Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה, כמה דלק המזגן לוקח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על מאזדה לאנטיס שנת 2000 1.6,

הוא לוקח הרבה דלק כשהמזגן דולק? מה ההבדל אם פועל או לא מבחינת הדלק שזה לוקח?

תודה רבה :)

פורסם

"הוא לוקח הרבה דלק כשהמזגן דולק?" - 'הרבה דלק' זה דבר יחסי.

"מה ההבדל אם פועל או לא מבחינת הדלק שזה לוקח?" - כאשר המזגן דולק צריכת הדלק עולה* (בכ-15%).

*כאשר מהירות הנסיעה היא מעל 80-90 קמ"ש ההפך הוא הנכון (דהיינו חסכוני יותר לנסוע עם מזגן).

פורסם

מהניסויים שלי נסיעה עם מזגן תמיד לוקחת יותר דלק מהמנוע, היא אולי יותר חסכונית רק ממי שאוהב לנסוע דרך קבע עם 4 חלונות פתוחים עד הסוף.

לא ב 80, לא ב 90 ולא ב 140 - צריכת הדלק של מזגן VS חלון \ שני חלונות קדמיים פתוחים למחצה -> צריכת הדלק ללא מזגן תמיד הייתה טובה יותר. חוץ מזה זה גם מורגש בתגובות המנוע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אצלי זה הבדל של בערך 1 ק"מ לליטר בתוך העיר.אפשר גם לחסוך קצת בפעולת המדחס ע"י שימוש יעיל כמו: ויסות של הטמפ' ל22 מעלות ולא 18,הורדת מהירות מפוח,מיחזור אוויר (עוזר מאוד לחיסכון במדחס).

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

לדעתי הכל תלוי בעוצמת הקירור. כך למשל אני לא אוהב להתקרר ומשתמש במינימום מזגן. אזי אין כל הבדל הגלוי לעין בצריכת הדלק בין אם יש מזגן ובין אם איננו. אך כאשר אישתי יושבת ברכב, היא אוהבת את המזגן במקסימום עוצמה ומינימום טמפרטורה. אזי העלייה בצריכה מורגשת היטב (מ-5.4 ל-100 הרגילים עד למעל 6 בנסיעה משותפת מעין זו)

• תוכן חדש...