Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

נרשמתי לפני כחודש לאיביי פעם ראשונה בחיים שלי (גם לפייפל), לא מסובך והבנתי כמעט כל מה שהולך שם, אפילו עשיתי כמה הזמנות במחירים זולים (עד 50שקל) רק בשביל הספורט לראות איך זה עובד והכל הגיע פיקס ובזמן.

אני מעוניין לרכוש שם נעלי NEW BALANCE לצורך עבודה (מאד נוח לי לאמן ולהתאמן איתם), יש ברשותי זוג אחד של החברה הזו ואני סופר מרוצה מהם, העניין הוא שבארץ הזוג נמכר סביב ה400-500 שקל ודרך איביי (חו"ל) מצאתי את אותם הזוגות בפחות מ40$!, בקיצרו עם המשלוח הנעליים חדשות לגמרי עם קופסא עולות פחות מ200שקל!

לי זה נשמע מוזר קצת, או שבארץ סופר גונבים אותנו וזה באמת המחיר שלהם או שמשהו כאן מסריח? או אולי הכל בסדר וזה באמת המחיר כי זה אינטרנט? (אין שכירות וכדומה).

בחלק מהנעליים שמוצעות למכירה רשום בתחתית העמוד בסוף ה- Description מחיר מומלץ: 100$, בפועל הנעל נמכרת ב30-40$, איך יתכן?

עוד משהו שאשמח לקבל עזרה, בחלק מהנעליים חוץ ממידה יש גם "מידת רוחב", שמעתי פעם משהו על זה, חוץ מלנסוע לחנות של נעלי ספורט מקצועיות (כמו ורטהיימר וכו) ו"לעבוד" עליהם שאני רוצה נעליים רק בשביל מידת רוחב יש דרך אחרת לדעת מה המידה שלי?

תודה!

אוהד.

פורסם

הגיוני לגמרי.

מספיק שזה דגם של שנה אחת אחורה ואלו לרוב המחירים.

(אני משאר שאתה מדבר על דגם בסיסי כן ?) בתור חדשות הדגמי בסיס של ניו באלאנס עולים כ60-70 דולר , 40-50 כשהם מוחלפים בדגם חדש.

ואכן יש מידת WIDE (שקיימת גם בנעליים בארץ - פשוט לא טורחים לרוב לבדוק אותה).

כמה כללי אצבע אבל לגבי קנייה באיביי:

1. רק TOP RATED SELLERS

2. רק דירוג גבוהה מאוד 9.8 ומעלה

3. לבדוק הערות לראות אם משהו כתב משהו על המוצרים שלו.

כמובן - תבדוק שהם שולחים לארץ ואת מכיר המשלוח שעלול ליהיות גבוהה כמו המוצר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אכן כמו שהציע ליביו לגבי המוכר.

תעבור על הביקורות שנתנו לו, תקרא רק את השליליות/נייטרליות(מסומנות באדום או אפור)

תראה אם מישהו כותב הערה על המקוריות.

הכלל שלי אומר שמספיקה הערה אחת שזה לא מקורי, ואני עובר הלאה.

פורסם

אני לא חושב שכדאי להתעסק עם זה בכלל.

חכה למבצע כאן בארץ או בדיוטי פרי,

ממליץ לך לחפש במקומות כמו "כל נעל סנטר" שכנראה מביאים ייבוא מקביל אחרת אין לי הסבר למה כ"כ זול שם.

קניתי שם סוקוני ב299 ש"ח שעולה 500 או 600 מחיר רגיל.

היתה להם מחלקה גדולה של NB.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הזמנתי כמה זוגות נעליים מEBAY בחודשים האחרונים, אכן המחירים שם מאוד זולים יחסית לחמדנים בארץ, מאוד משתלם להזמין משם.

האמת אני לא ממש מבין על מה הפליאה שלך, כמו רוב היבואנים החזירים בארץ, יבואני הביגוד וההנעלה לא יוצאים מן הכלל. גם הם גובים עשרות עד מאות אחוזים יותר מהמחיר המקובל בחו"ל.

דוגמאות לנעליים שקניתי, נעלי ריצה של ASICS דגם CUMULUS 12 בארץ 600 ש"ח, באיביי 320 שח. נעלי ריצה לאישה של NEW BALANCE דגם WW1100 בארץ 900 ש"ח באיביי 410 אחרי הכל.

ממליץ למדוד דגם זהה בארץ להזמין לפיו. אם אתה רוצה להזמין דגם שלא נמכר בארץ תזמין חצי מידה יותר מהמידה שלך באותה החברה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לגבי מדידה - לך לחנות "מקצוועית" (כפי שאתה מכנה אותה) מדדו כמה דגמים ורשום את מספר הדגם והמידה (שיכולה להגיע עד שלישי מספר). הזמן את מה שמצאת מתאים לכף רגלך.

אישית לא הזמנתי נעליים באינטרנט, אבל השתמשתי בשיטה זו כאשר אשתי או אני הבאנו לילדים נעליים מחו"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכל מי שענה עד עכשיו.

