Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוגתי ואני נירצה לנפוש לרגל יום הולדתה באיזור זה, ואני מבקש ממי שיש לו המלצות/ניסיון לספר על מקום שקט ויפה באיזור. אפשרות של ספא/מסג' במקום תהיה יתרון.

תודה מראש ושבוע יפה.

פורסם

אני לא כל כך יודע, מהסיבה שעד כה לא אני התעסקתי עם הנופשים שלנו, תמיד היא.

אני מניח שאני מחפש צימר או בית מלון, לא יוקרתי ולא "מיוחד", כי אם נעים ונוח וכאמור בעל אפשרות למסאג' וארוחת בוקר כלולה.

שוב תודה.

פורסם

היית שם בעבר (ולא היית שם) ? :?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש את חוות הברון זיכרון יעקב הייתי שם בעבר היה נחמד מאוד

ושמעתי על המקום הזה דברים טובים (לא הייתי שם ואני לא יודע מה המחירים)

אני אדם מאמין רק שאין לו במה, זה נשמע לכם סותר אבל זה לא.....

אני שונא אלימות אבל מכה את אישתי, זה נשמע לכם סותר אבל זה לא.....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הוא היה בחוות הברון והיה לו נחמד מאוד, ושמע על אחוזת זמרין (בקישור) אבל לא היה שם ולא יודע מחירים.

מה הבעיה? :roll:

פורסם

הבנתי את זה מהתחלה אבל רציתי בכל זאת להציג איך זה נראה :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קצת סדר: מלון חוות הברון כבר מזמן לא מלון, כיום הוא משמש כמבנה דירות. מלון בוטיק נחמד מאוד בזכרון: בית מיימון,מלון קטן נעים ושקט עם אוכל מעולה. מסאג׳ים תוכל לקבל בנפרד באחוזר זאמרין (שתי דקות נסיעה מהמלון). שיהיה בהצלחה!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...