Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אתמול תוך כדי נסיעה התחילה לי בעיה כנראה עם הגיר, ההילוכים התחילו להשתולל לכל הכיוונים וגם התורים קפצו תוך כדי המעבר של ההילוכים, בסופו של דבר אי אפשר היה לנסוע עם האוטו יותר ונאלצתי להגיע עם האוטו למוסך טויוטה עם גרר.

במוסך לאחר בדיקות אמרו לי שהבעיה היא בגלל שהרדיו המובנה של האוטו היה חסר (הוא היה בתיקון של כפתור הווליום במעבדה אחרת) אני לא יודע מה הקשר בין המערכות אבל הם התעקשו שזה גרם לבעיה חשמלית ולאחר שנסעתי והבאתי את הרדיו והרכבתי אותו מבחינתם הבעיה נפתרה ואכן האוטו נוסע. לאחר מספר שעות הבעיה חזרה מה שאומר שמחר בבוקר אני נוסע למוסך שוב פעם.

מכיוון שכרגע למוסך אין מושג מה הבעיה יש פה מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לתת לי כיוון שאוכל לתת במוסך?

תודה מראש

הרכב הוא טויוטה קורולה 2008 עם גיר רובוטי

פורסם

אני נתקל בבעיה שכזו בפעם הראשונה, אך אני דווקא יכול לראות קשר בין המערכות-הרדיו מחובר בכפתור שלו למצבר/ממסר שמספק לו מתח הפעלה מסוים, ומצד שני מוארק לנקודה כלשהי בגוף הרכב. ייתכן שכשהוציאו לך את הרדיו מהרכב לא האריקו תקין את הנקודה או שחוט + מהתקנת הרדיו לא בודד ונגע בגוף הרכב-דבר שאפקטיבית יוצר קצר שמשגע את מחשב הרכב/גיר.

לדעתי אתה צריך ללכת ולבדוק את ההארקה של הרדיו לגוף הרכב, בשילוב בדיקת קצרים/זליגת זרם.

על הדרך בקש שיאפסו לך את מחשב הגיר/יעדכנו את התוכנה שלו.

• תוכן חדש...