Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון - לא שציפיתי למשהו אחר , אבל כמובן ששללו כל מכל לאחר בדיקת הרכב עם מספר שילדה מול קריאה אפשרית.

אין שום קריאה ואין עם מי לדבר.

כמובן שלא ציפיתי אחרת שיקרה - שהרי כל עוד זה לא בטיחותי , למה לעזאזל שבישראל יקראו לנו לתקן משהו קוסמטי ?!?

אז מה הלאה ? מה לדעתכם צריך וראוי לעשות בעניין. שהרי עם המוסך אין על מה לדבר עוד (הוא עשה את הבדיקה ליידי ועוד הציג דוגמא מקבילה לרכב שיש לו RECALL בשביל להראות לי את ההתראות).

פורסם

לאיזה מוסך הלכת?

מה הוא אמר כשנתת לו את המספר TSB הרישמי?

הגיוני שזה לא יופיע לפי מספר שלדה כי זה תיקון שלא כל הרכבים צריכים ורק מי שמתלונן מתקנים לו.

אולי צריך לבוא עם ה TSB מודפס.

בטח האיש במוסך לא יודע אפילו איך להשתמש במחשב כמו שצריך ולחפש לפי המספר TSB.

הוא מכיר איפה מכניסים מספר שלדה וזהו.

פורסם

יזה בדיוק המצב, אני כנראה יפנה לצמפיון , העניין הוא שאני לא מוצא כתבה או מודעה מטעם vw. באתר רישמי שלהם, על מנת לתת את השאילתה פעם אחת ללא הסברים ונוספים וצורך בהם.

זה יתן מענה שלם לנושא.

השאלה היא , איך להשיג מסמך כזה.?

פורסם
יזה בדיוק המצב, אני כנראה יפנה לצמפיון , העניין הוא שאני לא מוצא כתבה או מודעה מטעם vw. באתר רישמי שלהם, על מנת לתת את השאילתה פעם אחת ללא הסברים ונוספים וצורך בהם.

זה יתן מענה שלם לנושא.

השאלה היא , איך להשיג מסמך כזה.?

בבקשה, מצורף ה-TSB, תדפיס ותראה במוסך

60013990-TSB-2024061-for-Rattling-Noises-From-Engine-Compartment-Area-or-Exhaust-System.pdf

פורסם
בבקשה, מצורף ה-TSB, תדפיס ותראה

תודה לא מצאתי את הקובץ הזה עם כל המידע , יום ראשון ואולי אפילו מחר(שישי) אני יבצע קפיצה למוסך עם המסמכים הללו

שוב המון תודה !

מאיפה זה אם אפשר לשאול? אני יודע שיש את זה בהרבה אתרים ברשת(עכשיו שחיפשתי את הקובץ בגוגל).

אבל מאיפה הקובץ הזה הגיע? לא מצאתי קישוא לאתר רשמי שבו מפורסם הקובץ הזה.(מסקרן איך...)

פורסם
בבקשה, מצורף ה-TSB, תדפיס ותראה

תודה לא מצאתי את הקובץ הזה עם כל המידע , יום ראשון ואולי אפילו מחר(שישי) אני יבצע קפיצה למוסך עם המסמכים הללו

שוב המון תודה !

מאיפה זה אם אפשר לשאול? אני יודע שיש את זה בהרבה אתרים ברשת(עכשיו שחיפשתי את הקובץ בגוגל).

אבל מאיפה הקובץ הזה הגיע? לא מצאתי קישוא לאתר רשמי שבו מפורסם הקובץ הזה.(מסקרן איך...)

אין לי מושג מה המקור. ראיתי שהתקשית לאתר את המסמך, אז עשיתי חיפוש מהיר והעליתי אותו מאחד מהאתרים :-)

פורסם
ה-TSB המצורף לא תופס בארץ אלא רק בארה"ב.

למה זה?

לפחות מכל הסיפור יש לי מספר חלק! מה שאמור לפתור את הבעיה אם לא בחינם אז בכמה גרושים , ובתמורה אני מקבל שקט! מה שהיה צריך להיות מהתחלה.

חצי נחמה בסיפור , אני צריך את החלק וזה העיקר, המוסך שלי יקח מחיר מאוד סימלי עקב כך שהתראתי על העניין והבעיה עוד מיום א עם הרכב.

יום ראשון אני הולך עם הנתונים ומקווה שהכל יפתר.

עדכון בנושא תחילת השבוע הבא .

פורסם

האם קוד המנוע הרשום ברישיון הרכב מתאים לקודי המנוע הרשומים ב-TSB ? אני מאמין שלא.

בכול מקרה החלק לא נמצא במלאי בארץ לכן תצטרך להמתין בסבלנות שיזמינו לך את החלק.

איזה כייף לי :)

פורסם

תוצאות... או יותר נכון אי התוצאות והסברים מהמוסך.

לאחר פניה למוסך היום עם הדפים הטכניים וכמו שנחשו כאן, אין הכרה במסמך הזה, מה גם שנניח ונזמין את החלק מחול הטענה היא שאין אישור להרכיב את החלק הנל וללא אישור רישמי מvw ישנו סיכון לאי אלו תקלות שעללות לצוץ מאוחר יותר ברכב (קרי - גם אם אני יבצע הרכבה עצמית של החלק , סביר להניח שהאחריות תרד וכל תקלה אשר עלולה לצוץ בעתיד תיהיה על חשבוני).

אז בעצם כל אופציה של קניה וביצוע התיקון גם דרך המוסך וגם באופן עצמאי נשללת ואי אפשר לעשות שום דבר.

מה גם נאמר שהתקלה בכלל לא קשורה לרכבים שהגיעו לארץ (לא נכון! יש הוכחות ברורות שהתקלה (הרעש הנלווה) מתרחש גם ברכבים שהגיעו לארץ) , וזה כבר עניין של חוסר רצינות ונכונות לבדוק את הטענה לעומק מול מומחה בחברה.( אין הרבה תלונות ולא כולם מעוניינים להכנס לזה בגלל שהם לא מרגישים ושומעים את הרעש הנל)

הפתרון היחידי שאני רואה לנכון זה לאסוף מספר בעלי גולף גיטיאי מהארץ ולרשום מכתב רישמי לצמפיון בשם כולם, על מנת לנסות ולקדם את תיקון התקלה.

אז אם למישהו יש הצעות נוספות אשמח לשמוע, וכמובן אני אודה שבעלי גולף גיטיאי דור שישי שיצור קשר על מנת להוסיף אותו לרשימת בעלי הרכבים אשר מעוניינים בפתרון לרעש הארור הזה.

פורסם

תן לי שבועיים, ויתכן שאני בפנים :-)

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...