Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים אנשים,

תמונות הצמיג מצורפות לפוסט.

attachment.php?attachmentid=254186&stc=1&d=1314802962

attachment.php?attachmentid=254188&stc=1&d=1314802962

הוא רצה להחליף לי אך למראית העין חשבתי שעוקצים אותי וזה "לא-כזה-נורא".

בכל אופן אני אשאיר את זה למומחים שפה. מה אתם חושבים? לרוץ להחליף?

IMG_3211.jpg

IMG_3212.jpg

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אוהב את האוטו שלי, אוהב את הצמיגים שלי, מכבד את הרכב שלי, ומעוניין בבטיחות ללא עוררין - ולכן, ככה או ככה, הייתי פשוט מחליף במקומך כי זה לא היה מכבד את הרכב שלי שדבר כזה מורכב עליו.

זו לא עצה מקצועית כלשהי. פשוט אני אומר לך שאני (!) הייתי מחליף, וזהו!

פורסם
הפנצ'ר מאכער צודק. הצמיג הזה גמור.

ממש ככה? יש לציין שהשפשוף לא עמוק.

**עריכה**

מצ"ב עוד תמונת המחשה.

IMG_3210.jpg

פורסם

כמו שכתבו לך יותר חשוב לבדוק את החלק הפנימי של הצמיג. פעם אישתי נסעה עם פנצ'ר וכאשר פירקו את הגלגל אז היו המון פירורים של גומי בתוך הצמיג. הוא פשוט התפרק.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

חבל שאתה כותב דברים לא נכונים ובכך גם מסכן אנשים.

שני צדדי הצמיג חשובים, הדופן חשובה מאוד וחלק מתפקידה הוא לספק תמיכה לצמיג. כפי שנראה בתמונה הדופן עברה שיפשוף רציני לכל ההיקף, יש סכנה של אי עמידת הדופן בלחצי הנסיעה. כאשר נוסעים עם פאנצר הדופן סופגת לחצים גבוהים מהמתוכנן עקב קיפול של הצמיג (בדומה לנסיעה בלחץ אוויר נמוך מדי, רק שבפאנצ'ר התופעה חמורה הרבה יותר) וכך נפגמת היכולת שלה לתמוך בצמיג.

יכול להיות שתסע ככה עוד 3 שנים ולא יקרה כלום, ויכול להיות שעוד 5 ק"מ באמצע פנייה יקרה משהו. זה גם יכול לקרות עם צמיג תקין לחלוטין, אבל הסיכוי עם דבר כזה עולה, וחבל.

הצמיג לא תקין, החלף אותו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לפני חודשיים נסעתי עם פנצ'ר בגלגל קדמי ימין ולא עצרתי (מערכת TPM לא עבדה משום מה) ולקח זמן עד ששמתי לב שההגה מושך לימין.

נסעתי ככה 50 מטר בערך ואז עצרתי והחלפתי את הגלגל. כשניגשתי לתקן הפנצ'ר מעכר מוציא את הצמיג מהג'אנט ורואה שיוצא קצת חומר שחור (ממש מעט) מהצמיג ואומר לי ישר "הצמיג הזה גמור". זה הלך ככה בערך:

אני: "אחלה, אז תתקן בכל זאת".

העובד: "אבל זה לא בטיחותי".

אני: "יהיה בסדר, אלוהים גדול".

אחרי התיקון הוא אומר לי: "הצמיגים הקדמיים גם ככה לא עוברים טסט, אתה צריך להחליף צמיגים". ומה התגובה שקיבל שאלתם? "אחרי טיפול עם ספריי הם יעברו את הטסט. אז כמה עולה התיקון אמרנו?"

מה שכן, אצלי לא ראו בכלל סימנים על דופן הצמיג, והסימנים אצלך נראים קצת מסוכנים הייתי אומר. אני נוסע ככה כבר חודשיים על הצמיג המתוקן ללא שום בעיות או בריחת אוויר.

נ"ב

למישהו יש המלצה לספריי להברקת הצמיג לקראת הטסט?

פורסם

תודה, אם המצב חמור כל כך אעשה זאת מחר השכם בבוקר.

מנהלים - אודה אם תעבירו את הפוסט לטכני למען המלצות מחיר לצמיג המוצג.

תודה!

פורסם

הדופן של הצמיג מהווה "חוליה חלשה" בחוזקה הפיזי, לעומת החוזק של סוליית הצמיג. ההוכחה-פאנצ'רמאכערים לא מתקנים תקרים שקרו בדופן הצמיג אלא פוסלים אותו במידה ומוצאים שם פגם מהותי.

אני הייתי מחליף אותו בלי לחשוב פעמיים. זו הבטיחות שלך.

פורסם
חבל שאתה כותב דברים לא נכונים ובכך גם מסכן אנשים.

תקרא את מה שכתבתי שוב. לא אמרתי שרק הפנים הוא חשוב. הנזק נראה לעין מבפנים.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

אלוהים אדירים.. אנשים מתקמצנים על 350 ש"ח שיכולים להציל את החיים שלהם ושל המשפחה שלהם..

העיקר שלא יצאו פרייארים, זה מה שבאמת חשוב.

קחו בחשבון שחו"ח אם יקרה משהו, ותהיה מעורבים בתאונה עם נפגעים כתוצאה מהתפוצצות הצמיג הזה, מעבר לסכנה לחיים שלכם (אבל זה כנראה לא ממש חשוב לכם) אתם עלולים להכלא על גרימת מוות ברשלנות (ויש תקדימים על מקרים חמורים פחות, כמו אי בדיקת לחץ האוויר בצמיגים).

פורסם

כאמור, החלק החלש ביותר בצמיג הוא הדופן. בעקבות הנסיעה חסרת האויר, הדופן בצמיג הזה חלשה במיוחד.

גם אם אין אבקת גומי מהצד הפנימי, הסיכון עדיין מוחשי.

הסיכון גבוה מאוד ביחס לעלות החלפת הצמיג. עשה לכולנו ובעיקר לעצמך טובה ותחליף אותו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אלוהים אדירים.. אנשים מתקמצנים על 350 ש"ח שיכולים להציל את החיים שלהם ושל המשפחה שלהם..

העיקר שלא יצאו פרייארים, זה מה שבאמת חשוב.

מסכים בהחלט.

במקרה, גם לי לפני יומיים קרה המקרה.

קפצתי לפאנצ'רמעכר שאמר שהצמיג גמור, והציע GT ב215 ש"ח.

הגדלתי לעשות, להזמין צמיג יותר טוב (פאלקן), לשלם יותר ולנסוע עוד יום על הספייר הדק.

העיקר, הבטיחות!

כמה מאות שקלים, או אפילו 1000+ (לרביעיה), זה מחיר נמוך לשלם, כשמשווים את זה לתאונת דרכים שנגרמה עקב צמיגים זולים/לא תקניים.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...