Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהרבה אומרים שלא כדאי להתעסק עם זה, אבל מבדיקה שערכתי היום עולה שמוכר הרכב שלי החליף גיר ב- 60,000 כשהרכב היום עומד על 165,000. במוסך מורשה מאזדה המליצו לי מאוד להחליף את השמן בלבד (ללא הפילטר) ושעל פי הוראות היצרן יש להחליף כל 30,000. מדובר ב-8 ליטא ובכ-650 ש"ח.

הייתי אצל מוסכניק מסויים והוא אמר שהשמן בצבע תקין ואיננו שרוף.

האם כדאי לי להחליף? יש בזה סכנה?

פורסם

הייתי ממליץ לך לא לגעת מחשש, שהגיר יגמור את חייו כבר על הליפט, הבעיה שעבר יותר מדי זמן ועם הזמן נוצרו משקעים, והחלפת השמן תוביל לירידה בלחץ שמן שהגיר עבד עימו, מה שיוביל לגיר מחליק ואז הגיר אמור לעבור לשולחן הניתוחים.

גם מוסכניקים הם בני אדם, ברכב הקודם שלי, היתה אותה הדילמה, והוחלט להחליף שמן גיר, וזה גרם למה שמתואר כאן למעלה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקפיץ את ההודעה כי אני ממשיך להתלבט.

מצד אחד, אני פוחד שהחלפת כל השמן (ללא הפילטר) - תהרוס את חיי הגיר. מצד שני, אני פוחד שאני נוסע על גיר שעומד למות כל רגע.

הייתי במוסך המורשה של מאזדה, ואמרו לי שההחלפה האחרונה התבצעה ב-60,000 ק"מ, כשהרכב עומד היום על 165,000 ק"מ. כלומר = 105,000 ק"מ ללא נגיעה בשמן גיר.

מה אתם אומרים?

פורסם

בס"ד

ברשותי מאזדה 626 2002 ב310000 k החלפתי פילטר שמן ושמן גיר. בתחתית הקרטר של הגיר בפנים ישנו מגנט שסופח אליו את כול שבבי המתכת. צריך לנקות טוב טוב.ואני מרגיש שינוי לטובה בהעברת הילוכים בנסיעה.

• תוכן חדש...