Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשעה טובה מכרתי את האוטו, אך לצערי הביטוח נשכח אצל הקונה(ציינתי בפניו כי תוך כמה שעות אני מבטל אותו).

התקשרתי לסוכן ביטוח שלי והוא אמר שצריך תעודת ביטוח מקורית + טופס העברת בעלות.

במידה ובעיה לקבל את טופס הביטוח שהשארתי אצל הקונה, האם ניתן לבטל את הביטוח?

תודה,

תומר

פורסם

אתה שולח פקס שבו אתה מודיע על אבדן תעודת ביטוח חובה, והם מבטלים את הפוליסה ושולחים החזר.

תתקשר לסוכן שלך, כדי שהוא יגיד לך, מה הניסוח המדויק של הפקס.

קרה לי בעבר משהו דומה, אבל חברת הביטוח ביטלה כמו גדולה (לאחר הליך ביורוקרטי קצר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סוכן ביטוח שלי התחיל להתעצבן, שאני אפנה למי שקנה ממני את הרכב ושהקונה ישלח לי בדואר את הפוליסה.

אם חברת ביטוח לא עושה עם עם אובדן התעודנת ביטוח אז זה מה שאני יעשה.

רק שאלה קטנה, לעדכן אותם לפני שמכרתי את האוטו או אחרי(דיווח איבוד הביטוח)? אם זה בכלל משנה

תודה

פורסם
שאני אפנה למי שקנה ממני את הרכב ושהקונה ישלח לי בדואר את הפוליסה.

תבין, גם זאת אפשרות - אין לקונה מה לעשות עם תעודת הביטוח שלך. אם הוא אדם נורמאלי, הוא יחזיר לך את התעודה.

אם זה לא רחוק, תיסע אליו ותיקח ממנו את התעודה - אין בזה שום דבר נורא.

בעיקרון זה לא משנה, מה קודם - הרי כבר סיפרת לסוכן שלך שנתת לקונה את התעודה.

אני במקומך הייתי מחליף בעתיד את הסוכן, כי במקום להסביר מה עושים\לעזור הוא בחר להתעצבן, אבל זה לא קשור לעניין.

אתה יכול מחר להתקשר לסוכן ולהגיד לו, שהתשובה של הקונה היתה "אין לי תעודת ביטוח, לא נתת לי כלום" ושככל הנראה התעודה אבדה, ושינחה אותך מול החברה המבטחת מה לעשות\ יפעל בעצמו לביטול.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תנסה בכל זאת לקבל תעודת חובה מהקונה, גם אם זה לוקח יום-יומיים.

פורסם

למה משלמים אקסטרה לסוכן אם לא בשביל רגעים כאלה, הייתי מעיף אותו לעזאזל, את היחס הזה יכלת לקבל בביטוח ישיר ולחסוך 2000 שקלים בשנה.

פורסם

skitz,

תראה לי ביטוח חובה שיש בו הפרש של 2,000 שקל בין חברה לחברה בהתייחס לאותו המבוטח.

(הפול לא נחשב).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לי אמרה סוכנת ביטוח שברגע שמעבירים בעלות הביטוח לא תקף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
למה משלמים אקסטרה לסוכן אם לא בשביל רגעים כאלה, הייתי מעיף אותו לעזאזל, את היחס הזה יכלת לקבל בביטוח ישיר ולחסוך 2000 שקלים בשנה.

אז מה? שהסוכן ירוץ אחרי רוכש הרכב להחזר הפוליסה המקורית? נו באמת.

ועוד, יש שהמוכר יקח בחשבון שאם יטען לאובדן טופס ביטוח החובה המקורי, עת תאונה חס וחלילה של קונה הרכב, יציג האחרון את טופס הביטוח, וברור אז שהטופס לא אבד, וההצהרה (השקרית) נועדה לכסות על מחדל זה ולהשיב שלא כדין, את סכום ביטוח החובה היחסי למבוטח המשקר.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אתה מבטח רק חובה?

מה הראש הקטן, במקיף שלי קיבלתי הצעות עם הפרשים של 3500 שקל בין חברה לחברה.

פותח השירשור נדרש להחזיר את תעודת החובה. זה דרישה שקיימת בכל חברות הביטוח.

בביטוח חובה אין הפרשים שכאלה.

בשביל לבטל ביטוח מקיף לא צריך להחזיר שום תעודה. מספיק שאתה אומר/כותב לסוכן לבטל החל מתאריך X.

בשום מקום אין התייחסות אם יש לפותח השירשור ביטוח מקיף או צד ג' (וגם בצד ג' לא תמצא הפרשים כאלה).

ואם כבר ציינת פערים במקיף - כבר יצא לי לקבל הצעות עם פערים של יותר מ-10,000 ש"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...