Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Passive Radiator לא מומלץ לשימוש ברכב. אני לא זוכר את הסיבה המדוייקת, אבל אני זוכר שזה קשור ל Cabin gain.

לדעתי זה נדון בעבר בפורום (או שקראתי עליו בחו"ל? :roll:)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני זוכר ראיתי התקנה של איזה עסק בשם פול וולויום או משהו כזה, ייבואנים של בוסטון כנראה. היה להם סאב ג׳י 5 עם רדיאטור פסיבי בתיבה של כ40 ליטר והבאס היה מאוד חודר.

זה היה באירוע של קובי רייסינג בלטרון לפני איזה 4 שנים אולי יותר, הייתי חלק מהצוות שם והם הביאו 3 רכבים עם ציוד של בוסטון והשתמשו בזה כההגברה לדיג׳יי, היה דווקא מגניב.

פורסם

ברכב הישן שלי יש לי עדיין שתי שמיניות של INOX PRO על המגש האחורי בבניה אישית שאני עשיתי.

הקטע המגניב הוא שיש לי היום סאב 10 אינטש עדין בתא מטען (אאורה NS10 סדרה 5) בתיבה פורטד - והאינוקסים זזים קצת כשהוא נותן מכת באס וזה נותן תחושה של סאב 12 אינטש בתוך הרכב

כשאותו הסאב היה לי בקורולה 2007 - הוא ירד פחות נמוך באופן מורגש.

זה דווקא נחמד :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואלה שרשור שהחזיר אותי המון שנים אחורה

לפני כ 15 שנים כששיווקתי את מקרום נתקלתי במשהו דומה (לא ממש קומפרסור פאסיבי) שבאמת נדהמתי מהרעיון ומהביצוע

משום מה זה לא תפס ולקח לי המון זמן למכור כמה תריסרים של סאבים "10 PUSH PULL

במקביל לפני כ 5 שנים הבאתי נגלה של כמה עשרות בזוקה דגם K10 של EARTHQUAKE שהיא באמת קלאסיקה של פאסיב ראדיאטור או אם תרצו פאסיב קומפרסור

אני מצרף תמונה לטובת מי שלא יודע במה מדובר

אבל גם פה היה קשה מאוד לשווק זאת ורוב האנשים שחיפשו ביייס ברכב לא מצאו את הפיתרון בסגנון התיבה הזה

זה נתן סאונד מאוד איכותי ומאוד עמוק יחד עם הרבה תהודה אבל במקביל היה חוסר משווע בפאנצ"יות

קשה לי להאמין שזו הייתה המטרה של EARTQUAKE כי הם ידועים כאנשי ביייס ולא כאנשי SQ

לכן המסקנה האישית שלי ולא מתוך שום תחקיר אקדמי שפשוט הקומפרסור או ראדיאטור לא טובים לקהל של המוסיקה ברכב משום שהסאב הפאסיבי יוצר בום מאוד רך ורגוע

אולי בגלל זה השיטה הזו תפסה בעיקר ובהרבה בסטריאו ביתי ששם הוופר הפאסיבי בדרך כלל פונה לרצפת הבית בתחתית התיבה

שוב זו דעתי מתוך שחזור של שנים עברו ואין בה שום הוכחה או סימוכין עובדתיים שהם מעבר לשמיעה אישית שלי

דרור

K-10.jpg

פורסם

דרור רדיאטור פסיבי בחיים לא פונה כלפי מטה, אך ורק קדימה, שמים עליהם עד 2ק״ג של משקל, ובמשקל כזה כשהרדיאטור פונה כלפי מטה זה מותח את הספיידרים, דוחף את כל הממברנה קדימה ומונע מהרדיאטור לזוז. ובנסיעה הוא בהחלט לא זז.

הרעיון לא תופס כי זה פשוט לא פתרון לspl ברכב, זה לא ייתן את הביצועים של תיבה מאסיבית עם פורט מכוון ל45 הרץ. יש נפילה בריספונס עם רדיאטור ובתדרים כאלו יהיה קשה לבטל אותו או לכוון טותו ככה שהנפילה תהיה מתחת לfb.

דיוויד

פורסם

הסאב ה-SQ הוא סאב IDMAX, הוא יודע לעשות הכול, והכול יותר טוב מכולם...

ואם אני משדרג רכב שלי לרכב שיהיה בו מספיק מקום ל-IDMAX, אני קונה אותו בחזרה בתום לב.

פירלס גם סאבים SQ בין הטובים, כול אלו שמבוססים על פירלס כמו זטק, ג'נסיס הם אותו סאב בדיוק, רק לוגו שונה...

• תוכן חדש...