Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי POLO GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

זמן רב חיפשתי ולבסוף מצאתי פולו GTI , הבעיה היא שהבנאדם שמוכר אומר שהאוטו של הבן שלו החורג והוא בחו"ל אני מפחד שהבן אדם הוא סוחר או רמאי והעיסקה לא כשרה

רציתי לדעת אם אני יכול לעשות עוד דברים חוץ ממה שמנהל הפורום רשם כדי לא ליפול בפח?

האם כדי לקנות את האוטו בהצגת תעודת זהות של האמא של בעל הרכב או שללא תעודת זהות רק של בעל הרכב אין קנות בשום אופן? וניתן בכול מקרה גם לזייף תעודת זהות מה עושים נגד דבר כזה?

פורסם

כל מיני סיפורים מההפטרה כמו "בן חורג" "גיסתו של הכלב שלי" וכו' זה 99% סוחר.

בן חורג זו באמת המצאה טובה, ככה אפשר להסביר למה זה לא אותו שם משפחה.

אבל מצד שני, אתה לא קונה את הניירות אלא את הרכב, תחתים אותו על התחייבות לשאסי נקי ומנוע תקין, קח לבדיקה במכון שאתה תבחר, ותוריד כמה אלפים במחיר, אז יכול להיות שתעשה עסקה כדאית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הפולו במקרה יד שניה כסופה עם 55000 קילומטר מרמת גן???

כי אני ביררתי לחבר שלי על הרכב ומשיחה עם הבן אדם שטוען שהוא מוכר את הרכב של בנו, עלה החשד שהמוכר סוחר...

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם

לפני חודש חודשיים [לא זוכר בדיוק] הייתה פולו GTI כסופה שעברה תאונה באיזור המרכז,,אולי מדובר על אותו הרכב. באותו שרשור היו מצורפות גם תמונות.

בעזרת חיפוש קטנטן,הנה השרשור: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=38322&highlight=

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...