Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הורים של ידידה שלי חושבים אולי למכור את הקורולה שנת 96 יד ראשונה עם 94K ק"מ.

אם הם ימכרו הם ירצו מן הסתם מחירון (כ 49K ).

התקציב שלי במקור היה 40-60 K אבל אם אקנה רכב משומש מליסינג שנת 2001-2 (למשל באלנו\גטס\פוקוס\אימפרזה וכו..) אוכל להוסיף עוד 5-7 K (תשלומים נוחים וכו..).

היעוד של הרכב הוא להגעה לעבודה באמצע השבוע (100 קמ ביום) ורכב למשפחה קטנה בסוף השבוע.

חשוב לי שיהיה חסכוני ואמין ואוטומטי.

שאלת השאלות - לכאורה הקורולה היא 'מציאה'.

אבל - להוציא כמעט 50K על רכב שנת 96 כשבתוספת של כ 17K אני קונה רכב די חדש?

מה הייתם ממליצים?

תודה.

פורסם

באמת התלבטות קשה.

ניסיתי לשים את עצמי במקומך והיה קשה לי להחליט.

אני מעריך שמה שהייתי עושה זה הולך על קורולה טיפה יותר חדשה , נגיד שנת 98.

אפשר למצוא רכבים כאלה יד ראשונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עדיף ללכת על אוטו ממודל חדש יותר,כמו אימפרזה פוקוס או סוזוקי ליאנה(חרף כיעורה).בכל זאת,זהו אוטו בן 9,ויש דברים ומכללים שגם הזמן עושה את שלו.לקנות קורולה ממודל חדש יותר אין טעם,זהו אוטו צר וצפוף,מה גם שהיפניות האחרות לא נופלות ממנה בהרבה באמינות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מותק, אין ארוחות חינם.

ממקור ראשון אני יכול לומר לך שאתה תצטער על המכירה.

קורולה שנתון 96 (צורה ישנה), זו מכונית מ-ע-ו-ל-ה.

נוסעת יותר טוב מבלאנו,אימפרזה יונדאי.

לרכב הנ"ל אמינות גבוהה ביותר(שאל את הוריך מה הוחלף חוץ מטיפולים ותיווכח).

חוץ מזה אתה הולך לקנות רכב מליסינג בגלל שאין לך כסף להוסיף....אתה הולך להכניס את עצמך להרפתקאה מעולם אחר, רוב הסיכויים שתיפול על רכב שקרעו לו את הצורה, אומנם יהיה לך שנת 2000 ותוכל להתרברב בכך (כמו מרבית הישראלים - עם העדר), אך אתה תאכל אותה חזק בתקלות שאתה לא תדע מאיפה צצו לך שבקורולה 96 אפילו לא שמעת .

דעתי היא שתשאר עם הקורולה.

אוטו מעולה,אמין ביותר,ק"מ יפה ואמיתי,שוק חזק,אתה יודע מי וכמה נסעו על האוטו,אתה יודע בוודאות מה מצב האוטו,בלי בדיקה ובלי כלום.

תחסוך לך המון צרות ותרוויח רכב מעולה.

פורסם

את הקורולה אתה מכיר, יודע כל בעיה שיש לה - וכנראה שאין לה.

זהו רכב מצויין לכל הדעות, מבין הטובות בקטגורייה באותם שנים.

הוא איבד את מרבית הערך שלו, כלומר אם תקנה היום רכב חדש יותר מליסינג אתה תפסיד יותר כסף יחסית לקורולה היותר ותיקה.

מה גם שרכב ליסינג יד שנייה קשה יותר למכור מאשר קורולה יד שנייה פרטית במצב טוב (היא תחטף לך).

פורסם
את הקורולה אתה מכיר, יודע כל בעיה שיש לה - וכנראה שאין לה.

זהו רכב מצויין לכל הדעות, מבין הטובות בקטגורייה באותם שנים.

הוא איבד את מרבית הערך שלו, כלומר אם תקנה היום רכב חדש יותר מליסינג אתה תפסיד יותר כסף יחסית לקורולה היותר ותיקה.

מה גם שרכב ליסינג יד שנייה קשה יותר למכור מאשר קורולה יד שנייה פרטית במצב טוב (היא תחטף לך).

דווקא זה משהו שאי אפשר להגיד על הקורולה ...

הקורולה היא השומרת ערך הכי טובה בשוק כיום. תראה לי משפחתית מכל שנה (שעלתה בזמנו כמו הקורולה) עם מחירון יותר גבוה מהקורולה ...

בוא אני אחסוך לך זמן ואני אספר לך שאין דבר כזה. לקורולה יש את המחירון הכי גבוה בכל שנתון ביחס למתחרות (רק הסיוויק מתקרבת אליה) כי היא פשוט שומרת מצויין על הערך שלה ...

מחירון של קצת יותר מ-40K ש"ח לרכב שכבר 10 שנים על הכביש זה באמת קצת מוגזם (רק בשביל לתת לך דוגמא קיצונית מהצד השני, אפשר ב-40K ש"ח לקנות כבר קסארה משנת 99 או 2000) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שלום.

הורים של ידידה שלי חושבים אולי למכור את הקורולה שנת 96 יד ראשונה עם 94K ק"מ.

אם הם ימכרו הם ירצו מן הסתם מחירון (כ 49K ).

התקציב שלי במקור היה 40-60 K אבל אם אקנה רכב משומש מליסינג שנת 2001-2 (למשל באלנו\גטס\פוקוס\אימפרזה וכו..) אוכל להוסיף עוד 5-7 K (תשלומים נוחים וכו..).

היעוד של הרכב הוא להגעה לעבודה באמצע השבוע (100 קמ ביום) ורכב למשפחה קטנה בסוף השבוע.

חשוב לי שיהיה חסכוני ואמין ואוטומטי.

שאלת השאלות - לכאורה הקורולה היא 'מציאה'.

אבל - להוציא כמעט 50K על רכב שנת 96 כשבתוספת של כ 17K אני קונה רכב די חדש?

מה הייתם ממליצים?

תודה.

מאחר ומדובר ברכב שעתיד לעבור 100 ק"מ ביום (לא מעט בכלל) וקיימת אפשרות לעבור לרכב צעיר יותר מבחינת גיל - זו לדעתי צריכה להיות ההעדפה שלך.

עם כל הכבוד לקורולה (ויש כבוד), האוטו כבר בן 9 ואין לדעת אם צפויות לך הפתעות בדרך.

מבחינת חיסכון בכסף, ייתכן ועדיף לך להישאר עם הקורולה. גם לא תצטרך לקחת הלוואה, הרכב בבסיסו אמין מאוד - וההפתעות היחידות שעלולות לבוא במהלך הדרך הן בראש ובראשונה בלאי טבעי (צמיגים, מצבר, טיפולים, ברקסים) וכהמשך תמיד יכולות לצוץ הפתעות אחרות שמאפיינות רכב בן 10(מזגן / ציריות / רדיאטור / מייסבים וכד').

לעומת זאת, אם היעד שלך הוא רכב ליסינג ואתה עומד לנסוע הרבה (100 קמ ביום) - ייתכן ותיתקל בקשיים במכירה (אם זה מטריד אותך...).

עכשיו כשיש לך יותר אינפורמציה - תחשוב טוב מה אתה מעדיף....

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...