Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שזאת אבידה גדולה לא להיכנס לפייסבוק אבל אשתי נכנסת מדי פעם להתעדכנות ומשום מה בימים האחרונים,בלפטופ אשר יושב בסלון הוא לא נותן להיתחבר עם שם המשתמש והסיסמה גם בכרום וגם באקספלורר,ב2 מחשבים נייחים אחרים בבית אין בעיה(מזכיר,אותו שם משתמש וסיסמה).

לתומי חשבתי שמדובר בטח באיזו תוכנת ריגול או וירוס אבל סריקה גם בזמצב רגיל וגם במצב SAFEMODE לא העלו דבר.

רעיונות?

פורסם

CAPS LOCK אני מניח שבדקתם :)

בעיה מוזרה, נסה לנקות את כל הסטוריית הגלישה כולל הכל ולהיכנס שוב, באקספלורר בצע גם שחזור להגדרות מקוריות. INTERNET OPTION -> ADVANCED -> RESET

כמו-כן, הייתי מקליד ב NOTEPAD את הסיסמא ומוודא שאכן התווים יוצאים כמו הסיסמה, אולי יש בעיה במקלדת ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
CAPS LOCK אני מניח שבדקתם :)

בעיה מוזרה, נסה לנקות את כל הסטוריית הגלישה כולל הכל ולהיכנס שוב, באקספלורר בצע גם שחזור להגדרות מקוריות. INTERNET OPTION -> ADVANCED -> RESET

כמו-כן, הייתי מקליד ב NOTEPAD את הסיסמא ומוודא שאכן התווים יוצאים כמו הסיסמה, אולי יש בעיה במקלדת ?

טוב.

אז עשיתי את כל מה שרשמת וזה לא עזר.

עוד רעיונות?

פורסם

זה מה שהוא עשה (כשאתה מוחק את כל הסטוריית הגלישה כולל הכל, זה מוחק גם עוגיות).

אחת הבעיות הכי מוזרת שניתקלתי בהן (אתה הולך בדרכו של חברנו WIKING... :lol:). בהנחה שהטקסט באמת נכון, אולי משהו בחבילות המידע שנשלחות לא נכון, זה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו.

אני מניח שהמחשב בסלון מחובר לרשת הביתית באופן אלחוטי והנייחים בכבל, נכון ?

אם כן, הייתי מנסה לחבר את הנייד לראוטר ע"י כבל ואז מנסה להכנס לפייסבוק.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אנא וודא שוב את הקלדת הססמא בצורה נכונה. קרה לי כבר שלא הצלחתי להתחבר למקומות שונים (ג'ימייל וכולי) מספר פעמים ברצף עקב שגיאת כתיב שחזרה על עצמה. בניידים להבנתי זה יותר קל לשגות עקב המרווח הקטן בין האותיות.

אם הכל הוקלד נכון, הורד תוכנה בשם CCLEANER, בצע ניקוי פלוס ניקוי לרג'יסטרי (בצע גיבוי קודם לכן- התוכנה תציע לך לעשות את זה בעצמה). תראה אם זה יעזור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...