Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידי פעם נדלקת לי נורת המנוע ורשום על הצג air pollution fault משמע תקלה בחישן זיהום אויר, המנוע נכבה ולא עולה על טורים, אני מכבה מחכה מדליק וזה עובר, אבל חוזר מידי שבוע, מה עושים

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

יצא לי להתקל הרבה בתקלות של חיישני חמצן בזמן האחרון

:-D

בעקרון זו יכולה להיות תקלה בחוטים של החיישן - דהיינו קצר

עכשיו - יתכן ויש קטע חוט קטן שגורם לבעיה הזו והקצר הוא רגעי - יכול להיות שרעידות מסויימות או בפניה חדה הקצר הזה נוצר והתקלה חוזרת אחרי שאתה מדליק שוב את המנוע ומתחיל נסיעה.

זו גם יכולה להיות תקלה בחיישן עצמו - החיישן מתחמם ואז מדווח על תקלה - תבדוק אם זה קורה לך בחום מנוע מסויים או כשאתה מגיע לחום מנוע יציב או כשאתה עומד במקום הרבה זמן.

זו גם יכולה להיות תקלה שנובעת מכניסת דלק לא שרוף לממיר הקטליטי - הבעיה בכלל לא בחיישן ואז גם יש סכנה שהממיר הקטליטי שלך פשוט יומס ותיאלץ להחליף גם אותו אחרי שיאתרו איפה לאורך מערכת הדלק או מערכת היניקה יכול להיות הבעיה.

וזה גם יכול להיות מחשב רכב לא תקין - זה המקרה הכואב יותר.

בכל מקרה

תיגש למוסך שמטפל לך ברכב ותבקש שיחליפו לך לחיישן אחר ותיסע עם החיישן הזה כמה ימים - התקלה חזרה - ברור שלא מדובר בחיישן ואז הייתי שוקל למכור את הרכב :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...