Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם תיבת DSG7 באוקטביה 2011 שופרה יחסית לתיבה בגולף משנת 2010

kingarik11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

קראתי את השרשור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=385754 ושוב פעם עלו הלבטים

והתהיות לגבי רכישתה של האוקטביה 1.4 122 כס החולקת את תיבת ה DSG7 עם שאר רכבי קונצרן וואג.

זו לא פעם ראשונה שאני נתקל בשרשור המתאר תקלה חמורה של מרכיבי הגיר בגולף ,זהו השרשור העדכני ביותר ואני חושב שנכון

להתייחס אליו על מנת להשוות את שתי תיבות ההילוכים (של האוקטביה והגולף).

האם תוכלו להצביע על הגורם לתקלה בתיבת DSG7 ברכבי גולף משנת 2010?

האם תיבת DSG7 שבאוקטביה עברה שיפור או שדרוג כלשהו שמטרתו להתגבר על התקלה משנת 2010?

חברי הפורום אשר פתחו את השרשורים הדנים על תקלות הגיר ,ציינו שהתקלה מופיעה אחרי כשנתיים +-

אני אחזיק ברכב לפחות 4 שנים מכאן החשש לגבי אמינותה של התיבה המדוברת .

אני רוצה להמנע מרכישת רכב שידוע על תקלה חוזרת במכלוליו (תיבת ההילוכים במקרה זה) ולא מוכן להסתמך על מזל !

האם תקלות התיבה ידועות בחו"ל ?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני פותח השרשור שציינת.

כשהייתי במוסך שאלתי אם באים הרבה אנשים עם תקלה כמו שלי להחלפת קלאצ'ים והבוחן אמר לי שבכלל לא. עם הגולף 160 אני הבן אדם השני שהוא מכיר במוסך הספציפי הזה (נכון - לא הרבה קנו את ה160 בגלל המחיר). ועם ה122 פשוט לא באים הרבה אנשים עם התקלה הזאת. לא הייתי אומר שזאת תקלה גורפת - שווה לבדוק בפורומים בחו"ל.

הוא היה נשמע לי אמין וזה מוסך מרכזי גדול (רחוב הלח"י בני ברק).

אני יודע שהבוחן הזה לא משקר כי קצת לפני כן כשראיתי את המחיר של החלפת הקלאצים זרקתי לו "שמע אשכרה אסור להחזיק פולקסווגן בתום תקופת האחריות" אז הוא אמר "אל תגיד לאף אחד אבל תכלס כן". כמובן שזה שטויות לדעתי ואפשר להחזיק את הרכבים האלה גם יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...