Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זו אשמתי, או אשמתי אבל הטוויטרים ברוקפורד שלי הלכו לעולמם ליפני מספר שבועות.

עכשיו אני מחפש סט חדש של 6x9 והוא צריך להיות טוב יותר ועמיד יותר, כמובן שזה לא אומר שאני יכול לעשות את אותה הטעות שעשיתי אבל אפשר להגיד שמיציתי את הסט הנ"ל.

חשבתי לעשות בניה בדלתות מאחורה ולקנות 2 סטים של פיוניר לדוגמה ולשים סט אחד במגש, וסט אחד לעשות חורים בדלתות מאחורה, מה אתם אומרים?

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

אל, פשוט אל תעשה את זה- זה יסתם יכער את הרכב ולא יתן לך כלום, וגם אל תקנה פיוניר- איכות על הפנים.

מה התקציב שלך לסט חדש ?

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

את האמת שאני לא ממש יודע מה לעשות, אני מאוד אוהב לשמוע בווליום גבוהה ולא תמיד יודע מתי אני עובר את גבול הטעם הטוב.

עכשיו רמקולים שנמצאים אצלי פחות משנה יכולים ללכת לזבל.. זה מבאס.

התקציב הוא עד 600 ש"ח פתוח ליד 2.

פורסם

וזה אומר ש...? כי..?

לא הסתכלתי על זה ולא מעניין אותי גם מה כתוב שם :shock: יכול להיות מספיק מקרים שבסוף זה לא יהיה המגבר שלו או שהוא מתכוון להגביר עם משהו אחר אותם.

Scan Speak

פורסם

KX650.4 כמו בחתימה. מבחינת הגברה אני חושב שאני דיי מסודר כי המגבר לא מגביל.

פורסם

במקרה שלי אני חושב ש-3 זוגות רמקולים של פיוניר היו נותנים לי בדיוק מה שאני רוצה, אבל אולי ניתן לטמפו סיכוי.

• תוכן חדש...