Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף TSI אחרי החלפת מנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין בגולף הייליין 1.4 160 כ"ס 2009-2010.

הוצעה לי אחת עם פחות מ-30K ק"מ, שממש עכשיו הוחלף לה מנוע בצ'מפיון במסגרת אחריות יצרן עקב כשל טכני (לא משופר ולא מתוכנת). מסקירה קצרה הבנתי שהיו לא מעט מקרים כאלה ומקורם בתקלת ייצור בעיקר ב-2009.

האם עלי לחשוש מרכישת רכב שכזה? המחיר די אטרקטיבי, שכן אוכל להוריד כ-10-15% מהמחירון. כמובן עם אחריות על המנוע החדש.

תודה.

פורסם

לא יודע תקרא לי אחד שמפחד מאמונות טפלות אבל,

באופן אישי הייתי מעדיף לקבל הנחה גדולה יותר,

כי אני מאמין שהמנוע לא יעשה לך צרות אבל לך תדע איזה דברים חדשים יכולים להתקלקל ושבמקרה לא נפלת על רכב לימון.

אבל זה אני עם השריטות שלי.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הרכב מדהים, היה כזה שנתיים בבעלותי, אבל מעולם לא היתה בעיה במנוע. מה שכן, הוחלף לי מוח גיר.

אני עם טלרוז - רכוש, אבל בהנחה גבוהה יותר (20% כבר נשמע לי אטרקטיבי, אבל כמובן הכל שאלה של מה מציעים לו בטרייד אין אם הוא רוכש חדש).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מסכים עם המגיבים.

10-15% מורידים היום באופן סטנדרטי על רכב שאין בו שום ליקוי או בעיה, סתם כי זה מצב השוק.

אני לא הייתי לוקח רכב כזה בלי הנחה הרבה יותר משמעותית, בסביבות ה 25%.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האם הוחלף למנוע חדש מהנילון ואו לאחד מיבוא ?

נקודה קריטית לטעמי.

הבעיה שלך תגיע בעיקר במכירה, רכב עם מנוע שהוחלף יהיה פחות אטרקטיבי לקונה, הנחה של מעל 20% מחויבת מציאות פה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני אף פעם לא קונה רכבים ש "מציעים לי "

מי מציע ?מה האינטרס שלו ? למה ללכת במודע על רכב עם הסטוריה בעייתית ? גם כך לא מוגזם להניח שהוא הולך מתחת למחירון בתקופה הנוכחית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מנוע חדש לגמרי (וכמו שאמרתי, עם אחריות נוספת של צ'מפיון בתום האחריות המקורית). ו"הוצע" הכוונה לחיפשתי ומצאתי, סליחה על הניסוח.

ממה שהתרשמתי עד כה, אני כבר מעל חודש עוקב אחר מכוניות כאלה המוצעות למכירה, הן נמכרות סביב המחירון, להוציא מקרים של ק"מ מופרז/בעלות חברה (נתקלתי בכזו) וגם אז לא מתקרב בכלל ל-10% מתחת.

אגב חישוב ההנחה שעשיתי היה לפי המחירון היבש של 2009 ללא תוספת חודשים על כך שהיא עלתה בסוף השנה. אם להוסיף את החודשים כן מגיע ל-20%.

האם בהמלצותיכם ל-20-25% להתייחס למחירון הבסיס או עם תוספת מועד עליה לכביש?

• תוכן חדש...