Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני חודש קיבלתי את הרכב,מהסוכנות נכנסתי לתחנת הדלק מיכל ראשון 430 ק"מ,מיכל שני 450 ק"מ, מיכל שלישי 480 ק"מ אני נוסע 65% מהזמן בעירוני ותמיד עם מזגן דולק. חבר שלי נסע עם פונטו ספייס ממושב אחיסמך (ליד רמלה) לאילת וחזרה במיכל אחד באזור ה700 ק"מ למיכל.יש מישהוא שנוסע יותר בבין עירוני ומגיע ל600 או 700 ק"מ ?

פעם ג'ימיני היום פיקנטו

פורסם

ליטר פר קמ זה לא שחור לבן זה בתלות ישירה לנסועה עם או בלי פקקים/רמזורים, תנאי דרך (עליות/ירידות), התנהגות הנהג (בלימות או האצות תכופות). בקיצור זה לא שחור לבן.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

יש יותר מדי משתנים-נהיגה עירונית עם מזגן/בלי מזגן, לעומת נסיעה בין עירונית. יתכן שגם המנוע של הרכב שלך לא "נפתח" עד הסוף (פחות מ1500-2000 ק"מ) ואתה עדיין בהרצה. בכל מקרה-ממליץ לך לחכות ולהמשיך לתעד.

פורסם

אתה מודע לעובדה שיש גםם הבדל בנפח מיכל הדלק..

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

פורסם

בספייס המיכל הוא יחסית קטן 45 ליטר אם אני לא טועה, אני עושה בערך 750 קמ' בין תדלוק לתדלוק.

זה הדבר היחיד שמפחיד אותי בהחלפה של הרכב, ההבדלים בצריכה.

פורסם

בספייס המיכל הוא 47 ליטר. אני עושה 600 ק"מ בין תדלוק לתדלוק, מכניס בדיוק 40 ליטר כל פעם.

לא יוצא מחוץ לעיר, כמעט אף פעם.

אם תספר לנו כמה ליטרים נכנסים כל פעם במיכל של הפיקנטו, נוכל להגיד לך מה צריכת הדלק הממוצעת שלך.

פורסם

המיכל בפיקנטו קטן 35 ליטר כך שמדובר על צריכה של בערך 14-15 לליטר עם מזגן בעירוני

זה בהחלט סביר

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

ביונדאי I10 שהיא האחות התאומה של הפיקנטו המיכל הוא 30 ליטר (35 עם רזרבה), ובשנתיים שהרכב היה אצלי לא הצלחתי לעבור את ה-30 ליטר לתידלוק (בד"כ תדלקתי 28 ליטר) גם כאשר לעיתים רחוקות הייתי מגיע למצב שבו הנורה נדלקת.

לכן ההשוואה שלך לפונטו היא לא רלוונטית (גם בגלל שאתה משווה נסיעה משולבת שלך לבין נסיעה בין עירונית של החבר).

בנוסף מומלץ להתחיל למדוד צריכת דלק רק לאחר 2K ק"מ כי עד אז הצריכת דלק דיי מזעזעת (אני בתדלוקים הראשונים לא הגעתי אפילו ל-1:10 ולאחר צבירת ק"מ הגעתי ל-1:12 ב-90% נסיעה עירונית).

ד"א, בנסיעה שלי לאילת הצלחתי להגיע לצריכת דלק של 1:20, זה עדיין לא אומר שזו הצריכה הממוצעת של הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מסכים עם כל המגיבים. רכב חדש צריך להריץ 2000 או 3000 קילומטר כדי שישתפשף קצת ואז יהיה ניתן לראות צריכת דלק אמיתית. נתונים שאתה מציג אינם רעים כלל וכלל, לדעתי הם עוד ישתנו לטובה אחרי שתצבור עוד כמה אלפי קילומטרים.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
ביונדאי I10 שהיא האחות התאומה של הפיקנטו המיכל הוא 30 ליטר (35 עם רזרבה), ובשנתיים שהרכב היה אצלי לא הצלחתי לעבור את ה-30 ליטר לתידלוק (בד"כ תדלקתי 28 ליטר) גם כאשר לעיתים רחוקות הייתי מגיע למצב שבו הנורה נדלקת.

לכן ההשוואה שלך לפונטו היא לא רלוונטית (גם בגלל שאתה משווה נסיעה משולבת שלך לבין נסיעה בין עירונית של החבר).

בנוסף מומלץ להתחיל למדוד צריכת דלק רק לאחר 2K ק"מ כי עד אז הצריכת דלק דיי מזעזעת (אני בתדלוקים הראשונים לא הגעתי אפילו ל-1:10 ולאחר צבירת ק"מ הגעתי ל-1:12 ב-90% נסיעה עירונית).

ד"א, בנסיעה שלי לאילת הצלחתי להגיע לצריכת דלק של 1:20, זה עדיין לא אומר שזו הצריכה הממוצעת של הרכב.

1:10??? לא נשמע הגיוני

אני עם גולף GTI עושה בערך ככה

אתה בטוח שהחישוב שלך נכון?

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אני יודע למדוד מצויין. אני עושה לפחות 1:11 עם המיאטה (דלק 95) ועם הקליאו שלי לשעבר הייתי עושה 1:12 (דלק 98 ).

לפני כחמש שנים חברה שלי לשעבר הוציאה סקודה פאביה 1400 אוטומט מהחברה וגם שם בהתחלה הצריכה הייתה מזעזעת 1:8, אבל עם הזמן הצריכה השתפרה.

כל הנתונים הנ"ל הם בלפחות 80% נסיעה עירונית כך שזה ממש לא הוגן אם אתה משווה לנסיעה משולבת (ביונדאי לדוגמא במשולבת הייתי יכול להגיע ל-1:14 בערך).

לכן דעתי היא שזה ממש לא חכם להשוות בין צריכות דלק של 2 נהגים שונים שנוסעים במסלולים שונים ונוהגים באופן שונה. לדוגמא אני הייתי יכול לרשום לך שהצלחתי להגיע ל-1:20 עם היונדאי שלי, אז מה אם זה היה בנסיעה לאילת (כלומר 100% בינעירוני) מבחינתי זה לא רלוונטי, זו הצריכה הממוצעת של האוטו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...