Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה כמו שרשום בכותרת, מהו החיישן המקורי לרכב מסוג סיאט קורדובה SX 1.6i 100 כ"ס קוד מנוע AFT בנזין

שנת 1998

החלפתי במוסך ואני לא בטוח שזהו החיישן הנכון מה שהחליפו לי הקוד שלו הוא

021 906 265 AB

מקורי של צמפיון! פשוט רשום למבדה AEK..

מצאתי את הדף הזה באינטרנט שם רשום החלק ורשום גם AFT

http://www.wagenstad.com/index.php?modid=208&page=9-906-10

נוסף לכך, החיישן הוחלף עבד מספר ימים ושוב מציג תקלה במחשב, הוחלף מד כמות אוויר, בית מצערת(מפירוק) למקוריים

זהו החיישן השני שנהרס כבר!!!

פורסם

יתכן שחיישני החמצן מתקלקלים מהר במכוניתך בגלל תערובת דלק עשירה מדי שמקלקלת אותם.

בקש במוסך שיבדקו זאת ואם אכן תערובת הדלק עשירה מדי שיחפשו את המקור לכך (לחץ מש' דלק גבוה מדי, חיישן חום מנוע מזייף, מזרק דולף ועוד ועוד).

בברכה - רפי לין

פורסם

תודה על המידע. האם החיישן הספציפי שרשמתי הוא המקורי של הרכב שלי?!

בדקו לחץ דלק ואמרו כי הוא תקין, מזרקים נוקו (לא יודע אם זה שייך) ועכשיו הולכים לכיוון מחשב רכב... לגבי חיישן החום לא בדקו כלום לדעתי, אבל במחשב גם לא מופעיה שום תקלה, חוץ מהתקלה על הלמדה ועל מיכל של איסוף שמנים אני מעלה את הדיאגנוסטיקה אולי זה יתן משהו

scan0002.jpg

פורסם

זה לא מספיק שאין תקלה במחשב ניהול המנוע, כי הוא אינו רושם תקלה אם חיישן חום מנוע מזייף בנתוניו או אם מזרק דלק דולף או אם לחץ הדלק לא תקין וכו'.

לכן צריך לבצע יזום סריקת וקריאת כל הנתונים והשוואתם למה שאכן צריך להיות בפועל.

לצורך זה צריך להיות מקצוען, עם ראש חושב ועם רצון לאתר ולמצוא תקלות כראוי.

בברכה - רפי לין

פורסם

לדוגמא, בבדיקת 4 גזים יהיה HC גבוה בערכיו מה שמעיד על הרבה שיירי דלק.

לצערי הרב, דרך המסך והמקלדת לא ניתן לבצע בדיקות ואיבחונים לבעייה שבמכוניתך

ולזה צריך מקצוען מיומן ומצויד.

קיבלת כאן כמה כיווני מחשבה שצריכים להנחות קו חשיבה לאיתור הבעייה.

בברכה - רפי לין

פורסם

כן, תודה קודם אני מאוד מעריך ומודה על העצות וכיווני החשיבה המצויינים!

היום הייתי במוסך, החליפו מחשב ונוכחו לראות כי המחשב שלי תקין (ברוך ה'!) אמרתי למכונאי על עניין המזרק הדולק, הוא שלל את זה ואמר שאם היה מזרק דולף אז היו לי קשיי התנעה (מה שאין לי, מניע תוך שנייה בע"ה) אז לא ידעתי אם זה נכון והוא צודק...

חום מנוע לפי מה שרואים במחשב נראה תקין, אני יעדכן אם ימצא איזה משהו

תודה!!!!

• תוכן חדש...