נראה לי אני ילך על זה, מצאתי כמה זוגות יפות במחירים טובים סביב 160-220 שקל תלוי בדגם, עכשיו רק נשאר לברר מה הרוחב? במידה ואני לא מעוניין ללכת לחנויות שימדדו לי, איך בודקים באופן ביתי? כל בדיקה שתתן לי כיוון זה מעולה!

אם אין, מידה NORMAL כמו שמוצע שם בחלק מההמידות היא תספיק?

למי ששאל כמה מכס, החוק מטופש במדינת ישראל אומר שכל מוצר עד50$ (כולל משלוח) אתה פטור מהכל, ביגוד והנעלה אותה פרוצדורה עד 75$, זאת אומרת שאם המוצר (נעליים לצורך העניין) עולה X + המשלוח שעולה Y = עד 75$ (לא יודע אם כולל) אז אתה פטור מכל תשלום נוסף.

* תקנו בבקשה אותי אם אני טועה *

יש המלצות לנעליים שמישהו הזמין עד סכום של 250 ₪ נניח? רק בשביל לקבל עוד דוגמאות ואולי אני גם אזמין?

תודה!

אוהד.

עריכה: שלחתי לפני כמה ימים הודעה למוכר על הנעליים האלו:

http://www.ebay.com/itm/NewBalance-Mens-Running-MR500BS-US-size-8-11-/320769454564?pt=US_Men_s_Shoes&var=&hash=item76c0e59aba

הוא רושם שאין מלאי למידה 10.5 ו11 וזה בדיוק מה שאני צריך, בהודעה שאלתי אותו מתי יהיה אם בכלל? (במידה ולא יהיה אני אוסיף עוד כמה עשרות שקלים ואקנה ממוכר אחר), אותו מוכר התעלם ולא ענה, איך אפשר ליצור איתו קשר? הוא מחוייב לענות במסגרת זה שהוא חבר באיביי? (ההודעה נשלחה מהאופציה שבתחתית העמוד Ask a question + העתק למייל שלי).

פורסם

יש לי חבר שעובד עם כמה חברות נעליים וניובלאנס היא מס' 1 אצלו תתקשר אליו קבל הצעת מחיר ללא היתחייבות ותיווכח שהמחיר שלו כמו איביי או לא רחוק ממנו.

הטל' שלו 052-2204001 יאיר.

(אצלי בטל' הוא מופיע כיאיר ניובאלנס)

פורסם

לגבי המוכר הספציפי, הוא לא מחוייב לענות לך, וקח בחשבון שלפעמים הם בחופש, או שסתם

לא בא להם לענות. תמשיך הלאה, יש עוד הרבה מוכרים. גם הגיוני שיקח זמן עד שתהיה לו מידה

שונה. הם לרוב עובדים על סטוקים ועודפים שהם קונים.

לגבי מידת הרוחב, בארץ לדוגמא מביאים רק את מידות ה M, שזה הרוחב הממוצע.

לגבי המכס, לי אישית יצא גם להזמין פריטי לבוש ביותר מ 75$, ולא לקחו לי מכס על זה,

למרות שזה אתה והמזל. מישהו שאני מכיר הזמין מאנגליה פריטי לבוש ב 95 פאונד, וחייבו

אותו לשלם איזה 300 שקל על זה(כולל עמילות מכס וכד').

פורסם

אוהד!

להלן חווית קניית הנעליים הראשונה שלי באיביי:

לפני בערך חודשיים או חודש ראיתי את הסרטון החדש של קן בלוק, והתלהבתי.

אז הלכתי לאיביי וראיתי נעלי DC מדהימות של מר בלוק ב85$:

כאילו 45$ הנעליים, ו40$ משלוח.

למוכר היה פידבק חיובי של יותר מ95%, ומבחר גדול של נעליים, אז סמכתי עליו.

לפי מה שאני יודע, מכס זה עד 50$ לא כולל משלוח.

המידות האמריקאיות הולכות לפי האורך של הרגל, לקחתי סרגל ומדדתי.

הזמנתי את הנעל, הגיעה תוך חודש בערך. באה קופסא גדולה ומרופדת בטירוף, שבתוכה הייתה קופסא מקורית של DC עם כל הלשוניות וכו.

לסיכום:

אני מבסוט מהקניה, ואני בטוח שאקנה נעליים דרך איביי גם בפעם הבאה.

אם מחיר הנעל עולה את ה50$ שלח למוכר ה"פ ותסביר שיש לך מיסים כבדים מעל 50$ אז שירשום על החבילה שהיא לא שווה יותר מ50$. אם ההפרש במחירים לא גדול, הם בדרך כלל מסכימים. אל תשכח להבטיח פידבק חיובי.

אל תשכח את עניין המשלוח. המון פעמים מחיר המשלוח גבוה וזה "משלים" להם את המחיר הנמוך של הנעל. לכן כשאתה רואה נעל שאתה אוהב, תשכלל את המחיר כולל משלוח ותראה כמה זה יוצא לך.

אני לא מבין על מה אתה מדבר בקשר לרוחב של הנעל, לא ראיתי בחיים מידות רוחב.. זה משהו סטנדרטי, לא?

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...