Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

דוד אחורי MAGNAFLOW אפשרי לייבא ?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חברים בזמן האחרון התחלתי להתעניין בדודים אחוריים של החברה הנ"ל (מגנהפלאו) חברה אמריקאית מוכרת ובעלת תקנים בינלאומיים לרכב שלי (סיאט איביזה 20VT 2001) , רציתי לשאול אם אתם חושבים שיהיה אפשרי לייבא את הדודים האלה מאיביי או שיווצרו בעיות של היתרים ממשרד התחבורה , האם יש להם ייבואן סדיר בארץ ?

 

אם למישהו יש מידע נוסף על איכות המוצרים שלהם אשמח לקבלו

 

 

בתודה , אמיר

keep drooling im spooling :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי לאחר שיחה עם אביפארטס הוסבר לי שהם לא מייבאים דודים אחוריים מהסיבה שאני עוד לא ייבאתי אחד (משרד התחבורה) אלה רק ממירים קטליטיים , אם יש כאן מישהו שיכול להעיד לטובה על הדודים של החברה הנ"ל ? מישהו שניסה או שייבא אותם בעבר ?

 

 

 

תודה , אמיר

keep drooling im spooling :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מורכבים אצלי שניים { פתוחים לגמרי } עשויים נירוסטה . אומנם על רכב שונה לגמרי { קורבט שנת 79 } ואני יכול להעיד שכבר שנה הם מחזיקים דיי יפה ולאחר בניה מחדש של צנרת חדשה יש גם שיפור משמעותי בתגובת המנוע .

וכבונס ישנו הצליל - שקט יחסית בשיוט אבל שאתה לוחץ ....:evil:

ד"א אני רכשתי אותם בארץ מהמכונאי שלי. צריך רק לקחת בחשבון שבטסט השנתי הרכב שלי לא צריך לעמוד בתקני זיהום ורעש כמו הרכב שלך ככה שאולי יש מצב וכן תהיה בעיה בקבלת אישור על דודים כאלו.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי אחד על CRV שנת 98.

 

לא רועש בכלל, לא שמים לב אליו בטסטים

נשמע סקסי ועדין

ועזר טיפה לנצילות מנוע [ללא שיפורים בכלל, סתם קפצתי על מבצע בזול לפני כמה שנים]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

 טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוצה לקנות האמת , מתלבט בין חברות למרות ששמעתי המון דברים טובים על מגנהפלואו אני לא בטוח שהם מתאימים לרכב שלי

 

צריך וזקוק לעצה בעניין

keep drooling im spooling :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אתה לא הולך על דוד קאסטום של סרדין למשל?

 

האמת שאין לי ניסיון איתו ואין לי יידע מה עדיף אין לי בעיה לבנות דוד קאסטום השאלה האם לא עדיף דוד מחברה מוכרת וידועה ?

 

ויקטור לק ? יש קישור או טלפון ?

keep drooling im spooling :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לו צנרות ברמה עולמית, עד שאתה לא שומע אתה לא יכול להבין, הואא יקר יותר מאחרים אבל על איכות משלמים.

אני מארגן קניה קבוצתית אתה מוזמן להצטרף אם אתה מעוניין.

אין לי קשר אליו פשוט באתר וואגית יצא שכמה חברה מעוניינים אז החלטתי לארגן את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...