Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בימים האחרונים נורת ההתראה על חוסר מים נדלקת בלי סיבה, המיכל מלא ואיפלו הוספתי קצת מעל הMAX לוודא שלא חסר אך היא ממשיכה לדלוק.

הנורה נדלקת לפעמים, בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאני חונה בשיפוע אבל זה התחיל לקרות גם בחניה במישור.

יש אפשרות לנקות את החיישן של המיכל? איפה הוא נמצא בכלל?

תודה

פורסם

החיישן הוא חלק אינטגרלי מגוף מיכל העיבוי. הוא מורכב משתי אלקטרודות שבמצב רגיל טבולות בנוזל הקירור.

למיטב ידיעתי, אין אפשרות לפרק את האלקטרודות לצורך ניקוי, ויש לך ברירה או לחיות עם זה ככה (לרוב ההתראה מופיעה כאשר המנוע קר, וכאשר הוא מתחמם מעט היא נעלמת) או להחליף את מיכל העיבוי בשלמותו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה על התגובות,

גם אני חשבתי שאולי זה המיכל של הוישרים אבל הוא מלא.

אם אין אפשרות לנקות את החיישן נראה לי אחיה עם זה ככה ובהזדמנות אחליף אותו.

מישהו יודע אולי האם משתלם להביא מגרניה את המיכל או חלקים אחרים?

תודה

פורסם

עדיין, אם שני המיכלים מלאים נשארה שאלה פתוחה והיא באיזה מיכל התקלה. תנקז את המים מהמיכל של הוישרים על ידי ניתוק הצינור היוצא או על ידי שימוש ומתי שהוא חיווי אמור להדלק קבוע. בשלב זה תוכל לקבוע ולמקד את מקום התקלה.

פורסם

ההתראה על מפלס נמוך של נוזל קירור היא באמצעות חיווי קולי וחזותי: במקביל לצליל אזהרה, נורת חום המנוע מהבהבת. אם אלה הסימפטומים, ההתראה היא של נוזל הקירור.

על מפלס נמוך של נוזל שמשות אין חיווי קולי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...