Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של 75K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קרסו ספונסר הפורום?מעניין

מנהל השרות של קרסו טוען שהשרות הניתן אצלם הוא טוב?

דוגמא אחת שמצאתי "בשלוף" ויש עוד הרבה מאוד דוגמאות-דוקא בפורום הזה.

תקראו את הקישור המצורף ותחליטו לבד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=311146

אנחנו מהשרות של קרסו נמצאים כאן בפורום באופן קבוע כדי לתת שירות יותר טוב. לא כל היבואנים נוכחים כאן.

יש לא מעט דוגמאות הפוכות בפורום הזה שמוכיחות שהשרות שלנו איכותי.

אנחנו לא הספונסרים ( אם כי מפרסמים פה. מצאנו שהאתר מושך אליו לקוחות מביני עניין...:wink:).

ואנחנו לא משקרים לעצמנו. הסקרים שאנחנו עורכים אובייקטיביים ומוכיחים לנו שאנחנו בדרך לראשות הטבלה בכל מה שקשור לאיכות השירות לרכב בארץ. מזמין אותך להתנסות.

פורסם

חברה אני חושב שגלשנו פה לנושאים שלא קשורים לנושא הת'רד.

אני מבקש אם אפשר להתמקד בייעוץ עצמו.

רשמתי מה אנחנו חושבים לגבי הטידה.

לגבי הSX4 אמא שלי הלכה והסתכלה והיא ממש לא אהבה איך שהרכב נראה ( לדעתי חבל לפסול על המראה, אבל היא בשלה חח)

הסיויק החדשה מעט יקרה לנו, אם כי הרכב הוא בין היחידים שאמא שלי נתנה את הסכמה.

עכשיו לשאלה העניינית שאני שואל מכאן: מה לגבי קיה פורטה 2009? הרכב דיי נכנס בתקציב ( המחירון 95 אבל בפועל ראיתי שהם נסחרים במחיר זול יותר) , הוא בתצורת סדאן ( אמא שלי הסכימה בקשר למראה שלו שהוא נחמד מאוד). לפי המפרט בגסרת הEX הוא מגיע מאובזר מאוד ובנוסף את עניין האחריות הגדולה שנותנים קיה.

עכשיו השאלות המתבקשות הם:

לאור שנים עברו, אני זוכר שלקיה לא היה מוניטין כלכך טוב, האם הדבר תקף גם לגבי היום?

לא ישבתי ונהגתי פיזית בעצמי ברכב, איך איכות החומרים בפנים הרכב? האם איכות ההרכבה מרגישה טוב?

איך הרכב מבחינת ביצועים וצריכת דלק?

אני יודע שדיברו פה על הרכב. אבל בשום מקום לא ראיתי תשובות ישירות לשאלות ששאלתי פה. ( אם מישהו מצא אני אשמח אם תביאו לינקים לנושאים פה בפורום).

בתודה מראש,

אורי.

פורסם

הפורטה רכב טוב מאוד, אבל מומלץ לרכוש את גרסת ה-EX המאובזרת.

קח בחשבון שבמידה ורכשת קיה מליסינג, יש לה אחריות לשלוח שנים בלבד מיום העלייה לכביש (זה מה שהבנתי כשביררתי לגביי הפיקנטו).

חוזר על המלצתי המקורית- טויוטה קורולה GLI תפורה לכם כמו כפפה ליד.

שים לב שידידנו מקרסו לא התייחסו לטענות שהעליתי בדבר עלויות טיפולים יקרות.

ד"א לפי מה שהבנתי השירות שלהם ניתן ע"י חברה חיצונית ולא ע"י קרסו עצמם.

פורסם

אוקי. בבירור עם אמא שלי היא לא מעוניינת בקיה יהיו סיבותיה אשר יהיו , זה ירד מהפרק. ( מה גם שלא הצלחתי ביד 2 למצוא רכב בתקציב שלנו שהוא לא ליסינג עם קילומטרז' גבוה).

היא אמרה לי שהיא מעוניינת או סיביק או ג'טה.

