Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים אנשים שנכוו מביטוח ישיר ומוכנים לספר את הסיפור מול המצלמה. זה ישודר באינטרנט ומיועד לפרסם חברת ביטוח (שהיא לא ישיר).

מחפשים אנשים "אמיתיים" עם סיפורים אמיתיים.

מה שצריך לעשות :

1.לשלוח לי למייל [email protected] בקצרה פרטים שלך, ואת הסיפור.

2. להגיע ביום שני הקרוב בין 16:00 ל 18:00 למה שנקרא אודישן, יצלמו אותך מספר את הסיפור (זה לוקח כמה דקות).

...3.במידה וזה מתאים יקראו לך לכמה שעות צילום בודדות ועל כך תקבל כ 1000 שקל

נחמד, לא ?

שבת שלום

פורסם

ושכ"ט עו"ד במקרה ויתבעו על ידי הביטוח הישיר על לשון הרע, ותשלום אם ייצאו חייבים במשפט??

חוץ מזה הרעיון נחמד.

מניח שניתן לעשות תוכנית כזאת על כל חברת ביטוח אלה הישירות ואלה עם סוכני ביטוח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היה נחמד אם לפני שאת פונה לאנשים עם כזו בקשה, קצת תרחיבי על עצמך, על ההפקה, על הלקוח וכד'.

כן, אני מניח שאתם לא רוצים לחשוף את המידע הזה, אבל לבקש מאנשים לחשוף את המידע הזה מאנשים פרטיים אתם יודעים לבקש?

תסלחי לי קרן, אבל גם הלקוח שלכם, בלי לדעת מיהו, מעכב תשלומים למבוטחים בטענות שונות, משחיל לקוחות על סעיף "רשלנות תורמת", גורר לקוחות צודקים לבית משפט בתקווה שהם יישברו ויסתפקו בפיצוי מופחת.

זה הביזנס שלכם.

ביטוח ישיר היא גרועה כמו כל חברת ביטוח, כולל זו שמפעילה אותך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היי קרן!!

אני אחד הלקוחות הותיקים שלהם משנת 1995 כניראה שהתחלתי.

אני מאד מרוצה בגדול,פניתי אילהם הרבה במהלך השנים,

וטופלתי ביעילות ובזריזות,

תראי הם לא צדיקים אבל לדעתי הם טובים אדיבים ויעילים,

בנוסף רכשתי מהם חבילות ביטוח נוספות,

בית,חיים,תאונות אישיות ועוד.

האם תוכלי לספר מה עוללו לך????

בהצלחה.

8):?
פורסם

היא אמרה - זה לפרסומת של חברת ביטוח שהיא לא ישירה.

כל החברות ביטוח האלו - במקום להשקיע כסף בפרסומות וסיסמאות יותר טוב יורידו קצת את הפרמייה. גם ככה כולן אותו דבר והולכים תמיד על הכי זולה.

• תוכן חדש...