Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי קורסה Z12XE .

לאחרונה קשה לרכב מעט "לזנק" מהמקום וצריכת הדלק עלתה ( 11:1 כשפעם היה 13:1 )

קראתי שיש אפשרות לבצע לגיר הסתגלות באמצעות חיבור ל OPCOM , מישהו ניסה את זה פעם בבית ? ייתכן ויש קשר ?

אציין שהרכב עבר כיוון פרונט במסגרת החלפה של 2 כריות בולם ( נשכלתי בטסט על כרית אחת , אז החלפתי את שתיהן) , ומאז הצריכה עלתה מעט .

הרכב עומד על 140 אלף כרגע , ואני מעוניין להקדים את את הטיפול של 145 (אני מניח שזה עדיף) , הטיפול במרכזי לא זולים (נקרא לזה כך icon_wink.gif ) והייתי מעוניין לקבל מלצה למוסך עדיף .

למסתובבים בראשון ראיתי שנפתח מוסך עם סמל של אופל בסמוך לטיב טעם באזה"ת הישן , מישהו בדק ?

בנודע לשמן , עד עכשיו שמו ברכב 10W40 , האם הסוג מתאים ?

תודה רבה (וסליחה על חוסר הסדר)

עמי ש.

עריכה : אני שוקל בנוסף כטיפול מונע\שדרוג להחליף בעתיד את הבושינגים ברכב למחוזקים ( לדוגמא של POWERFLEX ) יש צורך אח"כ לבצע שוב כיוון פרונט ? עלות משוערת ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

כאחד שמשתמש בתוכנת OpCom ברכב שלי [ אסטרה 2002 ידני ] אני חייב לציין שהתוכנת משמשת יותר לדיאגנוסטיקה מאשר לתכנות או הגדרה של רכיבים ברכב .

במידה ויש לך סבלנות הזמן את הכבל והתוכנה מEbay במחיר של כ50 שקלים ... ברגע שתקבל המכשיר תוכל לבצע בדיקה של כלל החיישנים ברכב ... יתכן ואחד מהם נהרס וזה הגורם לעליה בצריכת דלק

פורסם

מסקרן אותי איך הגעת לקביעה הזו של כמות אויר ?:wink:

shkaf - האם התוכנה גם מצביעה על חיישנים שחורגים מהמותר ?

פורסם

אני אספק את סקרנותך...5 שנות נסיון עם רכבי UMI במוסך מורשה (איש דיאגנוזה) וביניהם גם המון תקלות של אופל וקוסה בפרט.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

זה החיישן MAF שנמצא בין הפילטר אויר לסעפת יניקה אני מניח ?

אם כן , ישתלם להזמין מאיביי מקורי של בוש ?

יש צורך לבצע איזה איפוסים מיוחדים אם מחליפים אותו ?

שכחתי לציין בפתיחה שכשאני עוזב את הגז בבת אחת אז הרכב משמיע רשע דומה לפריקת לחץ של גודשת אבל מאוד חלש ( לא אפצ'י אלא יותר בכיוון ההתנשפות כזה)

המון תודה !

• תוכן חדש...