Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כפי שפרסמתי כבר יש לי בעיה שמרעידה את הרכב.

אחרי שעליתי על הבעיה באופן ודאי, (בדיקה במספר מוסכים) אני לא יכול לתקנה!

הבעיה היא שיש סוג של תושבת מגומי, באמצע הרכב, שניקראת באנגלית:

center support bearing

והיא ניקרעה. כתוצאה מכך כל הדרייבשאפט רועד בצורה מטורפת במצבים מסויימים.

הבעיה שאף מקום לא יודע מה זה החלק הזה, אין לו בכלל מספר חלק, ולא יודעים איפה להשיגו!

יש כאלה לאאודי A6, אבל אנשים לא יודעים אם זה מתאים. בEBAY יש המון כאלה לאאודי, לפאסאט - 0!

מישהו יודע אם זה אותו הדבר? אני יודע שהA6 גירסא 2.8 מנוע זהה לחלוטין לפאסאט שלי - האם גם בהנעה הכפולה?

מצורף תרשים עם החלק. וקישור לEBAY עם מלא כאלה לאאודי.

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=centre+support+bearing+&_sacat=0&_odkw=centre+support+bearing+v6&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

img2m.gif

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

שווה לך לבדוק אצל היבואן את המקט של החלק. לא יכול להיות מצב שאין מקט לחלק ברכב.

תנסה גם לבדוק בדגמים של גולף 4 motion אולי גם שם יש את החלק הזה.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

מחיפוש בפורומים בחול כולם טוענים שאין מקט לחלק הזה, והיבואן פשוט מחליף דרייבשאפט (:shock:) כל החלקים שמוכרים זה אפטר מרקט

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...