Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שים לב!

על פי רוב אתה חותם במסמכי העברת הרכב שאתה מודע כי חברת הליסינג לא אחראית על ציוד אישי שיעלם מהרכב וכי על בעל הרכב להוציא משם ציוד אישי טרם מסירת הרכב לטיפול.

רשמית, חברת הליסינג לא חייבת לך כלום - מעבר לזה, יש את ענין השירות, פנה לקצין הרכב שלך, ולמרכז השירות ותפתח תלונה שם, ואז חכה להתפתחויות.

לפני יומיים מסרתי את הרכב שלי לטיפול ( "אוויס") , אני תמיד מחזיק כסף מזומן באוטו למקרה שאתקע, ועל פי רוב אני מעביר את הציוד לרכב החלופי, רק שהפעם הייתי די עסוק אז לא העברתי כמעט כלום, בסופו של יום חזר הרכב מינוס 70 ש"ח. העברתי את התלונה למנהל השירות ולקצין הרכב שלי, לא יודע מה יצא מזה.

במקרה שלך, עם "קצין" רכב כמו שיש בחברתך, אתה יכול לתפוס בלמפה חזק חזק ולנער. שקל לא תראה חזרה...:lol:

ולפותח השרשור, לא סתם הם מחתימים אותך על טפסי שחרור מאחריות.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

בצבא היינו מפרקים לפני יום טיפול אצל החימושניקים בגדוד, כל פתיל קשר, וכל ארגז ציוד מהסופה או ההאמר, דבר שהיה לוקח חצי שעה על הבוקר, אחרי משמרת לילה, והיינו מקללים את הרגע.

ולכאורה בגדוד כולם חברים של כולם...

היום אני יכול לומר שלמדתי מהטקס הזה, ורכב למוסך אני לא מכניס עם ציוד שווה ערך כזה או אחר.

פורסם
במקרה שלך, עם "קצין" רכב כמו שיש בחברתך, אתה יכול לתפוס בלמפה חזק חזק ולנער. שקל לא תראה חזרה...:lol:

ולפותח השרשור, לא סתם הם מחתימים אותך על טפסי שחרור מאחריות.

זה בסדר, לא בניתי על זה.

הוא אפילו לא החזיר לי מייל.

פעם הבאה, אני אסמן את השטר:wink:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

היי, בוקר טוב

רוב כלי הרכב של אוויס מטופלים במוסכים חיצוניים (לרוב מוסכי יבואן הרכב).

כשהרכב שם, איננו אחראים לתכולה הנשארת בו, לכן אנו גם מציינים זאת במפורש בפני הלקוחות.

כאשר נציג שלנו מגיע לאסוף את הרכב מהלקוח לטיפול / תיקון / טסט – הוא אמור לציין במפורש בפני הלקוח לאסוף מהרכב חפצים אישיים יקרי ערך.

מוזר שקצין הרכב באוויס לא חזר אליך.. אתה מוזמן להשאיר לי בהודעה פרטים מזהים (מס' רכב, תאריך פניה, ולמי פנית) כדי שאוכל לבדוק את זה.

יום נעים,

ענת מאוויס

זה בסדר, לא בניתי על זה.

הוא אפילו לא החזיר לי מייל.

פעם הבאה, אני אסמן את השטר:wink:

פורסם

גיל מאוויס - אתם ועוד איך אחראים.

הייתי עובד של חברת ליסינג אחרת שגם כן סיפרה את הסיפורים האלו של: "אנחנו לא אחראים על ציוד אישי וכו'".

בכל תביעה כזאת היא הפסידה.

וטיפ לחיים - אם המוסכים גונבים מהלקוחות שלכם הם גונבים גם ממכם.

מוסך שדיווחו לכם שגונב מרכבים של לקוחות - לא הייתי חוזר לשמה אפילו בצחוק.

