Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא ממש יפה תתחדש! חבל שאתה מוכר אותו. רוב הכלים האלה נראים כאילו עברו מלחמות!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הוא ממש יפה תתחדש! חבל שאתה מוכר אותו. רוב הכלים האלה נראים כאילו עברו מלחמות!

תודה, אכן כך ככל שאני נובר בסיפורו של האופנוע אני מגלה מקרייות מדהימה ששמרה עליו בצורה מדהימה.

החל מיומו הראשון. גם מביני עניין בתחום נדהמו ממצבו, הקטע שבגלל גילו מחיר המחירון שלו כלכך נמוך

שעצם הרכישה שלו מעניקה לקונה המון אופנוע שימושי בסכום שאופציות הקניה האחרות מצחיקות לעומתו!

עדיין מחפש דרך להשאירו אצלי למרות שזה ממש לא מסתדר לי...:-( - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני לא יודע מי הגיבורים האלמוניים והרוכבים הנהדרים שבתמונות, אבל אין ספק שהם החלוצים

הראשניים של הספורט המוטורי בארץ, ומגיע להם דקה של נחת!-רן

הגיבורים מימין לשמאל:

תמר נתנוב, שמגיעה לכל מירוץ באדיקות ונלחמת כמו לביאה. על הסקוורנה 125.

תומר שמש, הידוע בכינויו "החיה", רוכב על TM300 דו פעימתי אימתני. מקום שלישי בקטגוריה הפתוחה.

דור עטייה, שאם אני לא טועה הגיע ממוטוקרוס, רוכב נהדר שוודאי נראה אותו על הפודיום בעתיד. הונדה CRF250.

עמית גול, רוכב וותיק ומנוסה. KTM 350.

ולפני שאתה ממשיך לקטר על היעדרם של אופנועי אספנות, הרשיתי לעצמי לצרף תמונה מאתר מוטו

other%2f2011%2fNL2P3801.jpg&width=600&height=400

עוד לא אספנות, אבל כבר בגיל שמעלה חיוך. הרוכב האמיץ עשה את הדרך ברכיבה מהמרכז, כדי לתת קצת גז ובשאיפה לחזור ברכיבה הביתה. ואם זה לא האמאמא של הדו"ש, אני לא יודע מה כן.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
כזה XR600 שנת 90-91 היה לי,מעורר געגועים

אופנוע עם אופי,לא כמו הפלסטיקים של היום

אין ולא יהיה כמו XR600! בעיני האופנוע האולטימטיבי, אין שום דבר שמתקרב לקשת היכולות של החרגול הוותיק הזה.

אבל זה המופיע כאן בתמונה מהמירוץ, וזה בכלל מרשים - הוא XR250! שנים כבר לא ראיתי אחד כזה.

ה-XT מדליק, אבל אצלי שמורה בלב פינה חמה להונדה XL250. בזמנו היה לאבי אחד כזה, עליו היינו רוכבים במדבר שעות (אני הייתי בטח בן 5-6). אחרי התרסקות אחת חמורה מדי (טפו טפו כולם בחיים בלי אחוזי נכות או צלקות בולטות מדי) אימא הטילה וטו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אם מענין אותך אני מכיר XL250 לפני שיפוץ,המצב

לא מזהיר,אצל חבר שוכב XL500 שיום אחד נגיע

גם לשפץ אותו.

פורסם

היום הסתובבנו קצת הגמל ואני, האמת חיפשתי תירוץ לנסיעה ולא מצאתי, אז יצאתי סתם ככה.

ההרגשה על גבו משונה ולא רגילה כל התימרונים במהירויות חניה מזכירות לי אופניים ולא רכיבה

על אופנוע "גדול", אפששרות הדחיפה עם הרגל, ההורדה מהג'ק. וההתניידות איתו פשוטה לאללה.

היכולות שלו לשנות כיוון במהירות ולקחת פניות הדוקות מדהימות אותי ואני נחשף לטווח ריגושים

שונה לחלוטין ממה שהורגלתי על גב המפלץ, הייתי גם צריך לסגל לעצמי סגנון רכיבה אחר לגמרי

מהרכיבה על הבימר כיון שאצל הממזר הקטן כל שינוי בידית המעצרת מיד מפורשת לדחיפה חזקה

קדימה ולמעלה.

המשקל האפסי (פעמיים אני) והמנוע החזק שילוב מושלם למיאוצים ממצב זחילה לרכיבה נמרצת

בריחה מסכנות וסתם פאן טהור.

אם להשוות בין שני האופנועים ה-BMW הכבד והחזק לבין הקאוואסקי הקל והחזק נסו לדמיין נהיגה

על מכונית אמריקאית גדולה ושרירית בכביש מפותל ואח"כ באותו כביש GTI קלה זריזה...

שניהם מהנים מאד, כל אחד בדרכו.

רק חבל שהגמל למכירה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...