Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקלה אשר נובעת ממנוע צעדים שכנראה תקול ,מדובר בקליאו ספורט mk1 2001 לפעמים הסל"ד בסרק עולה .

היכן ניתן להשיג מנוע צעדים במחיר ראילי חוץ מבחברה.

חיפשתי בebayו לא מצאתי ... ,המק"ט של המנוע צעדים 8200048850

אשמח לעזרה ממי שכבר השיג את החלק הזה .

תודה מראש.

פורסם

חנויות חלפים מוכרים לרוב תחליפי סיני ,אני מעדיף חלק מקורי או לפחות תואם מקורי זה חלק שידוע

בתור חלק בעיתי,משומש מפירוק אי אפשר בוודאות לדעת מה המצב שלו.

פורסם

לפני שאתה רץ להוציא כסף, כדי תעבור על הפתרון הזה שבחור בשם מישמש עשה לקליאו שלו ויכול להיות שאתם מדברים על אותה התופעה.

בעקבות מספר בקשות שקיבלתי החלטתי לכתוב את זה גם בעברית.

הרעיון לתיקון בא לי בעקבות תיקון בעל אופי דומה בבעיה אחרת שהייתה לי בק.ט.מ שהיה לי בעבר.

אחרי החלפת מנגנון כיוונון וכבל חדש, בכל פעם שהייתי מושך בידית קלאץ' הכבל היה מתעוות קצת תחת המתח וקופץ החוצה מבית הידית.

הפיתרון היה פשוט לחבר מוביל קבוע שאולתר מצינורית גומי ואזיקון ולא נתן לכבל להתרחק או להתקרב לכידון.

שמתי לב שבקליאו כבל הגז מתנהג בצורה שמאוד הזכירה לי את אותו כבל קלאץ' ותיק בק.ט.מ מבחינת העיוות תחת המתח בהפעלה שלו אז החלטתי לנסות לפעול באותה שיטה.

לקחתי 2 צינוריות ו2 אזיקונים וקבעתי אותם משני צירי התזוזה של הכבל - גם למעלה ולמטה וגם קדימה ואחורה.

יצא טוב שצינור האויר ממוקם מתחת לכבל גז וצמת החשמל לידו כך שהיו לי 2 עוגנים נוחים.

עד כה הורגש בהחלט שיפור בדיוק הדוושה בפעולות עדינות בהתגלגלות במהירות עירונית ובנוסף לא קרה לי בכלל שהאוטו נשאר טיפה על טורים בעצירות.

*שימו לב שהתיקון הזה משפיע רק במידה והמצערת נקיה ומשומנת וכבל הגז במצב תקין וזז חלק בתוך הבידוד שלו

**בנוסף שימו לב לא להדק את האזיקונים יתר על המידה, המטרה שלהם היא להגביל את תנועת כבל הגז לצדדים אבל לא ללחוץ עליו ועדיין לאפשר לו חופש מסויים.

התמונות של התיקון:

P3220085.jpg

P3220086.jpg

P3220087.jpg

בהצלחה! :-bd

במידה וזה לא הבעיה

לא לרוץ ולזרוק כספיעם אצל קרסו הגנבים, (תיכף תבין שיש הפרשים של פי2 עד 3 על כל חלף כולל משלוח)

החנות הראשונה:

http://www.renaultpartswarehouse.co.uk/category/Clio/Clio_2__1998___2005,b.html

שלח להם מייל מפורט עם מקט ועם מספר שלדה, והם יתנו לך הצעת מחיר, יש 2 חסרונות אין משלוחים לארץ (צריך לתאם מול חברת שילוח כדוגמאת FEDEX), וצריך להרים טלפון בכדי לשלם והם אינם עובדים עם פאיפאל.

פיליפ המדובר:

[email protected]

זה הכתובת מייל שלו, היתרון שלו זה שהמחיר לשו כולל משלוח, כנל דורש מספר של שלדה ורצוי מקט, החסרון זה שהוא דורש מחיר יחסית מופרז (אבל עדיין זול בהרבה מקרסו)

בהצלחה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

התקלה אותרה בוודאות והחלק הסורר הנו מנוע צעדים ואין במלאי בכל מוסכי הרשת המורשים בארץ

מק"ט :8200048850 יהיה רק בעוד 3 שבועות , במידה ומישהו יודע היכן ניתן להשיג אשמח לעזרה

תודה מראש.

פורסם

גם אני נתקלתי באותה בעיה, ניקוי מנוע הצעדים פתר אותה (לעת עתה, עברו כחודשיים מהניקוי והבעיה לא חזרה) - שווה לנסות.

פורסם

ממליץ גם לנקות, זו עזרה ראשונה עד להגעה של חלק חדש.

בקליאו של חבר הניקוי החזיק כמעט חצי שנה עד שחזר לסורו והוחלף בחדש.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...