Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבניין מותקנת מעלית, שהוספנו לבניין לפני כ 10 שנים.

בינתיים, החברה שבנתה את תוספת המעלית פשטה את הרגל והשירות מתבצע ע״י אלקטרה. לאחרונה, המעלית מתקלקלת כמה פעמים בשבוע, כל פעם בא טכנאי, מתקן ואחרי כמה ימים היא מתקלקלת שוב. אני גר בקומה רביעית והדייר שחתם את החוזה גר בקומה ראשונה, כך שהחוזה, שמסתיים בעוד חצי שנה הוא לא מספיק טוב.

הוא מחייב את החברה בתיקון תוך 3 שעות ובשישי שבת אין שירות, למעט חילוץ. אין קליטה סלולרית במעלית, כך שמישהו גם יכול להיתקע להרבה זמן.

אני מבקש המלצה לחברה אמינה.

תודה

פורסם

תלוי באמת מה התקלה במעלית שגורמת לכל כך הרבה קריאות... האם מדובר בתקלה חוזרת או כל פעם תקלה אחרת שמקורה ברכיב אחר ואין קשר בינהם ?

אם מדובר בתקלה חוזרת באותו החלק, דרשו לקבל עוד פרטים (האם זה חלק שכל פעם עובר כיוון ? האם זה חלק שמוחלף במשופץ ואז שוב כושל ? - אם מדורב בתופעה שחוזרת על עצמה בגלל שיפוץ או בעיה בכיוון, אפשר לדרוש חלק חדש בגין ריבוי קריאות ולעמוד על כך שיחליפו אותו).

אנחנו עובדים מול "ישראליפט" ומבחינת שירות הם מעולים (מגיעים מהר, שירות טוב). גם לנו היתה תקופה לפני כמה שנים שהמעלית נתקעה כמה פעמים בשבוע אחד - אבל זה סודר ומאז שקט מופתי (טפו טפו טפו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אתה מאיזור הצפון, אני יכול להפנות אותך לחברת "לביא מעליות" שאח שלי עובד בה בתור מתקין וטכנאי תחזוקה כבר 4 שנים.

השירות שלהם מעולה והם מחוייבים להגיע תוך פרק זמן שלא יעלה על שעה.

אם אתה מעוניין, שלח ה"פ.

שונא גזענים !.

פורסם

מה זה כבר לעלות 4 קומות אחרי שרצת מרתון?

:wink:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הבעייה היא לא אני (לא הגבתי לשרשור כי הייתי במרתון ברלין, ברגע שהרגליים ישתחררו מההתכווצויות ארוץ שוב את ה 4 קומות ברגל :lol: ).

הבעייה היא שיש לנו תאומים בדרך (נוסף לזאטוט קיים) ואני צריך חברה שמתחייבת לשירות 24/7 ובמענה מיידי לקריאות.

אני גר בת"א.

ננסה את ישראליפט שאיציק המליץ.

אם למישהו יש עוד המלצות, אשמח לשמוע.

בנוסף, האם מישהו שמע על חוזה כזה שהחברה מתחייבת לפצות על כל חריגה מזמני התיקון שלהם התחייבה?

אני לא מחפש את הכסף, אלא את התמריץ לחברה לפתור את הבעיות.

• תוכן חדש...