Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז קניתי רנו 12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אז אחרי שקניתי את הרנו 12 מה עושים?

אני קניתי כי ראיתי שהרכב במצב מאוד מיוחד ונדיר כלומר יד ראשונה , בעל פוטנציל אדיר לשיפוץ.

בודי יפה בלי רקבונות ביכלל רק מעט חלודה שטחית ומיספר נשיקות חניה בלבד.

מה עשיתי?

שיפצתי את כול מערך הבלמים

החלפתי צמגים וכמובן טיפול קוסמטי מושלם לגנטים {לא יודע לעשות חצי עבודה}

שיפצתי את כול מערכת ההגה.

טיפול יסודי למנוע הכולל הכול ונסעתי לעשות טסט , ואז היסתבר שהמצמד בתחת מחליק לגמרי

וצרות ממיכל הדלק וששעון הדלק לא עובד.

אין ברירה מנוע החוצה להחלפת מצמד אז אם המנוע בחוץ מה נישאר ? לפרק את היתר לנקות לשפשף ולצבוע כמו שצריך

מיד יצרתי קשר אם נו מי יכול להיות רק סיגל שלנו מאוו ספידומטרים והיא כמו גדולה מביא לי לא תאמינו מצוף דלק חדש דנדש מקורי באריזה!!! יאמר לזכותה על הידע הרב שלה

אחרי כמה נסיעות מיבחן ותיקון כול הליקוים הרכב נוסע כמו חדש ממש תענוג!!!

אז בראש השנה בין האוכל לבית-הכנסת {הם פשוט ליד הבית שלי } ואני עובר כול יום לידם ולא יותר התלבשתי בגדי עבודה לכבוד החג ועשיתי פוליש ווקס לרנו 12 שתהיה כוסית וואלה יצאה אחלה כוסית שומרת חג

תוכלו לראות את כול התמונות הנפשעות של הרנו 12 במערומיה בזמן החג.

המושבים מקוריים כמו חדשים כול הפנים כאילו אתמול הורכב אין שום נזק למעט נזק קל בחלק העליון של לוח השעונים {בטל בשישים}.

לי אין מה לעשות אם הרכב ואני מוציא אותו למכירה בסכום הגון מבלי לנצל מצב חשוב לי שיגיע לידים טובות

אני מצרף תמונות להנעה והבנה

בברכה בני ל.

CIMG1725.JPG

CIMG1726.JPG

CIMG1727.JPG

CIMG1728.JPG

CIMG1731.JPG

CIMG1751.JPG

CIMG1753.JPG

CIMG1755.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בני

גמר חתימה טובה קודם כל

כמו שכבר ציינתי יש לרכב שקנית תאום זהה לחלוטין (צבע, שנה, דגם) במצב מדהים לגמרי שמור מאד (עם המגן שמש הירוק הקדמי החיצוני של פעם )אך עם בעיות מכניות ולכן כרגע אינו נוסע ומחכה למישהו שיציל אותו..

הרכב נמצא באזור ראש העין ובעל הרכב רמז שיהיה מוכן למכור את הרכב.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
בני

גמר חתימה טובה קודם כל

כמו שכבר ציינתי יש לרכב שקנית תאום זהה לחלוטין (צבע, שנה, דגם) במצב מדהים לגמרי שמור מאד (עם המגן שמש הירוק הקדמי החיצוני של פעם )אך עם בעיות מכניות ולכן כרגע אינו נוסע ומחכה למישהו שיציל אותו..

הרכב נמצא באזור ראש העין ובעל הרכב רמז שיהיה מוכן למכור את הרכב.

לפני שנה-שתיים ראיתי בפ"ת רנו 12 מקורית לגמריי!! במצב מרשים מאוד! וחדש לגמריי! עם מגן שמש ירוק קלאסי!

נהג ברכב בחור צעיר! (ראיתי אותה נוסעת יום יום שעבדתי באזור!)

זה בטח אותה אחת!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...