Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב וצום קל לצמים.

מאז שרכשתי את הרכב (סיויק 98) הייתה תופעה שדי הציקה לי.

יש ברכב סימני פריצה כאילו מישהו ניסה לכופף את דלת הנהג והיא אמנם נסגרת טוב אבל יש רעש בלתי נסבל מכיוון הדלת במהירות מעל 80 קמ"ש כך שלהנות מנסיעה שקטה לפעמים בלי מוזיקה בכלל אני לא יכול.

(עד עכשיו אפשר לומר שדחיתי את התיקון ואת הטיפול בבעיה כיוון שהיו לי נסיעות דיי קצרות רובן בתוך העיר ועם מוזיקה.

במהלך החודש הקרוב אני אתחיל בתדירות יום יומית לנסוע 90 ק"מ כל יום ל2 כיוונים בנסיעה בינעירונית ואני לא רוצה לסבול בדרך.)

אמרו לי שברכבים האלה בלי קשר לרכב הספציפי שלי יש רעשים מכיוון המראות.

מה עליי לעשות? תנו לי פתרון שיכול להפחית את הרעש בצורה משמעותית.

קודם כל לגשת לפחח ליישר את הדלת זה ידוע.

מה הלאה? לבודד דלתות קדמיות? להחליף למראות אחרות שתואמות לסיויק?

אם מישהו נתקל בתופעה הזאת ופתר אותה זה בכלל ישמח אותי

תודה ויום נעים

דודי.

פורסם

יתכן שהרעש מגיע בגלל פגמים בפס הגומי האוטם בין הדלת לגוף הרכב ולאו דווקא מהמראות.

אם כך אפשר להחליף אותו.

דוגמא להחלפת הגומי: http://www.shiftice.com/window_wind_noise.html

הערה : הדוגמא מתייחסת לגומיית האיטום סביב חלון, אבל העיקרון דומה גם בהחלפת האיטום של כלל הדלת

the london underground is not a political movement

פורסם

יש לי את אותה הבעיה באותו הרכב, צריך להחליף את הגומייה. לך למורשה זה עניין של 200 ש"ח כולל עבודה.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

איך אני יכול לדעת בוודאות שהבעיה נובעת מגומיה ולא לזרוק כסף סתם?

או שאין ברירה וזאת צ'אנס שאני צריך לקחת..

פורסם

מה שאני הייתי עושה במקומך כדי לא לקחת את הסיכון זה להכניס לכל האורך הדלת איזה בד ולבדוק .

הכי חשוב שתיהיה קשוב להבדל כי לרוב אנשים במוח כבר חושבים בגלל שהם ששמו את הבד אז זה יותר טוב.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

לא... זה רעש של רוח בלתי נסבל גם אם יאטמו לי את הדלת בפוליאתילן (חומר מקציף) וזה לא יעזור אני עדיין אשמע את הרעש

פורסם

שלשום פתחתי את דיפון הדלת ושמתי חתיכת ניילון שהייתה חסרה שם.

שיפור משמעותי! ממש גרם לי לרצות לבודד!

פורסם

סלח לי על הבורות אבל מה קשור הניילון מאחורי הפלסטיק הפנימי של הדלת לבין רעש של רוח שנכנס מהמשקוף בזמן נסיעה

התפקיד היחיד של הניילון הזה הוא למניעת חדירת רטיבות

דרור

פורסם

לא יודע. אבל עובדה שזה עזר.

אפילו חברה שלי שלא ידעה שאלה "סידרת את הרעש מהדלת?"

לבודד? אני ברגעים אלה ממש מחפש אחר חומר אטימה

פורסם
לא יודע. אבל עובדה שזה עזר.

אפילו חברה שלי שלא ידעה שאלה "סידרת את הרעש מהדלת?"

לבודד? אני ברגעים אלה ממש מחפש אחר חומר אטימה

בידוד אקוסטי עוזר מאוד להפחתת הרעשים.

החומרים הכי טובים ויעילים שאתה יכול להשיג היום בארץ זה הדיינמאט אקסטרים והסקנד סקין דאמפליפייר פרו. שאר החומרים יצריכו השקעה וידע שלא תקבל ממתקין סביר (כבר ראיתי כאלו שמדביקים חומר בידוד הדורש חימום בעזרת דבק חם), או כמות חומר שתהפוך את העניין ללא כלכלי.

קרא גם על עניין השכבות, יש 3 שכבות בדלת המצריכות בידוד, לפעמים עם יותר מסוג חומר אחד. בידוד "חלקי" של שכבה לא ייתן שיפור אמיתי שיהיה שווה את ההשקעה.

המינימום זה לבודד את שתי שכבות המתכת, כשרצוי מאוד לבודד גם את הדיפון, ולא רק גם החומר הבוטילי (האקסטרים למשל) אלא גם עם סוגי ספוגים למיניהם שימנעו רעש בעת נגיעה של הדיפון בפח הדלת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...