אני אף פעם לא מרוקן את הרכב לפני טיפול במוסך (מצד שני אין להם גם יותר מדי מה לגנוב :roll:)

פורסם

לחבר שלי ששלח רכב לטיפול [לא ליסינג רכב פרטי].

פרצו לאחר מספר ימים הביתה,

מסתבר שאחד הפועלים במוסך שיכפל את המפתחות לבית ופרץ לאחר מספר ימים.

לקח חשוב לא להשאיר גם מפתחות בצרור כשמשאירים רכב במוסך.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לאישתי גנבו דלק.

בבוקר היא תידלקה מיכל מלא ומסרה את הרכב לקצין הרכב,כאשר היא קיבלה את הרכב לאחר כמה שעות המנורה של דלק בלוח מחוונים דלקה.

ומד מרחק היה ב+15 ק"מ בסה"כ.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

לפני 3 שנים הכנסתי את הרכב הראשון שלי למוסך (אני אזכיר את שמו כרגע כי כל הסיפור נגמר כבר) לטיפול שגרתי.

בתא הכפפות של הרכב היה מכשיר אייפוד, אוזניות, כאבל טעינה של מצת, וכבל AUX.

יום למחר הוצאתי את הרכב מהמוסך הכל טוב ויפה .. בערב שמתי לב שהאייפוד עם כל האביזרים נעלם.

מישהו פשוט לקח לי את כל הקיט מהרכב.

כמובן שנסעתי לשם על הבוקר עם אבא שלי, הוא ישר נכנס למנהל המוסך ואמר לו במילים האלה ''יש לכם 48 שעות להחזיר לי את האייפוד וכל האבזירים או שאני ממשיך עם הסיפור הזה קדימה''.

אחרי יומיים חזרנו למוסך וכלום לא השתנה, אבא שלי עשה כמה טלפונים מול המנהל מוסך והוא ישר השתפן ואמר שהוא יחזיר לי את הכסף על האייפוד.

יום למחרת נרשם לי צ'ק ע"ס 5000 שקלים חתמנו למוסך שאנחנו מבטיחים לא לתבוע אותם והכל נגמר.

כמובן שלמוסך הזה לא חזרתי יותר.

מסקנה,

אל תוותר! מה שנגנב מגיע לך לא משנה מה הם יגידו לך, שהם לא אחראים ובלה בלה בלה ..

תלחם על מה שהיה לך ואתה תקבל את זה.

בהצלחה!

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם
גיל מאוויס - אתם ועוד איך אחראים.

הייתי עובד של חברת ליסינג אחרת שגם כן סיפרה את הסיפורים האלו של: "אנחנו לא אחראים על ציוד אישי וכו'".

בכל תביעה כזאת היא הפסידה.

וטיפ לחיים - אם המוסכים גונבים מהלקוחות שלכם הם גונבים גם ממכם.

מוסך שדיווחו לכם שגונב מרכבים של לקוחות - לא הייתי חוזר לשמה אפילו בצחוק.

אני אף פעם לא מרוקן את הרכב לפני טיפול במוסך (מצד שני אין להם גם יותר מדי מה לגנוב :roll:)

1+

ענת, תגובה מיותרת

פורסם

חברים,

ביררנו את המקרה של gt94 (אחד המגיבים לשרשור, שטען שקרה לו מקרה דומה).

אמנם לא מצאנו את הגורם שהעלים את ה70 ש"ח מהרכב, אך השירות והטיפול היה במוסך מטעמינו,

ואנחנו לוקחים אחריות.

הפיצוי בדרך

יום נעים לכולם,

ענת מאוויס

פורסם

בוקר טוב לכולם.

אני רוצה להודות לגיל וענת מ"אוויס" על הטיפול המהיר.

אתמול הודיעו לי שתשלח המחאה על שמי בערך של הסכום שנעלם מהרכב.

טוב לדעת שיש מי שמוכן לקחת אחריות.

רוב תודות.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...