Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך אני מגיע לתוצאה הטובה ביותר מבחינת סאונד?

חשבתי להשתמש בוופר והקרוס אובר של הרץ hs165 עם הטוויטר של המורל.

חבר שלי אמר לי שזה לא יעזור והטוויטרים של הרץ צורמים בגלל שהקרוס פאסיבי..

מה אתם אומרים?

הקומפוננטים יתחברו לפיוניר 5250sd ויוגברו על ידי רוקפורד p400.4 (לא משהו אני יודע.. זה מה שיש לצערי..)

כמובן שאני אוטם עם דיינמאט את הדלתות הקדמיות ומוסיף סאב היי אנרג׳י.

המערכת מיועדת בעיקר לרוק קלאסי ומוזיקה אלקטרונית

תודה

באיזשהו שלב פשוט הפסקתי לקרוא כי פותח השרשיר מחפש פתרון פשוט, מהיר, זול.

לעבור להגברה אקטיבית זה פתרון יקר ומסובך אבל בהחלט פתרון - אבל זה לא מה שפותח השרשיר מחפש.

שני דברים:

1. הקרוס הפסיבי הוא עיקר הבעיה כאן - חלוקת ההספק שלו נוראית.

2. פותח השרשיר מחפש מערכת שמיועדת בעיקר לרוק קלאסי ואלקטרונית - הבחירה בסט הזה היא מצויינת, לטוויטרים האלה יש פירוט יחסית טוב והם מתמודדים יפה עם דיסטורשן.

הייתי מעדיף ללכת על הבחירה הזו מאשר ללכת על מורל או על סיז.

הייתי מתלבט בין פוקל לבין הרץ לבין HAT למען האמת.

הפתרון שאני מציע

להנחית את הטוויטרים - כל מה שצריך זה שני נגדים לכל טוויטר סה"כ

הייתי מנסה לבנות מנחת של 6 דציבל שזה בסה"כ נגד אחד של 4 אוהם ונגד אחד של 2 אוהם על כל טוויטר.

זה עולה גרושים, בכל חנות אלקטרוניקה אפשר להשיג את הנגדים ולחבר אותם זה עניין של שניות.

זה ירגיע את הטוויטרים בצורה משמעותית, הם לא יאבדו פירוט, נקודת החיתוך לא תשתנה והם לא יצרחו.

לפותח השרשיר - תתקין כרגע את הסט - להוסיף אח"כ את הLPADים שהצעתי לבנות (מנחתים) תמיד אפשר וזה עולה באמת שקלים בודדים ויפתור לך את הבעיה.

אם זה מעניין אותך דבר איתי בפרטי ליותר מידע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אגב, גם מיקום משפיע רבות על איך הטויטר ישמע.

התקנה בקיקים למשל גם תנחית את העוצמה המתקבלת ממנו, וגם "פותחת" את "הבמה" בצורה רחבה יותר מהתקנה בקורות.

מתחדשת*

פורסם

BMW תסלח לי שאני לא זוכר את השם :oops:

אבל הפתרון הזה לא יכול לקרות כי במגבר שלו כנראה שהחיתוך הוא עד 500 HZ כמו ברוב המגברים היום, ככה שזה לא אקטואלי.

דן, זה לא נכון מה שאתה אומר, כי אם הבנאדם מוכן להיכנס לזה ומבין שזה לא הולך להיות פשוט אז למה לא?!

גם ככה אם הוא יתחיל בפסיבי יקרה רק דבר אחד, עוד שבוע-שבועיים הוא יחזור ויפתח הודעת "טוויטר בקומפ' של הרץ שרף לי את האוזניים!!" ואנחנו נייעץ לו לבנות Lפאד או לעבור לאקטיבי.

אז עדיף כבר מהתחלה לעשות אחד מהשניים, אקטיבי או Lפאד.

אכן, אדי הזכיר את HAT שאני אישית מאוד התלהבתי מהאימג'ן בתור entry-level.

והוא מורכב אצל חבר באוטו ליכסינג בלי שום בידוד והוא נשמע נהדר. למרות שהטוויטר קצת מזכיר לי את מורל...

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

ויני, אתה לא צריך לדעת את השם שלו :)

הוא גם ככה מציף אנשים בה"פ מספיק.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...