Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן זה קשור לאופן התקנה,כשהחלפתי רדיו לדובלו שאלו אותי אם אני רוצה לכבות אותו ידנית או עדי כיבוי הסוויץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בהגדרות של מחשב הדרך יש פונקציה שנקראת See Radio. כדי לראות את הרדיו, אתה צריך להחליף את ההגדרה מ-No ל-Yes.

אתה תוכל לראות את תדר התחנה ושמה על צג מחשב הדרך במקום התאריך והיום (כשהרדיו כבוי אתה תחזור לראות תאריך ויום).

אוקיי אז בדקתי ולצערי אין את הפונקציה הזאת...כנראה שבפנדה יש מחשב דרך אחר לא כמו ב 500. אצלי אין גם מד טמפרטורה חיצונית, חושב שב 500 של אחי שיצא לי לנהוג בה כן היה.

פורסם
אכן זה קשור לאופן התקנה,כשהחלפתי רדיו לדובלו שאלו אותי אם אני רוצה לכבות אותו ידנית או עדי כיבוי הסוויץ.

אז נראה לי שאלך לסדר את זה, חשבתי שבכל זאת אפשר לעשות משהו בהגדרות, ככה קראתי בפורומים בחו"ל אבל אני אצטרך לפרק את זה וזהו כנראה...

פורסם

ראשית הייתי ממליץ לך גם לבדוק לגבי הקורסה הידנית ב-85,000.

לענייננו; בסקודה אין HILL HOLDER, רק לדגמי "יטי". הפנדה קצת מיושנת ביחס לשתי האפשרויות השניות, ואם להגיד לך את האמת; הייתי לוקח את ה-500, ולמה?

א) היא מקסימה

ב) אם תלחץ עליהם תקבל חיישני חניה וג'נטים מגנזיום (לא מקוריים, אבל יפים) ללא תוספת מחיר (אני הצלחתי).

ג) היא בטיחותית יותר וחסכונית יותר מהסקודה (1.2 רמת זיהום 2 מול הסקודה 1.4...)

גילוי נאות: יש לי שתי פביות ולאחרונה רצינו לשדרג לחדשות, אבל היחס של סקודה כלפי לקוחות חוזרים, בטח כאלה שמעוניינים לקנות שתי מכוניות בעסקה אחת במזומן היה מאוד קשוח והכי טוב שהם יכלו לתת לנו זה מיגון בחינם. כרגע אנחנו לכיוון של פיאט ששמה היחס הרבה יותר הגיוני.

עריכה: פספסתי את ההודעה שבה כתבת שהזמנת רכב. לא משנה, שיהיה למי שעדיין מתלבט...

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...