Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא ג'ולייטה ו 2 DIN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי היום אלפא ג'ולייטה,בסוכנות נאמר לי שיש אפשרות להוסיף מסך מולטימדיה

במחיר של 8000 ש"ח אבל תמיד בסוכנות לוקחים יותר כסף,

מישהו מכיר מישהו שיש לו ג'ולייטה ועשה מסך מולטימדיה?

ואני מחפש המלצה על מקום מקצועי באיזור המרכז

תודה

Vw Polo GTI

פורסם

עד כמה שאני יודע הג"ולייטה מגיעה עם מסך שנשלף מתוך הדש העליון

בכל אופן אתה מוזמן להגיע ונעיף מבט ברכב

בגדול ניתן לבצע כמעט הכל

הרכב די חדש ולכן אין הרבה ניסיון בעצם לאף אחד באפטר מרקט בעבודה עליו

בכללי אני מוריד לך את הכובע על הבחירה ברכב

אני בטוח שתהנה מנהיגה עליו כי כמו תמיד אלפא זה אלפא והג"ולייטה חוזרת לחיים עם עיצוב יפהפה

בהצלחה

דרור

פורסם

מיכה, תתחדש סחתין על האלפא.

הולך מצויין עם הברייטלינג :-D

תפנה ליוסי אלפיין, אני משוכנע שהוא ימצא לך פתרונות מעולים בפחות כסף.

אבי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא מזמן יוסי עשה התקנה לגולייטה תלתן ירוק (הייתי אצלו בסדנה וראיתי את התוצאה) , יצא מדהים - דבר איתו

אכן 8000 בסוכנות זה מחיר מופקע, מה גם שבטוח שהמכשיר לא יצדיק את המחיר.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

חברה מצטער על הבורות אבל אשמח להבהרה

אני יודע שהג"ולייטה מגיעה עם מסך ניווט בילט אין על הדש העליון

מה הקטע של התקנה ברכב ?

לפי מה שאני מכיר צריך רק לעשות פתיחות פיצ"רים

דרור

פורסם
לא מזמן יוסי עשה התקנה לגולייטה תלתן ירוק (הייתי אצלו בסדנה וראיתי את התוצאה) , יצא מדהים - דבר איתו

אכן 8000 בסוכנות זה מחיר מופקע, מה גם שבטוח שהמכשיר לא יצדיק את המחיר.

על הדרך בוצע שם ציפוי קרבון לכל הפאנל לפי מה ששמעתי :-D (חבל רק שלא יצא לי לראות במציאות)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דרור נכון שע"פ התמונות בגוגל הגולייטה מגיעה עם מסך ניווט בדש העליון, אבל העובדה היא שדגם התלתן הירוק (שהינו הדגם המובחר) מגיע ללא מערכת ניווט, ובמקום המיועד ישנו תא קטן לאחסון.

אני לא יודע איך זה בשאר הדגמים, אבל אם ביקר ביותר זה לא מופיע , אז לא נראה לי שבזולים יותר יהיה.

פורסם
בחברה מציעים מסך בחלק שבמרכז הדשבורד למעלה ולא דאבל דין. לגבי ההתקנה שדיברתם עליה מצו"ב תמונה.

בדבר כזה אני מעוניין,יש לי עוד טיפה זמן עד שהרכב מגיע

אבל יש בי חששות מכיוון שצריך לחתוך בפנאל עצמו

מה העלות של דבר כזה??

בחו"ל יש אפשרות להוסיף לכל הדגמים של הג'ולייטה מסך שנמצא במקום התא העליון.

נאמר לי בארץ יש אפשרות למשהו דומה רק בשביל מצלמת רוורס וחיישנים

מכיוון שמסך מגע במרחק כזה לא ממש אפקטיבי ומסוכן

Vw Polo GTI

פורסם

א. לגביי המיקום אני מסכים אתך, אכן כשכל הפיצ'רים יהיו בדאבל דין זה יהיה הרבה יותר נגיש ובטוח.

ב. לגביי עלות צור עם יוסי קשר (הוא כבר הגיב לך בשרשור - שם משתמש ALPINE).

* יוסי התמונה שצרפת גרמה לי לרייר קצת על המקלדת.

פורסם

כבעלים של אלפא שאוטוטו נכנסת להתקנה אצל יוסי , אני לא יכול שלא להגיב (159).

אתה מוזמן להיכנס לפורום מועדון אלפא, תמצא תמונות של בחור שהתקין דאבל דין על הדשבורד.

שווה לך גם לדבר אתו וללמוד מניסיונו.

אני גם יודע שהדלתות בגולייטה (אל תשאל למה) מחוברות בניטים חד פעמיים ולא ברגים.

יוסי צבר ניסיון על ההתקנה ההיא וגם רכש ציוד יעודי להחלפת הניטים בברגים מתאימים.

בקיצור, זה הכתובת להתקנה מהסוג הזה.

בהצלחה ושוב, לא לשכוח לעדכן בפורום מועדון אלפא.

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

תמיר,

אני כל כך אוהב את הצניעות שלך. (באמת, אני אומר את זה כמחמאה, רק בכדי שלא אובן לא נכון)

למה אתה לא מעלה קישור לשרשיר של ההתקנה הראשונה שעשית אצל יוסי ב159 הקודמת שהיתה לך? - אחת המדהימות בעיניי.

בכלל רכבים איטלקיים וצרפתים הם סיוט לא קטן להתקנה - מה שהלך בפירוק של הקונסולה בלנצ'יה של צביקה ובאלפא 166 של רזי - כל ההתקנות האלה בוצעו אצל יוסי, אפילו יש כאן סרטונים של חלקים שזה לא יאמן מה נדרש בכדי לפרק אותם - ברכב של צביקה SHORLAKK

העבודה שבוצעה בספרינט אספנות של מרק - פשוט מטמטם.

ואני בטוח שראיתי לפחות עוד אלפא 159 אחת עם מושבים אדומים אצלו בסדנא.

בקיצור - אין הרבה מה להוסיף מעבר לזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תמיר במקרה שלך המערכת הכי טובה שתוכל לשם , תשאיר בוווליום 0 פתח חלונות וסחוט מצערת.... הסאונד הכי עמוק ויפה שתוציא מהמפלצת הזו.

אגב אדי הספרינט של מרק עדיין לא אספנות (שנת 88 ), אבל אכן היא יפייפיה.

פורסם

WHA EVA :-P

אספנות לא אספנות, מזיל ריר!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...