Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכבר ערך משרד התחבורה בדיקת תקינות לרכבים בעיר לוד.

בבדיקה מקצועית של ניידת בטיחות של משרד התחבורה למעלה ממחצית כלי הרכב שנבדקו בעמדה הורדו

מהכביש עקב ליקויי בטיחות חמורים - רוב עקב צמיגים שחוקים ומסוכנים . (היו גם בעיות בלמים לא פשוטות).

גם כלי רכב המשמשים לתחבורה ציבורית ( מוניות שירות) היו ברכבים המסוכנים !

בוא נניח שבלוד המצב חמור וגרוע מבשאר הארץ (מבל להעליב את הלודאים...) - צא ולמד מה המצב בשאר הארץ .

סביר להניח שלפחות 30-40% מהרכבים בארץ מתוחזקים ברמה ירודה ומסוכנת מבחינה בטיחותית....

מעניין כיצד הם עוברים טסט....(קומבינות , חפיפניקיות ורשלנות מן הסתם).

מזל שרק 400-500 אנשים מתים כל שנה מתאונות דרכים , היה ניתן לצפות לפחות ל - 1000.

פורסם

בבדיקה מקצועית של ניידת בטיחות של משרד התחבורה

:rofl::roflmao:

תגיד,אתה מאמין לכל מה שאתה קורא\שומע ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שים לב להבדל בין מה שכתבת בכותרת

יותר ממחצית הרכבים בלוד מסוכנים - ובשאר הארץ ?

לבין מה שמופיע בכתבה:

למעלה ממחצית כלי הרכב שנבדקו בעמדה הורדו

בהנחה מציאותיתת לחלוטין שאף בוחן לא מבזבז את זמנו בלעצר רכבים חדישים ונוצצים, אני מתפלא שרק 50% מהרכבים שהם עוצרים נמצאים לא תקינים.

מוכסים בנתב"ג מפתחים חושים הרבה יותר חדים

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לזה שם מדעי - selection bias, כלומר הטיה בבחירה.

והדירוג על פי דישראלי - lies, damned lies, statistics.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חשבתי שהתכוונת מסוכנים בקטע של: "יוצאים אליך עם נבוט מהאוטו..."

בעבר יצא לי לנסוע הרבה בלוד, ראיתי שם רכב נוסע עם 3 גלגלים במקום 4, סובארו DL עם חמור אמיתי במושב האחורי וכו'...

מה הפליאה? בנתב"ג, בביקורת, שמעתי ברדיו שיר ממש מצחיק וכשהמאבטח שאל מאיפה אני מגיע אמרתי מלוד תוך כדי שאני צוחק (באמת הגעתי מכביש 40 דרך לוד וצחקתי מהשיר), אחרי שניה הייתי מחוץ לאוטו וערכו לי חיפוש סמים, מעניין למה? :roll:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שלום כלודאי לשעבר (24 שנים) לא כל לודאי הוא עבריין או אחד שעוצרים אותו רק לפי המיקום שהוא נמצא בנתב"ג בודקים כל אחד הנראה חשוד לגבי הרכבים בכל הארץ יש קומבינות אפילו יותר מבלוד.. ( זה בנימה טובה לא כהגנה על העיר או משהו כזה)

• תוכן חדש...