הוסבר לה שהסיביק לא נכנס בתקציב שלנו ולכן הרכב שעומד כרגע על הפרק הוא הפולקסווגן ג'טה.

אני מוכרח לציין שאני לא כלכך מתמצא בכל מה שקשור לVW, אם זה סוגי מנועים, סוגי אבזור, דגמים מומלצים ולא ממולצים וכדומה.

אני אשמח מישהו פה יכול לעזור לי להבין אם הדגם הנ"ל בכלל יכנס לי בתקציב, אם כן איזה תת דגם ואיזה שנתון?

בתודה מראש,

אורי.

פורסם

ג'יטה 2008 גם כן מעל התקציב, לפחות הדגם המומלץ (עם מנוע 1400 סמ"ק TSI).

אולי-אולי, בדוחק, יכנס הדגם עם מנוע 1600 סמ"ק, שהוא יחסית חלש.

אני ממליץ להתפשר על שנתון ולחפש סיוויק 2007 במצב שמור.

זאת כן אפשרות טובה.

ג'טה מודל 2007 עם מנוע 2000 סמ"ק רכב טוב, אבל סיוויק יותר חיסכונית.

אם ממש, אבל ממש אמך לא מסכימה לרדת בשנתון, אפשר להציע מיצובישי לנסר 2008 עם מנוע 1800 סמ"ק.

היא כן נכנסת לתקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ג'טה תיכנס לתקציב בצורה מאוד לוחצת בדגם ה-1.6 ממודל 2008. רצוי ללכת על הטרנדליין ולא על אקונומי או מנג'ר שהם הבסיסיים ביותר. הטרנדליין מדיע עם מערכת מקורית, בקרת אקלים מפוצלת עם יציאות למושב האחורי, הגה וידית הילוכים מצופים בעור וזהו בערך.

התכוונתי לכתוב המלצות מאוד חמות על הפורטה שהייתה ברשותי 8 חודשים ו-50 אלף קילומטרים. אבל היא באמת מעט רחוקה מהתקציב שלכם ואם האימא לא מתחברת כנראה שאין על מה לדבר.

למרות שלא ראיתי שום האצ'בק בהתלבטות שלכם, אמליץ על הרכב שרכשתי עברו בני משפחתי, יונדאי I30. משפחתית קומפקטית מרווחת וזריזה, בדגמים המאובזרים רמת האיבזור טובה.

בהצלחה.

פורסם

המוניטן שאתה מדבר עליו (קיה) היום הוא לא מה שהיה פעם.

בשנים האחרונות הם נמצאים במצב הרבה יותר טוב ממה שהיו וכיום הם עומדים בכיף בתחרות מול מאזדה.

קבל כתבה בנושא - סתם שיהיה לך לידע כללי (הבנתי שאמך לא רוצה קיה, למרות שלא הבנתי למה, אבל אם לא תרצה לפרט זה בסדר)

נכון שאומנם יגידו שבטח רוב המסירות זה לליסינג אם אם מאזדה נמדדת ככה ומקבלת מוניטין חזק בארץ כבר שנים אז למה לקיה לא מגיע להנות מזה

פורסם

אם יש אפשרות טיפה למתוח את התקציב כלפי מעלה הבחירה החכמה ביותר תיהיה סיוויק

מכונית מעולה גם יפה גם חזקה גם חסכונית גם בקושי רואה מוסך וגם עוד משהו שמאוד חשוב שהיא שומרת על הערך שלה .

יש לנו במשפחה סיוויקים ומרוצים מהם מאוד .

מה עוד שגם הסיוויק נותן את התחושה הכי טובה והכי נעימה לפי דעתי שאפשר להוציא מהתקציב הזה .

הסיוויק מרגישה יותר ממשפחתית רגילה היא "משפחתית פלוס "

ואם אין אפשרות טיפה להגדיל את התקציב אז תתפשרו בשנה ותקנו 2007 שמורה .

בהצלחה ותתחדשו לא משנה במה תבחרו :-D

• תוכן חדש...