Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בעל פיג'ו 205 שנת 97, אני תמיד מבטח את הרכב בביטוח צד ג וביטוח שמשות וגרירה וכמובן ביטוח חובה.

בפעם האחרונה שחידשתי את הביטוח (אוקטובר 2010) ביחד עם הפוליסה והשובר תשלום של ביטוח החובה קיבלתי מדבקה של שירותי דרך שגריר שהם לפי דברי הסוכן נותנים לי שירות בעת צורך.

היה לי מקרה שניתקעתי עם הרכב השנה בחודש מאי שהרכב שלי סרב להניע לא משנה מה ניסיתי, היתקשרתי לשגריר שם נאמר לי שאין לי מנוי אצלהם הייתי מופתע אך מקרה דומה קרה לי לפני שנה רק עם שירותי דרך של שלמה סיקסט והסוכן ביטוח שלי אמר שהוא שכח לעדכן אותם שאני מבוטח שם בעת צורך. וקיצור בשגריר נאמר לי שבמידה ולא יתברר שיש לי שם מנוי אחוייב ב862 ש"ח.

לאחר המתנה של כשעה הגיע אליי החשמלאי שלהם שמצא את הבעיה (משאבת דלק לא תקינה) והוא הצליח להניע לי את האוטו ושם ניגמר הסיפור. כשדיברתי עם סוכן הביטוח שלי לאחר שניתקעתי שוב והייתי צריך גרר הוא אמר לי שהמנוי שלי לשירותי דרך הוא בחברת כריש בכלל, למרות ששאלתי אותו במפורש למה הוא הביא לי מדבקה של שגריר הוא אמר שזו הייתה טעות, והבטיח לטפל בנושא של החיוב של שגריר (862 ש"ח).

לפני כשבועיים לפתע חברת שגריר חייבה אותי בסכום זה, מיד מיהרתי לדבר עם הסוכן ביטוח שלי והוא אמר לי שהם עשו לו קטע והבטיח שאני אזוכה עלידיהם מה שלא קרה עד היום, וזה מה שהסוכן ממשיך להגיד לי עד היום. כלומר מורח אותי בסיפורים.

השאלה שלי מה אוכל לעשות בנידון כי הרי הטעות היא של הסוכן ולא שלי שבגללו חוייבתי? האם אוכל לתבוע אותו שיחזיר לי את כספי בגלל הטעות שלו?

תודה מראש.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אותו מקרה בדיוק קרה לי עם סוכנת של חברת מנורה.

ביטחתי חובה וצד ג' בנוסף לגרירה ושמשות. נזקקתי פעמיים לגרר, בשתי תקופות שונות של הביטוח, ותמיד הסתבר שהיא "שכחה" לעדכן את החברת גרירה.

היום אני במלחמה משפטית מולה בשביל שתחזיר לי את החיובים או שתזכה אותי על הגרירות שביצעתי על חשבוני, אחרי שהיא מרחה אותי הרבה זמן עם כל מיני תשובות.

שונא גזענים !.

פורסם

אז לפחות אני לא לבד שזה כבר מנחם...

בכול מקרה איך נלחמים בזה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

יש לך את הקבלות על התשלום לביטוח גרירה וגם על התשלום לחברת הגרירה ?.

אז צלם אותן, בצירוף מכתב דרישת תשלום ותשלח לסוכן ביטוח. כמובן אם לא אכפת לך לדרדר את היחסים ביניכם.

אם חשוב לך לשמור על יחסים טובים איתו, אז תפוס אותו לשיחה רצינית ותסביר לו שלא מתאים לך שהוא מורח אותך ככה ושזאת טעות שלו מלכתחילה ועליו לשאת באחריות. אם לא, תסביר לו שאתה הולך לדאוג שהנושא יתפרסם ויגיע לכל מיני לקוחות שלו.

שונא גזענים !.

פורסם

העברתי לו את כול הקבלות עוד מתחילת הסיפור בנוסף מכתב רשמי משגריר על החיוב, ממש לא אכפת לי לדרדר איתו את היחסים מבחינתי לתבוע אותו במקרה הכי גרוע. בסופו של דבר עוד חודש אני מחדש את הביטוח וזה בטוח לא יהיה אצלו.

פורסם

קצת בעייתי יהיה מבחינתך לתבוע אותו אם העברת לו את הקבלות ואין לך עותק משלך. בסופו של דבר זאת תהיה מילה שלך נגד שלו.

תנסה להשיג עותק של הקבלות בדרך כלשהי.

שונא גזענים !.

פורסם

עורך דין יכול לעזור יותר?

יש איזה גוף או ארגון במדינה שניתן להיתלונן על סוכן ביטוח?

• ספונסר פורום
פורסם
עורך דין יכול לעזור יותר?

יש איזה גוף או ארגון במדינה שניתן להיתלונן על סוכן ביטוח?

חתבע אותו על החזר כל ההוצאות עוגמת נפש, והכי חשוב תגיש תלונה בחברת הביטוח אותה הוא מיצג. תנסנ גם להגיש תלונה אצל הממונה על הביטוח זה אולי יפחיד אותו והוא ינסה לא להיגרר לבית משפט. אתה יודע מה לדעתי אתה יכול לצרף לתביעה את חברת הביטוח, כוון שהסוכן מייצג את החברה והיא צריכה לשאת גם בנזקים מסוג זה,

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

במקרה שלי, הסוכנת היא סוכנת משנית שמקבלת ביטוחים מסוכן אחר שעובד ישירות דרך החברה.

אחרי שעירבתי אותו טלפונית ולא הראה שום נכונות לעזור, אז צירפתי גם אותו לתביעה וגם את חברת הביטוח שאותה הוא מייצג.

כל התכתבות שביצעתי מול הסוכנת, שלחתי ממנה עותק גם לסוכן הראשי וגם לחברת הביטוח.

התביעה הוגשה ביום שני, אז אני מחכה לקביעת דיון. אני העדפתי לוותר על עו"ד וללכת לתביעות קטנות.

אתה יכול להיוועץ בעו"ד או לשכור אחד ואז לצרף לתביעה את שכר הטרחה שלו.

שונא גזענים !.

• תוכן חדש...