Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שענה!

עשיתי את זה ונכנסתי למרכז על הנעליים האלו:

http://www.ebay.com/itm/360401521494?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1426.l2649

זה אותו מוכר, אותה הנעל בדיוק רק מרכז אחר שהסתיים לפני כמה ימים, את הנעל זכיתי במחיר של 34$ + 20$ משלוח , סה"כ 54$ = סביב ה195 לא כולל עמלה כמה שקלים של חברת האשראי.

ב2 ההזמנות האחרונות (הראשונה והשניה שלי) אני זוכר שקראתי איפשהו באיביי וגם קיבלתי מייל ש2 המוצרים SHIPPED כעבור יום או יומיים.

בהזמנה הזו אני לא רואה (עברו מעל 24שעות), שאני נכנס להסתכל בפרטי הזמנה רשום שהמוכר מבקש שאני אצור איתו קשר במידה וההזמנה היא מחוץ לארה"ב, בשביל מה אי צריך ליצור איתו קשר? כל הפרטים הנכונים לשליחה (כתובת וכו') רשומים בפרטים של הפייפל.

דבר שני רשום שהמשלוח עצמו עולה 20$ והוא דרך : USPS First Class Mail International, מה זה אומר? רשום גם זמן הגעה: Estimated delivery: Varies*

מה זה "משתנה"? מה זה אומר? במה זה תלוי?

אשמח לעזרה בנושא,

תודה!

אוהד.

פורסם

אולי הוא רוצה לוודא את הפרטים, יש מוכרים כאלה.

פירסט קלאס זה המשלוח הכי פשוט/זול שיש, אבל מנסיוני, ההבדל זניח בזמנים.

ממילא החבילות נתקעות בדואר ישראל, ככה שחבל על הכסף של משלוח יקר.

לגבי עדכון לגבי המשלוח, לא תמיד מוכרים מעדכנים סטטוס חבילות.

אבל אם המוכר מבקש שתיצור איתו קשר, שלח

לו הודעה ושאל מה הוא רוצה.  

• תוכן חדש...