Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאבל דין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על המכשיר הזה?

האם כדאי לרכוש? מה בנוגע למכס,האם הוא יעצר?

האם ניתן לשלוט איתו מגלגל ההגה? רשום שכן...

האם הGPS יעבוד בארץ?

http://www.lightinthebox.com/7--Touch-Screen-2-Din-Car-DVD-Player-GPS-Dual-Zone-Support-iPod-Bluetooth-TV-Steering-Wheel-Control-SZC447-_p27907.html#special_offer

פורסם

אם יעצר במכס, תצטרך לשלם 33% על מכיר המוצר+משלוח.

כנראה שתצטרך מתאם כדי לשלוט עליו מההגה, לא סביר שהוא יגיע ויתאים בול לרכב שלך.

ה GPS יעבוד, אבל תצטרך להחליף את המפות שבזכרון שלו. מומלץ גם להחליף את התוכנה עצמה לעברית, אחרת יהיה די קשה לרשום שמות של כתובות מסוימות (לפחות לחלק מהאנשים).

מתחדשת*

פורסם

טעות ! טעות ! טעות !

מכשירים מהסגנון הזה קונים רק כשיש אחריות ואחריות מלאה מאדם אמין

אין לי ספק שתיתקל בתקלות והמון

אני לא הייתי חותם לך אפילו על 30 ימי חסד לפני התקלות

נושא פעולת ה GPS נמצא בסימן שאלה גדול

לגבי שלט הגה אז המכשירים האלו תומכים בדרך כלל ברכבים מהמזרח (יפניים קוריאניים וכנל"ים)אבל אתה צריך לדעת איך מתבצע הקידוד לכל רכב

אני לא בטוח שתמצא תמיכה לזה לאחר שהמכשיר יגיע לארץ לכן מומלץ לוודא לפני רכישה

בקיצור מבחינתי זה "לא לגעת !!"

בהצלחה

דרור

פורסם

אני מדבר מניסיון עם המכשירים האלו באופן כללי

לא ברמה ספציפית מול המכשיר המדובר ממש, אבל בסופו של דבר כולם כמעט אותו הדבר

אם לך יש ניסיון טוב עם מכשירים מהסוג הז אז אני חושב שמין הראוי שתמליץ לפותח השרשור ללכת על העסקה

זה בסדר גמור כל אחד ממליץ לפי ראות עיניו וזאת בתקווה שבאמת פותח השרשור יקבל המלצות מבעלי ניסיון (כמוך וכמוני) ויחליט לפי הרגשתו אם לקחת את הסיכון או לא

בברכה

דרור

• תוכן חדש...