-)

פורסם

לדעתי זאת טעות לקנות אקסנט 2002 ולמכור אותה אחרי 5 חודשים. יהיה לך מאוד קשה למכור כזה רכב, תצטרך לפרסם אותו למכירה חודשיים אחרי שתקנה אותו כדי שאולי תצליח למכור בזמן הגיוס.

לדעתי עדיף לך ללכת על רכבים סחירים יותר כמו פיאט פונטו או טיוטה סטארלט/יאריס.

פורצה יובה!

פורסם
לדעתי זאת טעות לקנות אקסנט 2002 ולמכור אותה אחרי 5 חודשים. יהיה לך מאוד קשה למכור כזה רכב, תצטרך לפרסם אותו למכירה חודשיים אחרי שתקנה אותו כדי שאולי תצליח למכור בזמן הגיוס.

לדעתי עדיף לך ללכת על רכבים סחירים יותר כמו פיאט פונטו או טיוטה סטארלט/יאריס.

איזה עוד רכביםש שקל למכור אותם חוץ ממה שרשמת ?

פורסם

עלה במוחי הרעיון לקנות פיאט פונטו שנת 2000-2004 היא עונה כמעט על כל מה שאני צריך חוץ מזה שהיא לא אוטומטית וכמו שהבנתי נכנסת די הרבה למוסך אין רכב דומה שעונה על כל הדרישות ?

פורסם

ממי הבנת את זה? ספייס ממש לא נחשב לרכב עם אמינות לא טובה.

פורסם
ממי הבנת את זה? ספייס ממש לא נחשב לרכב עם אמינות לא טובה.

לא ממש הבנתי את הניסוח .. יש אולי פיאט פונטו אוטומט ?

פורסם

במקומך הייתי מחפש רכבים משנת 1992. חפש את הרכב שנראה הכי נורמלי, שהוא במצב הכי סביר קוסמטית ומכנית.

שלם עד 5000 ש"ח.

יום לפני הגיוס שלך, סע למגרש גריטה וקבל 3000 ש"ח עבור הרכב + החזר על הטסט. בהנחה ולא יהיו יותר מדי בעיות ברכב ב-5 חודשים האלה, נסעת על רכב וזה עלה לך 1500 ש"ח בערך.

פורסם
במקומך הייתי מחפש רכבים משנת 1992. חפש את הרכב שנראה הכי נורמלי, שהוא במצב הכי סביר קוסמטית ומכנית.

שלם עד 5000 ש"ח.

יום לפני הגיוס שלך, סע למגרש גריטה וקבל 3000 ש"ח עבור הרכב + החזר על הטסט. בהנחה ולא יהיו יותר מדי בעיות ברכב ב-5 חודשים האלה, נסעת על רכב וזה עלה לך 1500 ש"ח בערך.

אני מעדיף להפסיד את ה 5000 שקל מאשר ליסוע עם עגלה או בכלל בשביל לי לא מתאים רכבים כאלה

• תוכן חדש...