Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים עשו לי הפתעה וקנו לי סוזוקי סוויפט החדשה שנת 2008 הם מצאו במחיר סבבה לגמרי.

עוד לא יצא לי לראות את הרכב ואבא שלי שילם כבר מקדמה וחתמו על חוזה שאם הבדיקה תקינה הרכב נקנה.

ביררתי קצת באינטרנט והבנתי שהדגם שאני קונה הוא GLS הפחות מפואר.

רציתי לשאול מה ההבדל בין ה GLS ל GLX חוץ מהמגנזיום והשליטה מההגה כי ראיתי שרשמו שהדגם הפחות מפואר הוא בלי חלונות חשמל מאחורה, ואם זה אכן כך אני לא חושב שאקנה את הרכב כי זה יהיה מטומטם ואין לי עוד כסף להשקיע על לעשות חלונות חשמל כי אני רוצה לעשות מערכת דאבן דין.

ובנוגע לדאבל דין

הרדיו דיסק המקורי ברכב הוחלף ובמקומו יש רדיו דיסק מעפאן.

אני רוצה לשים דאבל דין אבל שיראה מקורים ולא עם פלסטיקה מסביב שיראו שזה עבר התקנה.

משהו כמו כאן:

http://www.rbmotors.co.il/catalog/product.aspx?company=9&maincat=1&cat=6&subcat=125&prod=959

אבל המחירים נורא יקרים באתר הזה (סביבות ה 4-5 אלף) אשמח לדעת על עוד מקומות שמתקינים דאבל דין שנראה כמו מקורי במחירים יותר נורמאליים?

תודה רבה וזה די דחוף כי הרכב

פורסם

מה מפריע לך שלא יהיה חלונות חשמל מאחורה? ההורים הפתיעו אותך תזרום איתם לדעתי...

אתה הרי לא נוהג מהמושב האחורי ואתה והנהג לידך דיי מסודרים, אם זה כ"כ מפריע לך תסדר את זה כבר בזמן אחר שהפרוטה תהיה מצויה בידך. לדעתי זה לא עילה לבטל עסקה... עוד שהיא הפתעה. זרום איתם :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

ב-2008 שני הדגמים הגיעו עם 4 חלונות חשמל. ההבדל בין ה-GLS ל-GLX הוא פנסי ערפל, חישוקי סגסוגת, הגה בריפוד עור ומערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה.

מערכת דאבל דין תוכל למצוא אצל כל מתקין אודיו. אתה לא חייב להזמין מהאתר הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה פוסל מכונית רק בגלל שאין לה חלונות חשמל מאחורה?!

אתה יודע, זה לא שאי אפשר לפתוח את החלון בכלל, יש ידית כזאת שמסובבים אותה בדלת והחלון יורד:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה רבה על התשובות אז העסקה נסגרה מחר אני הולך לראות את הרכב ולעשות בדיקה כמובן לפני התשלום.

בקשר לדאבלדין ישלי בנאדן שתמיד מתקין לי שאמר שהוא ישיג לי תואם מקורי עם מסך נגיעה ו GPS ודיבורית בלוטוס ב3K

נשמע שווה לא?

פורסם

עד כמה שאני יודע ,ההבדל המהותי בין דגמים הוא שלדגם GLS יש רק 2 כ"א ולא 6 (כמו בGLX),

אם הרכב באמת מציאה הייתי נשאר איתו,אחרת הייתי מנסה לבטל את העסקה ולקנות את הדגם המפואר,

תוספת האיבזור גם יופי ובמיוחד הבטיחותי שווה את ההפרש.

אביב8)

פורסם

עשיתי בדיקה היום ולצערי נתגלה בעיה..

היתה תאונה שפגעה במרכב הרכב. האמנם זה לא שסי אבל זה מוריד את הערך כמעט כמו תאונת שסי.

חבל האוטו היה יפה

אז ללכת על ה GLX ?

• תוכן חדש...