Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביום שישי הקרוב, בתאריך ה- 16.9.11 יתקיים מפגש אודיו דרום ביער המלאכים בסמוך לק. גת.

המפגש פתוח לכולם, בין אם אתם חברי פורום או לא, בין אם יש לך מערכת או לא, רק להביא מצב-רוח טוב !

המפגש יתחיל בשעה 13:00

המפגש יהיה ללא על האש- אך יהיה כיבוד קל- שתיה, עוגיות, חטיפים- מה שתביאו.

דרכי הגעה יפורטו בהמשך השרשור.

A3

K04 Inside

פורסם

אם הפעם אני לא מגיע אל תקראו לי תמי.ז !

שתייה, פיצוחים, חטיפים או כל משהו אחר שאני ימצא לקחת.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

הייתי מאוד רוצה להגיע אך הפעם לא יצא לי לצערי הרב, נתראה מפגש הבא!

בוריס, אני נורא מעוניין לשמוע את ההיי אנרג'י XL שלך.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אני מאוד רוצה לגיע אבל כמו שזה נראה יש לי אירוע משפחתי ביום שישי - אני לא אוכל להשאר יותר משעתיים וחצי מקסימום אם אני מגיע ולא נראה לי שזה רעיון טוב.

חבל - נתראה במפגש דרום הבא לבינתיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אוהד למה לזלזל?

זה כמו שמחובר לסט JBL 1004 8)

מה jbl מה אני תייר?

מגבר v15 3000 וואט איכותי במיוחד!!:lol:

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...