Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קראתי מספר דברים שנכתבו בפורום על כיסוים חיצונים לרכב ודי הלכתי לאיבוד בנושא.

אני מחפש כיסוי חיצוני לפונטיאק שלי שיגן טוב מהגשם שקרב ובא.

ראיתי מספר כיסוים באוטו דיפו של אמריקן אייגל,הדר רוזן,פוגל.

אחד מהם לפחות מצטיין בחדירת מים לתוך הרכב ביום גשום?

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ניסיתי את שלי (דוד פוגל), בגשם,אך קח בחשבון שאחרי גשם,לאן תשים את הכיסוי? ואם תרצה לנסוע עד שתוריד את הכיסוי כולך תהיה רטוב. כמו כן לחות חודרת את כיסוי. ואז יש סימני יובש של מים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב לא נוסע הרבה ומדי פעם אני אוציא את הכיסוי שלא ישאר מים מעל הרכב.

השאלה אם הכיסוי הזול עושה את אותה עבודה כמו שאר הכיסוים? הכוונה לאמריקן אייגל.

חשבתי ללכת על הכיסוי של הדר רוזן בגלל שהיו לי כיסוים שלהם בעבר והיו די טובים.

פורסם

יש לי כיסוי של פוגל כבר יותר משנה וחצי. למרות הצהרות היצרן, הוא לא דוחה רטיבות, טל במהלך הלילה מגיע אל הרכב. אין לי ניסיון עם גשם, אבל ברור לי שהוא לא עמיד.

הגומיות מלפנים ומאחור איבדו במשך הזמן מגמישותן.

ובכל זאת, אני מאוד מרוצה מהכיסוי, והייתי רוכש שוב אם הייתי לפני רכישה.

פורסם

תודה.

אז אני מבין שרוב הכיסוים שנמכרים בארץ לא דוחים גשם בכלל? כי בחו"ל נתקלתי בכיסוים עם 5 שכבות שדוחים גשם.

פורסם

5 שכבות? פה לא חושב שיש פה כאלה,כול מה שאני נתקלתי כולל האיכותים הם די דקים,למאט בד שהם עבים יותר אך פחות נוחים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קח בחשבון שכל הכיסויים האלו מגיעים מסין ואם תסתכל ב EBAY תראה שהם עולים לא יותר מ 15 דולר.

לפני כמה שנים חיפשתי כיסוי כזה, קניתי 3 סוגים שונים. 2 לא מזוהים (מאוטודיפו) ואחד של HR

שלושתם לא החזיקו יותר מחצי שנה - כשהרכב לרוב מכוסה ולא נוסע. פשוט התפוררו. ושלושתם לא היו עמידים בפני מים.

מה שאתה מחפש זה את זה

http://www.ebay.com/itm/Land-Rover-LR2-6-LAYER-Waterproof-Car-Cover-2008-2009-2010-2011-2012-/180686035188?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item2a11ba18f4

פורסם

לגבי לא מזוהים יכול להיות,דברים זולים עם איכות בהתאם,לגבי HR לא יודע את טיב איכותם,בדוד פוגל שיש לי כבר 4 חודש,הוא כמו חדש,ועבר שטיפה במכונת כביסה.

פורסם

כן כמו בקישור שנתת מebay על דבר כזה אני מדבר.

כנראה שלבנתיים ארכוש כיסוי של פוגל כי יש לי כרטיס מתנה לאוטו דיפו.

ברגע שהוא לא יהיה טוב ארכוש מebay כיסוי איכותי.

פורסם

רכשתי כיסוי 4 עונות של הדר רוזן , אשר הומלץ על ידי מספר חברי פורום ...

הכיסוי אצלי רק תקופה קצרה [כ-4 חודשים] ולא ראה גשם , אך להגיד את האמת , איכות החומר לא ברמה שהייתי אומר שהוא :

1. עמיד לגשם .

2. שווה יותר מ150 שקל .

מצד שני , ישנו שכן אחד בבנין בו אני מתגורר שקנה כיסוי אמריקן איגל זול והוסיף לו כמה שיפצורים כמו:

1. תפיסה טובה יותר של הכיסוי לרכב

2. פתחי איוורור נוספים המכוסים בצורה כזאת שגם בזווית לא יכנס אליו

דעתי :

רכוש כיסוי זול , שיתאים בדיוק מקסימלי לרכב שלך , ובמידה ויש לך זמן תשפצר אותו שיהיה עמיד יותר לרוח החורפית שלנו

פורסם

בדוד פוגל יש לך 3 נקודות קשירה.

פורסם

זה הכיסוי :arrow:שאני רכשתי, טרם נבדק בעונת הגשמים,

אבל את עונת הקיץ הוא צלח יפה מאוד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה נהגת שודים. :-)

כן זה הכיסוי שגם עכשיו במבצע 119 שקלים באוטו דיפו של חברת אמרייקן איגל.

פורסם

הכיסוי של אמריקן איגל לא שווה כלום, זרקתי אותו אחרי חודשיים כי הוא ניקרע.

לפניו היה לי כיסוי של פוגל ששרד יפה 4 שנים.

כרגע יש לי שנה כבר כיסוי של HR והוא מעולה.

אף אחד מהכיסויים אינו דוחה רטיבות, האמריקן איגל הוא הכי דק והכי פחות עמיד, ככה שגם מקרני השמש הוא מבודד פחות טוב.

• תוכן חדש...