Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מתאם אנטנה לאיביזה 2009 (חדשה).

המתאמם נראה כמו מחבר שמתחבר לחיבור האנטנה וממנו יוצא גליל כסוף שמצידו השני 2 מחברים:

1: המחבר הסטנדרטי של האנטנה לרדיו דיסק

2: כבל כחול שאמור להתחבר לREMOTE ברדיו דיסק.

השאלה שלי היא כמה זרם המתאם הזה צורך? אני יודע שהוא עובד ב12V אבל כמה זרם?

האם בטוח לחבר אותו לREMOTE של הרדיו דיסק שהמגבלה שלו זה 300MA?

פורסם

אני לא יודע בדיוק כמה זרם הוא צורך, אבל כשבדקתי את הנושא בזמנו נאמר לי שאין בעיה לחבר את הדבר הזה לחוט הרימוט. אתה יכול גם לחבר אותו לחוט ה ACC או אם יש לך חוט שמפקד על אנטנה חשמלית.

פורסם

החוט במתאם האנטנה מתחבר לחוט הפקודה (או REMOTE אם תרצה) בקונקטור המקורי

בקונקטור אירופאי זה בדרך כלל החוט הכחול

זה אותו החוט שנותן פקודה לאנטנה החשמלית או להפעלת כל מוצר חיצוני נוסף (מגבר וכנ"ל)

בהצלחה

דרור

פורסם

הוא דורש זרם אפסי - כי בתכלס זה לא "מגבר" כמו שאתה חושב על פעולה של הגברה במובן האקטיבי שלה.

זה בתכלס מנחת בכלל - זה סליל, זה פליטר LPF שבסה"כ מנחית תחום תדר מסויים שיש בו רעש שמיים ואז מה שאתה מקבל זה אות מסוננת ונקיה יותר מרעשים שבסופו של דבר מתבטאת בהגברה ישירה של האות יותר מהרעש ע"י הרדיו דיסק.

תקרא לזה משפר SNR, תקרא לזה מנחת רעש שמיים, תקרא לזה מסנן או פילטר - אל תקרא לדבר הזה מגבר.

זרם אפסי שאתה לא יכול אפילו לקחת את ההשפעות שלו בחשבון עד כמה שאני יודע.

תשים לב שבאנגלית קוראים לדבר הזה בוסטר ולא אמפליפייר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...