Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 170K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הרכב (מאזדה 6 2008) ברכב חדש.

חשוב לי שהרכב הבא יהיה:

קטן (יותר מהמזדה 6), משו כמו גולף.

חסכוני (לא 1:20 אבל פחות מ 1:10).

בטיחותי.

אמין.

שוק טוב ( שעוד כמה זמן שאני ארצה למכור אותו לא ייקח לי חודשים).

רצוי שיהיה גרסה עם איבזור, סאן רוף, קרוז קונטרל, ג'אנטים מגנזיום וכ'ו..

כמו שאמרתי התקציב הוא עד 170K לא חייב להשתמש בהכל ויש דווקא עדיפות ללא חדש.

תודה רבה

פורסם

איציק קראת הכל? הוא לא רוצה ספינה.

גולף גרסאת ה160 כ"ס תעלה לך קצת מעבר לתקציב (175K כולל אגרת רישוי)

גרסאת ה122 כ"ס תשאיר אותך עם כמעט 30 אלף ש"ח עודף.

הרכב מאוד איכותי ומומלץ, כמובן שאם זה הכיוון שלך תעשה עליו קודם נסיעת מבחן ותחשוב לבד אם מתאים או לא.

צריכת הדלק ע"פ אתר פולסווגן היא 6 ליטר ל100 ק"מ שזה בעצם 16.66 ק"מ לליטר, מנוע זריז גם בגרסאת ה122 (20 קג"מ וקצת)

פורסם
איציק קראת הכל? הוא לא רוצה ספינה.

גולף גרסאת ה160 כ"ס תעלה לך קצת מעבר לתקציב (175K כולל אגרת רישוי)

גרסאת ה122 כ"ס תשאיר אותך עם כמעט 30 אלף ש"ח עודף.

הרכב מאוד איכותי ומומלץ, כמובן שאם זה הכיוון שלך תעשה עליו קודם נסיעת מבחן ותחשוב לבד אם מתאים או לא.

צריכת הדלק ע"פ אתר פולסווגן היא 6 ליטר ל100 ק"מ שזה בעצם 16.66 ק"מ לליטר, מנוע זריז גם בגרסאת ה122 (20 קג"מ וקצת)

אני מדבר על רכב לא חדש.. ככה שיכול להיות שזה יהיה שנת 2010 או 2011 חדש זה לא יהיה כי זה לא מתשלם לי.

מבחינת אמינות של הטורבו, איכות הרכבה ועלויות של טיפול כמה עדיפה הגולף על רכב אטמוספרי נגיד עם מנוע 1.6 /1.4.?

יש אולי עוד המלצות חוץ מהגולף?

תודה

פורסם

לגולף היילין 160 כ"ס כמו שהייתה לי עד לפני שבוע יש ירידת ערך מטורפת!!!

אמינות זה עניין של מזל..

הייתי מציע לך לחפש אודי A3 שנת 2010 למשל..מאובזר, ומנוע ה1.8T הוכיח עצמו כטוב מאוד!

פורסם

כמו שכבר נטחן פה הנושא רבות, מנועי הTSI מאוד אמינים וקיימים כבר 5-6 שנים..

אך כמובן שאין כזה דבר מושלם ולפעמים קורה שגם רכב עם מנוע TSI עושה בעיות.

מסקרנות בלבד - למה, עם תקציב של 170 אלף, לרכוש רכב יד שניה? כשאתה יכול לקבל רכב עם אחריות, ועוד אחד מאובזר בכל טוב.

פורסם

לא משתלם לי חדש כי הרכב הוא רכב שני שנוסע פחות מ 15 אלף קילומטר בשנה.

והירידת ערך מאוד חדה, איבזור אפשר למצוא גם ברכב משומש, אחריות יהיה גם ב 2011 פשוט שנה פחות, בגלל זה חשוב לי אמינות.

יש עוד הצעות אולי?

פורסם

פחות אהבתי את מנועי ה 1.8T נראים לא חסכוניים, תקנו אותי אם אני טועה.

מה לגבי ההונדה סיוויק 5 דלתות 1.8?

תודה

פורסם
פחות אהבתי את מנועי ה 1.8T נראים לא חסכוניים, תקנו אותי אם אני טועה.

מה לגבי ההונדה סיוויק 5 דלתות 1.8?

תודה

אני מבטיח לך שמנוע הTSI יהיה חסכוני יותר מהסיוויק!.

נהגתי בעבר על הסיווין ולא אהבתי בכלל, הזכירה לי את המאזדה 3 שהיתה לי ב2005, אבל אולי אתה תאהב. זה עניין של טעם.

פורסם

חפש לך ג'ולייטה 1.4 טורבו מולטיאייר, חדשה עולה 175 מהסוכנות, לדעתי תוכל למצוא אחת בת שנה שתשאיר לך עודף מהתקציב.

170 כ"ס והרבה, הרבה פחות משעממת מהגולף המקבילה. מקבלים גם הרבה יותר מהסיאט לאון כמעט בכל פן.

לגבי מנועי ה 1.8T של VAG, הם דווקא בכלל לא טוחני דלק. זה תלוי על איזה רכב הם יושבים, אבל אם סופרב גדולה וכבדה מוציאה מדבר כזה 1:12 משולב, אני לא רואה סיבה שבגללה לאון לא תוציא צריכה אפילו טובה מזו.

פורסם

אישית מצאתי שהג'ולייטה יותר מהנה, במיוחד בפיתולים.

לגבי סחירות, עוד קצת קשה לדעת- אלו רכבים חדשים יחסית. ומצד שני, אני רואה שהידניות ביד 2 הולכות מהר מאוד, הרובוטיות פחות. (למיטו יש TCT ולא גיר רובוטי רגיל, אז אני חושב שיהיה קל למכור אותה יחסית)

עלויות טיפולים- בעיקרון באותה רמה כמו רוב הרכבים עם מנועי טורבו דומים, לא היסטרי (לא זול- אבל לא מדובר פה בפרארי כמובן. בעיקרון, דומה לVAGיות למיניהן)

קח בחשבון שחלקים קוסמטיים לאלפא כן עולים הון, אז רצוי מאוד לא לשרוט את הרכב או לשבור פלסטיקים.

איכות הרכבה- טובה במיטו, מעולה בג'ולייטה. בשתיהן אתה לא תיתקל ממש בפלסטיקים מקרקשים או דברים שישתחררו מהמקום.

• תוכן חדש...